kaia 08.03.04, 09:18 hej czy ktos moze mi polecic dobra i rzetelna firme z roletami? znalazlam jedna w reducie ale chca 191zl za jedno moje okno:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfetka0o Re: ROLETY 14.05.14, 19:44 ja korzystałam z usług tej firmy www.domarant.com.pl/rolety-rzymskie/ i jestem b. zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolawws Re: ROLETY 11.09.14, 09:34 Mieliśmy rolety przez cały okres mieszkania w starym mieszkaniu i sprawdzały się całkiem przyzwoicie. Teraz niedawno się przeprowadziliśmy i niestety rolety okazały się niewystarczające. W bloku ? na parterze mieliśmy też sporo drzew, które zacieniały okna? teraz mamy parterowy dom ?drzewa też mamy ale na razie są za małe żeby docienić część domu. W efekcie monterzy z firmy, która montowała nam okna zasugerowali żeby w salonie i kuchni zastosować żaluzje antyrefleksyjne, jak na razie sprawują się idealnie no i chyba nawet fajniej wyglądają niż zwykłe rolety. Sprawdźcie sobie ich ofertę mają swój sklep na Cieślikowskich 25 na Białołęce. Odpowiedz Link Zgłoś
annn004 Re: ROLETY 19.05.14, 10:34 Zobacz na www.fotoroleta.pl/. Można zamówic rolety z wybranym przez siebie zdjęciem, albo poszukac coś u nich na stronie. Dla mnie jest bardzo ważne, że te fotorolety są wykonane z ekologicznych składników i nie zawierają szkodliwych substancji. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś