Dodaj do ulubionych

DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINKI

• priceotm Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 16.04.13, 14:14
      Chętnie podpowiem link do strony, na której znalazłem kilka fajnych pomysłów na wystrój wnętrz -> jakmieszkac.priceo.pl
      W końcu każdy z nas może zostać projektantem we własnym mieszkaniu :) - wystarczy dobry pomysł i odrobina chęci!
    • emilia.art www.HOKOGROUP.pl 22.04.13, 16:17
      Projektowanie wnętrz - Zielona Góra
      woj. LUBUSKIE

Zapraszamy do współpracy:)
    • www.biala-komoda.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.04.13, 11:36
      Zapraszamy do sklepu internetowego www.biala-komoda.pl z artykułami do wystroju wnętrz w stylu prowansalskim, shabby chic, vintage.

www.biala-komoda.pl
    • md_projekty_wnetrz Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 27.04.13, 16:41
      Witam wszystkich serdecznie,
      Zajmuję się projektowaniem i dekorowaniem wnętrz od paru lat. Świadczę usługi kompleksowo lub w wybranym przez klienta zakresie. Każdy projekt tworzę indywidualnie i staram się, aby moje prace były oryginalne. Tworzę w różnych stylach stosując zasady ergonomii, estetyki i elegancji z domieszką sztuki.
      Projektuję głównie na terenie Warszawy i okolic, ale także w okolicach Suwałk i Augustowa. W przypadku większych projektów, może byż każda lokalizacja:)
      Mam preferencyjne stawki. Strona internetowa jest w przygotowaniu, portfolio chętnie prześlę na maila osobom zainteresowanym.
      Zapraszam do kontaktu!
      Marta Dadura
      Projektowanie i Dekorowanie Wnętrz
      tel. 506647078
      mdadura@gmail.com
    • adam.bobi Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 06.05.13, 14:47
      Witam,
      proszę o kontakt studenta bądź studentkę zajmującego/ zajmującą się aranżacją wnętrz we Wrocławiu.
      Dokładnie chodzi mi o zaprojektowanie mieszkanie 3 pokojowego o wielkości 59,6 m2 ,
      Kontakt na adres email adambobi@o2.pl
      Pozdrawiam.
    • kesmet Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.05.13, 11:50
      warto zajrzeć jeśli ktoś poszukuje projektanta lub architekta wnętrz w swoje okolicy

www.projektanciwnetrz.com/
    • kesmet Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 08.05.13, 14:01
      polecam stronę internetowa

www.projektanciwnetrz.com/

w szybki i łatwy sposób można odnaleźć projektanta wnętrz w swojej okolicy
    • ewaa00 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 21.07.13, 12:19
      Witam. Podzielę się z wami linkiem do firmy, z których usług korzystałam przy aranżacji mojego mieszkanka: fawre.pl. Firma zajmuje się zarówno aranżacją wnętrz jak i wykonywaniem mebli na wymiar (prawie wszystkich mebli). Wspaniale mi się z nimi współpracowało. Pracują tam naprawdę świetni fachowcy. Meble są wykonane z naprawdę dobrego tworzywa. Do tego firma wcale nie jest droga.
    • juma2204 dom drewniany -szukam chętnych do aranżacji 15.11.13, 14:09
      Szukam osoby która chciałaby wykonać aranżacje wnętrz w domu drewnianym w zamian za wykorzystanie zdjęć.
    • lodzianka09 Aranżacja projekt wnętrz 19.02.14, 12:17
      Mnie ostatnio bardzo dobry i ciekawy projekt zrobiła firma na odległość co robi projekty zdalne. Projekt pierwsza klasa a cenowo wyszedł bardzo korzystnie bo sporo taniej niż inne biura. Polecam bo warto zaoszczędzić i czasu i pieniędzy
      www.dreamhousedesign.pl
    • dzasta99 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 26.02.14, 12:45
      Z Krakowa polecam <a href="HTTP://www.delabartman.com">DelaBartman</a>

Dziewczyny są profesjonalne, rzeczowe i bardzo sympatyczne, więc wspólpracowało nam się z nimi naprawdę miło. Efekt do dzisiaj podziwiają znajomi :)
    • brunon_05 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.03.14, 23:44
      Mikołajska Studio - www.architektura-wnetrze.pl/
      Bardzo dobra i profesjonalna firma.
    • epik73 Poszukuję architektów do współpracy 09.05.14, 11:26
      Poszukuję architektów do współpracy na wyposażenie łazienek w towary firm Devon&Devon, THG, JCD
      Tel kontaktowy 660-740-610
    • marcin_gcw Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 13.06.14, 09:15
      www.izarydygier.pl
    • weron.ika89 Re: Projektowanie wnętrz Lublin 31.07.14, 11:15
      a jakie macie ceny co?
    • izabe-la80 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.08.14, 15:01
      Polecam Pracownię Projektową ArtSS, którą prowadzi p. Sylwia Stankiewicz. Mam małe dwupokojowe mieszkanie ok. 45 m2. Dzięki p. Sylwii uzyskałam bardziej przestronne, wygodne i pięknie urządzone mieszkanie. Solidność i dbałość o każdy szczegół. Polecam każdemu takiego fachowca. Kontakt do p. Sylwii - www.inzynieriasztuki.pl
    • sto-marek Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 02.11.14, 21:33
      www.mo-studio.pl - Monika Olejnik
      • sto-marek www.mo-studio.pl Monika Olejnik 02.11.14, 21:34
        j.w.
    • helpmerafal Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.11.14, 21:23
      conceptjoana.archimental.com/
      aranzstudiownetrz.blogspot.com/
      Bardzo ciekawe projekty
    • aleksandraolek11 Re: Architekci wnętrz warszawa targówek 16.04.15, 12:23
    • kinga.cherubin Re: Architekt wnętrz Warszawa 20.05.15, 12:48
      Ja polece architektów z Warszawy - firma 4ma Projekt - 4ma-projekt.pl . Mają piekne realizacje.
    • Gość: Karol Architekt Wnętrz Warszawa Pruszków i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.15, 11:09
      www.facebook.com/PracowniaProjektowania/info/?tab=overview
      Oferujemy projekty wnętrz prywatnych, mieszkań
      i domów oraz publicznych, powierzchni biurowych i sklepowych.
      Kompleksowo realizujemy stworzone projekty od zamysłu przez nadzór
      nad całą inwestycją. Przykładamy najwyższą wagę do indywidualnego
      projektu, ponieważ każdy z nas jest inny i nasze potrzeby są różne
      dlatego tworzymy wnętrza bardzo oryginalne i ściśle powiązane
      z właścicielem. Proponujemy zawsze kilka dróg projektowych.
      Omawiamy z inwestorem priorytety i wspólnie dążymy do osiągnięcia
      harmonii między funkcjonalnością a estetyką wnętrza.
    • mrsglass Projektanci, architekt, realizacja 09.12.15, 16:34
      Projekt i realizacja indywidualnych rozwiązań w zakresie zabudowy cało-szklanej: drzwi, ścianek, balustrad, kabin prysznicowych, podestów, schodów, obudowy szybów windowych, podłogi, lacobelele, więcej na oficjalnej stronie internetowej: Mrs Glass
    • Gość: Matylda Częstochowa i okolice IP: 91.240.68.* 10.12.15, 10:59
      Polecam agamajer.pl - wszystko cierpliwie wyjaśnia, tłumaczy dlaczego warto tak a nie inaczej, zero narzucania, projekt bardzo Nam się podobał, mogliśmy zawsze coś zmienić, dużo razem omówiliśmy, chodziliśmy po sklepach do bólu wybierając materiały, przymierzając próbki, wszystko bardzo ładnie dopasowane - no i w trakcie realizacji nie zostaliśmy sami. Na przeciwko sądu jest bardzo ładna, nowoczesna kancelaria jej autorstwa- ta druga, bardziej z tyłu bloku - można sobie zobaczyć. U Nas było trochę bardzie klasycznie i tez wyszło super.
    • 900fy Re: 11.12.15, 21:40
      bardzo fajna strona poświęcona malarstwu artystyczneu na ścianach i nie tylko
      ornatum.com.pl
      a tutaj galeria prac:
      ornatum.com.pl/?page_id=289
      ornatum.com.pl/?page_id=286
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka