priceotm Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 16.04.13, 14:14 Chętnie podpowiem link do strony, na której znalazłem kilka fajnych pomysłów na wystrój wnętrz -> jakmieszkac.priceo.pl W końcu każdy z nas może zostać projektantem we własnym mieszkaniu :) - wystarczy dobry pomysł i odrobina chęci! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.art www.HOKOGROUP.pl 22.04.13, 16:17 Projektowanie wnętrz - Zielona Góra woj. LUBUSKIE Zapraszamy do współpracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
www.biala-komoda.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.04.13, 11:36 Zapraszamy do sklepu internetowego www.biala-komoda.pl z artykułami do wystroju wnętrz w stylu prowansalskim, shabby chic, vintage. www.biala-komoda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
md_projekty_wnetrz Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 27.04.13, 16:41 Witam wszystkich serdecznie, Zajmuję się projektowaniem i dekorowaniem wnętrz od paru lat. Świadczę usługi kompleksowo lub w wybranym przez klienta zakresie. Każdy projekt tworzę indywidualnie i staram się, aby moje prace były oryginalne. Tworzę w różnych stylach stosując zasady ergonomii, estetyki i elegancji z domieszką sztuki. Projektuję głównie na terenie Warszawy i okolic, ale także w okolicach Suwałk i Augustowa. W przypadku większych projektów, może byż każda lokalizacja:) Mam preferencyjne stawki. Strona internetowa jest w przygotowaniu, portfolio chętnie prześlę na maila osobom zainteresowanym. Zapraszam do kontaktu! Marta Dadura Projektowanie i Dekorowanie Wnętrz tel. 506647078 mdadura@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
adam.bobi Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 06.05.13, 14:47 Witam, proszę o kontakt studenta bądź studentkę zajmującego/ zajmującą się aranżacją wnętrz we Wrocławiu. Dokładnie chodzi mi o zaprojektowanie mieszkanie 3 pokojowego o wielkości 59,6 m2 , Kontakt na adres email adambobi@o2.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kesmet Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.05.13, 11:50 warto zajrzeć jeśli ktoś poszukuje projektanta lub architekta wnętrz w swoje okolicy www.projektanciwnetrz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kesmet Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 08.05.13, 14:01 polecam stronę internetowa www.projektanciwnetrz.com/ w szybki i łatwy sposób można odnaleźć projektanta wnętrz w swojej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
ewaa00 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 21.07.13, 12:19 Witam. Podzielę się z wami linkiem do firmy, z których usług korzystałam przy aranżacji mojego mieszkanka: fawre.pl. Firma zajmuje się zarówno aranżacją wnętrz jak i wykonywaniem mebli na wymiar (prawie wszystkich mebli). Wspaniale mi się z nimi współpracowało. Pracują tam naprawdę świetni fachowcy. Meble są wykonane z naprawdę dobrego tworzywa. Do tego firma wcale nie jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
juma2204 dom drewniany -szukam chętnych do aranżacji 15.11.13, 14:09 Szukam osoby która chciałaby wykonać aranżacje wnętrz w domu drewnianym w zamian za wykorzystanie zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianka09 Aranżacja projekt wnętrz 19.02.14, 12:17 Mnie ostatnio bardzo dobry i ciekawy projekt zrobiła firma na odległość co robi projekty zdalne. Projekt pierwsza klasa a cenowo wyszedł bardzo korzystnie bo sporo taniej niż inne biura. Polecam bo warto zaoszczędzić i czasu i pieniędzy www.dreamhousedesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta99 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 26.02.14, 12:45 Z Krakowa polecam <a href="HTTP://www.delabartman.com">DelaBartman</a> Dziewczyny są profesjonalne, rzeczowe i bardzo sympatyczne, więc wspólpracowało nam się z nimi naprawdę miło. Efekt do dzisiaj podziwiają znajomi :) Odpowiedz Link Zgłoś
brunon_05 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.03.14, 23:44 Mikołajska Studio - www.architektura-wnetrze.pl/ Bardzo dobra i profesjonalna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
epik73 Poszukuję architektów do współpracy 09.05.14, 11:26 Poszukuję architektów do współpracy na wyposażenie łazienek w towary firm Devon&Devon, THG, JCD Tel kontaktowy 660-740-610 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_gcw Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 13.06.14, 09:15 www.izarydygier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weron.ika89 Re: Projektowanie wnętrz Lublin 31.07.14, 11:15 a jakie macie ceny co? Odpowiedz Link Zgłoś
izabe-la80 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.08.14, 15:01 Polecam Pracownię Projektową ArtSS, którą prowadzi p. Sylwia Stankiewicz. Mam małe dwupokojowe mieszkanie ok. 45 m2. Dzięki p. Sylwii uzyskałam bardziej przestronne, wygodne i pięknie urządzone mieszkanie. Solidność i dbałość o każdy szczegół. Polecam każdemu takiego fachowca. Kontakt do p. Sylwii - www.inzynieriasztuki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sto-marek Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 02.11.14, 21:33 www.mo-studio.pl - Monika Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
helpmerafal Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.11.14, 21:23 conceptjoana.archimental.com/ aranzstudiownetrz.blogspot.com/ Bardzo ciekawe projekty Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.cherubin Re: Architekt wnętrz Warszawa 20.05.15, 12:48 Ja polece architektów z Warszawy - firma 4ma Projekt - 4ma-projekt.pl . Mają piekne realizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Architekt Wnętrz Warszawa Pruszków i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.15, 11:09 www.facebook.com/PracowniaProjektowania/info/?tab=overview Oferujemy projekty wnętrz prywatnych, mieszkań i domów oraz publicznych, powierzchni biurowych i sklepowych. Kompleksowo realizujemy stworzone projekty od zamysłu przez nadzór nad całą inwestycją. Przykładamy najwyższą wagę do indywidualnego projektu, ponieważ każdy z nas jest inny i nasze potrzeby są różne dlatego tworzymy wnętrza bardzo oryginalne i ściśle powiązane z właścicielem. Proponujemy zawsze kilka dróg projektowych. Omawiamy z inwestorem priorytety i wspólnie dążymy do osiągnięcia harmonii między funkcjonalnością a estetyką wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsglass Projektanci, architekt, realizacja 09.12.15, 16:34 Projekt i realizacja indywidualnych rozwiązań w zakresie zabudowy cało-szklanej: drzwi, ścianek, balustrad, kabin prysznicowych, podestów, schodów, obudowy szybów windowych, podłogi, lacobelele, więcej na oficjalnej stronie internetowej: Mrs Glass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Częstochowa i okolice IP: 91.240.68.* 10.12.15, 10:59 Polecam agamajer.pl - wszystko cierpliwie wyjaśnia, tłumaczy dlaczego warto tak a nie inaczej, zero narzucania, projekt bardzo Nam się podobał, mogliśmy zawsze coś zmienić, dużo razem omówiliśmy, chodziliśmy po sklepach do bólu wybierając materiały, przymierzając próbki, wszystko bardzo ładnie dopasowane - no i w trakcie realizacji nie zostaliśmy sami. Na przeciwko sądu jest bardzo ładna, nowoczesna kancelaria jej autorstwa- ta druga, bardziej z tyłu bloku - można sobie zobaczyć. U Nas było trochę bardzie klasycznie i tez wyszło super. Odpowiedz Link Zgłoś
900fy Re: 11.12.15, 21:40 bardzo fajna strona poświęcona malarstwu artystyczneu na ścianach i nie tylko ornatum.com.pl a tutaj galeria prac: ornatum.com.pl/?page_id=289 ornatum.com.pl/?page_id=286 Odpowiedz Link Zgłoś