zooomdesign.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI 20.09.12, 11:41 ZOOOM DESIGN Działamy na terenie małopolski! kontakt: biuro@zooomdesign.pl www.zooomdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasik886 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 21.09.12, 10:48 Biuro Projektów Architektury i Wnętrz Projektujemy nowoczesne wnętrza zarówno prywatne jak i komercyjne. Więcej informacji oraz przykładowe projekty znajdą Państwo na stronie www.kobestudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
9stach Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 25.09.12, 16:04 Ja mogę polecić architektów z 81.WAW.PL. Nie wiem, czy są drodzy, ale na pewno mieszkanie urządzą niepowtarzalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m19.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 01.10.12, 09:54 Aranżacje wnętrz - Trójmiasto i okolice Zajmujemy się projektowaniem wnętrz prywatnych i publicznych. Naszą pracę wykonujemy z pasją i zaangażowaniem. Słuchamy inwestorów i wspólnie staramy się wypracować styl taki, w którym użytkownicy czuliby się najbardziej komfortowo. Aranżujemy wnętrza od koncepcji aż "pod klucz". Pomożemy również przygotować tzw. zmiany deweloperskie przy zakupie nowego mieszkania. Projekt pełnej aranżacji obejmuje: układ funkcjonalny, projekt i wybór podłóg, drzwi, płytek, mebli i zabudów, projekt oświetlenia, kolorystykę, schematy elektryczne i hydrauliczne, wizualizacje fotorealistyczne, nadzory na budowie. Współpracujemy z wykonawcami Wykonujemy również projekty budowlane do pozwoleń na budowę, posiadamy uprawnienia budowlane do projektowania bez ograniczeń. Jesteśmy czynnymi członkami Pomorskiej Izby Architektów. Chętnie odpowiemy na więcej pytań i rozwiejemy wszelkie wątpliwości dotyczące procesu projektowego. Zapraszamy do współpracy! M19 Pracownia Architektury i Wnętrz m19.pl tel. 535 975 140 Odpowiedz Link Zgłoś
mm-studio Kraków - doświadczony PROJEKTANT 01.10.12, 11:13 Zapraszam do współpracy osoby pragnące, aby ich mieszkania i domy były nie tylko piękne, ale i funkcjonalne. Nasza praca to nie tylko wizualizacje, ale przede wszystkim praktyczne spojrzenie na wnętrze i potrzeby jego właściciela, poparte doświadczeniem i referencjami. Zapraszam na www.mm-studio.biz Odpowiedz Link Zgłoś
portia34 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 05.10.12, 08:18 Polecam do zapoznania się z pracami architektów z Krakowa z biura architektonicznego LESS IS MORE, których aranżacje wnętrz zachwycają niebanalnością i oryginalnością a projekty domów, czy biur, są nieszablonowe i wyróżniają się spośród projektów konkurencyjnych pracowni architektonicznych. Działają oni w Krakowie i w Opolu. www.lessismore.com.pl www.lessismore.com.pl/home/projektowanie-i-aranzacja-wnetrz.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.g.l Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 08.10.12, 09:55 www.disenio.pl gorąco polecam, prężnie rozwijająca się pracownia oferująca projekty na najwyższym poziomie w bardzo atrakcyjnych cenach (projekt funkcjonalny + wizualizacje + dobór materiałów już od 50zł/mkw) pracujemy na terenie całej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektowanie wnętrz Wa-wa od 390 pln/pomieszczeni 11.10.12, 11:09 www.strefa-artdesign.pl Projektant wnętrz Agnieszka Starek - Haponiuk e-mail: studio@strefa-artdesign.pl tel. +48 506 056 037 Warszawa Od 390 PLN za pomieszczenie JEDNO POMIESZCZENIE GRATIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Re: Projektowanie wnętrz Wa-wa od 390 pln/pomiesz 14.01.13, 14:30 www.strefa-artdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda.palesta Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 15.10.12, 18:38 W kwestii aranżacji wnętrz w Krakowie polecam firmę VALENT. Bardzo sympatyczni ludzie i fachowi. Doradzają na każdym etapie. Już na samym początku jeszcze przed podpisaniem umowy powiedzieli na co warto zwracać uwagę. Teraz nie żałuję. Całość remontu wyszła mi tyle ile było założone w kosztorysie. Bardzo polecam. Ich stronka dla zainteresowanych: valent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
premieredesign Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 18.10.12, 14:10 PREMIERE DESIGN WARSZAWA Zapraszamy! www.premieredesign.pl/index_main.html Odpowiedz Link Zgłoś
ed-win Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 19.10.12, 12:56 Ja polecam architektów z warszawskiej firmy 81.WAW.PL 81.waw.pl/ Aranżacje mają niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
debiut1 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.11.12, 08:56 Rzeczywiście..ostatnio na ich stronie widziałem tak zwany Dom Śmigło :) Jak zaczarowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadelmi Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 19.10.12, 18:41 Polecam w Krakowie do aranżacji wnętrz firmę VALENT. Świetna ekipa fachowców. Bardzo pomysłowi. Kompleksowo podchodzą do sprawy: aranżują, planują remont i nadzorują całe wykonanie. O kosztach całego remontu mojego mieszkania wiedziałem przed podpisaniem inwestycji. Świetnie zaaranżowane mieszkanie i świetne rozwiązania funkcjonalne. Polecam bardzo. Ich stronka: valent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
booah Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.10.12, 19:19 www.wieckowski-projekty.pl wieckowski.carbonmade.com projekty realizowane zarówno w Trójmieście, jak i całym kraju, a nawet za granicą! Odpowiedz Link Zgłoś
klient1313 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 03.07.13, 09:51 STANOWCZO ODRADZAM USLUGI PANA WIECKOWSKIEGO www.wieckowski-projekty.pl wieckowski.carbonmade.com Jakosc jest zenujaca, a olewanie klienta podrecznikowe. Mam nadzieje , ze ten Pan nie znajdzie wiecej klientow w Trojmiescie ani w okolicy. Rada dla Pana Wieckowskiego: naucz sie chlopie oprogramowania (i calkiem mozliwe ze sie nauczysz kiedys) niestety talentu Ci Bozia nie dala wiec zmien profesje . Projektowanie i aranżacja wnętrz tel. +48 797 710 066 skype: wieckowski-projekty.pl www.wieckowski-projekty.pl wieckowski.carbonmade.com/ wieckowski , projektowanie, opinie , trojmiasto , Odpowiedz Link Zgłoś
arqi Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.10.12, 20:25 QUBO STUDIO ARCHITEKTURY Projektowanie wnętrz i obiektów architektonicznych. www.qubostudio.pl biuro@qubostudio.pl Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
image27 WROCŁAW i DOLNY Śląsk www.dagmaraczulek.com 25.10.12, 10:33 Polecam swoja firmę www.dagmaraczulek.com. Architekt wnętrz z wieloletnim doswiadczeniem i pasja. Własna ekipa remontowa(na życzenie klienta). Wizualizacje fotorealistyczne. Spacer wirtualny 3d gratis. tel. 604 16 31 09 Odpowiedz Link Zgłoś
warsztatmeblowy Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 30.10.12, 11:19 Wysokiej jakości meble za rozsądną cenę. (WŁASNY ZAKŁAD PRODUKCYJNY) Dodatkowo usługi projektowe. CALA POLSKA! warsztatmeblowy@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
aggua Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 31.10.12, 15:14 www. agamajer.pl - Licencjonowana Architekt wnętrz, projekty z wyróżnieniami, oryginalne, dopasowane do potrzeb rozwiązania funkcjonalne i estetyczne, dobry kontakt, wizualizacje, instalacje, propozycje materiałowe, wsparcie na każdym etapie realizacji, satysfakcja gwarantowana :) Aranżacje wnętrz domów, mieszkań, wnętrz publicznych, projekty mebli, detali, ogrodów, grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
josimi Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 05.11.12, 11:44 Witam, ja korzystałam z usług firmy New Age Design. Firma zajmuje sie aranzacją wnętrz. Bardzo byłam zadowlona ze współpracy, efekt jest zachwycający, a pomoc przy realizacji projektu niezastąpiona. Najwazniejszy dla mnie był fakt, że projekt powstawał w oparciu o moje potrzeby, a nie był jedynie wizją opartą o aktualne trendy. Wnetrze jest przyjazne i dla nas najpiękniejsze :) więc polecam, jesli szukcie profesjonalnego projektanta, który chce sparwić zadowlenie klientowi :) podaje namiar: www.NewAgeDesign.pl Pojektowanie wnętrz Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
aggua Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 05.11.12, 12:23 www.agamajer.pl , polecam przejrzeć projekty na stronie, prace są konsultowane i dostosowywane do oczekiwań klientów, o czym świadczy różnorodność aranżacji. Wszystko jest fachowo mierzone, wyjaśniane są proponowane rozwiązania, dobra współpraca z wykonawcami. Biuro jest prowadzone przez licencjonowaną architekt wnętrz z doświadczeniem i wyróżnieniami a ceny nie są wygórowane. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rodion66 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.11.12, 10:08 Bardzo ciekawa realizacja. Minimalizm i elegancja. Pracownia 81.WAW.PL www.archirama.pl/wnetrza/klasyczne-kolory-nowoczesna-aranzacja-zobacz-aranzacje-projektu-81wawpl,69_2031.html Odpowiedz Link Zgłoś
devangari.design Projektowanie wnętrz Warszawa i okolice 13.11.12, 00:36 Oferuję kompleksowe, nieszablonowe projekty wnętrz mieszkalnych, indywidualnie dopasowane do oczekiwań klienta, a także poparte kilkuletnim doświadczeniem oraz wiedzą z zakresu architektury (absolwentka Wydziału Architektury PW). www.devangari.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fabrykanastroju Warszawa - projektowanie wnętrz 28.11.12, 01:23 zapraszam do współpracy z moim studiem projektowym - ciekawe pomysły, niesztampowe aranżacje, ergonomiczne rozwiązania. www.fabrykanastroju.pl/ www.facebook.com/fabrykanastroju oferuję pełny projekt wraz z wykonawstwem, współpracuję ze sprawdzonymi ekipami i stolarzami, a swoim klientom oferuję zniżki na zakupy materiałów. Warszawa i okolice, on-line-cała Polska Odpowiedz Link Zgłoś
grupaprojektowa Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.11.12, 11:46 www.grupaprojektowa.com Odpowiedz Link Zgłoś
tangram24 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.11.12, 22:13 Tangram wnętrza w dobrym stylu- Kalisz i okolice - projektowanie i aranżacja wnętrz prywatnych - projektowanie i aranżacja wnętrz obiektów użyteczności publicznej zapraszam na: www.tangramstudio.pl Joanna Domagalska Odpowiedz Link Zgłoś
tangram24 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 03.12.12, 20:12 www.tangramstudio.pl Kalisz i okolice -Projekty, aranżacje wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
manter Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 10.12.12, 12:19 www.mantecodesign.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś