17.03.04, 10:59
Ponieważ to pytanie umknęło w innym wątku powtarzam je tutaj: kojarzycie
centrum meblowe witex w Łomiankach? Generalnie mam ochotę pojeździeć trochę
po obrzerzach Wawy, może będzie taniej i ciekawiej niż w sklepach z meblami,
które widziałam do tej pory (jakoś nic mi nie wpadło w oko, zwłaszcza jeśli
chodzi i o wybarwienie). Poradźcie, gdzie pojechać - może w Wołominie albo
Legionowie jest jakiś fajny sklep, o którym mało kto wie, bo się nie
reklamuje?
Obserwuj wątek
    • izalil Re: witex itp 17.03.04, 11:19
      W Legionowie jest całkiem fajny sklep Meble Eksportowe albo coś takiego na
      ulicy Warszawskiej (drugie światła) czyli tej co się przejeżdza przez całe
      Legionowo. Reklamują się w gazetach i mają też duzy sklep meblowy w
      Stanisławowie. No i oczywiście targ. Największy w sobotę. Meble kuchenne,
      pokojowe, zabudowy, dywany, sprzęt agd. Wszystko.

pzdr
    • katee1 Re: witex itp 17.03.04, 12:49
      Ja kupiłam świetny stolik w Witexie. Pare ciekawych rzeczy tam widziała, ale
      niektóre za drogie uważam. Rózne firmy sie tam wystawiaja. Polecam jednak, moze
      trafic na jakis miły dodatek.
      • izalil Re: witex itp 17.03.04, 16:24
        A gdzie jest ten Witex, bo bym się chętnie przejechała?
        • basia-bma Re: witex itp 17.03.04, 16:33
          izalil napisała:

> A gdzie jest ten Witex, bo bym się chętnie przejechała?
          >
          Chodzi o centrum handlowe Witek - www.witek.pl/Wawa_index.html

Pozdrawiam
          Basia
          • gaggi Re: witex itp 17.03.04, 17:56
            Acha, witek nie witex, ups. pomerdało mi się:) Dzięki Basiu!
            • izalil Re: witex itp 23.03.04, 12:51
              Byłam w Witeksie wczoraj wieczorem. Z zewnątrz hala wielka jak magazyn. W
              środku też. Na parterze kilka oddzielnych stoisk m.in. kler, brw, porcelana.
              Duża oferta i spory wybór. Piętro urządzone w stylu ikea tzn. sa porobione
              alejki i jak sie nimi przechodzi to można zobaczyć całą ofertę. A oferta moim
              zdaniem skierowana do osób lubiących wnętrza urządzonych w tradycyjnym
              (stylowym?) stylu. Oferta pochodzi zapewne z polskich fabryk i dla mnie wszytko
              było na jedno kopyto. Tu się pojawia poruszana w innym watku sprawa, ze polscy
              producenci nie mają oferty z nowoczesnymi meblami. A jak już coś jest w miarę
              nowoczesne to jakość żałosna. Ceny też wcale nie takie małe. Mój luby
              stwierdził że mozna by coś było wybrać, ale ja nic nie widze dla siebie. Na
              dole już trochę lepiej tzn. więcej nowoczesności ale maksymalnie wkurzył mnie
              sklep pierwszy po prawej na dole od wejścia. Na niektórych meblach były
              karteczki "rezerwacja/sprzedane - nie dotykac". No jak można coś takiego w
              sklepie napisać ludziom którzy jak kupuja meble to muszą pomacać obicie kanapy
              czy wręcz na niej usiąść?! Żeby jeszcze napisali "proszę nie dotykać".
              Strasznie mnie to wkur.... i wyleciałam z tego sklepu. W sumie to prawie cały
              sklep zajął nam pół godziny. Nie wchodziliśmy do brw i forte. Można sie
              przejchać ale myślę że nie ma tam nic szczególnego czego nie mozna by znaleźć w
              innych sklepach. Jedynie duża powierzchnia robi wrażenie.
              No, to tyle. Ale i tak moge sie jeszcze raz przejechać ;-)

pzdr
              • gaggi Re: witex itp 23.03.04, 13:14
                No to klops. Wiem o co chodzi, jeśli nie ma tam nic w stylu np. bo concept to
                nie dla mnie. Hm, to może Legionowo? Na razie lecę po szpachlę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka