eufrozyne1 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 12.12.05, 17:06 www.tebi-art.com - stylowe lampy naftowe i do tego niedrogie Odpowiedz Link Zgłoś
derika Re: SALON / JADALNIA = LINKI 07.02.06, 09:54 www.noti.pl www.studiotrendy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 05.05.06, 08:30 www.casamia.pl/ W ofercie między innymi meble i dekoracje firm: Promemoria, JNL, Flamant, Tekno i Casamilano Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: KOMINEK I POSADZKA Z KAMIENIA!!! 02.07.06, 21:03 MARMUR GRANIT PIASKOWIEC www.keramkamien.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikulas Re: SALON / JADALNIA = LINKI 03.11.06, 14:07 www.suszek.pl oryginalne wzornictwo sof, stolików i dywaników . nazwa SUSZEK FORMY NIEBYWAŁE mówi chyba sama za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
augela1 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 29.12.06, 16:48 Nie zauważyłam cennika na stronce, a ciekawam bardzo co rozumiesz przez "przystępne ceny", poproszę o przykład Odpowiedz Link Zgłoś
mortuus Re: babcine obrusy polecam 19.03.07, 20:35 www.pompadour.com.pl Galeria Porcelany Pompadour w Warszawie. Mają różne serwisy, ozdoby i inne. Warto choćby zajrzeć i obejrzeć. Tylko markowe wyroby, często przedwojenne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-forum www.asiana.pl 16.06.07, 20:12 www.asiana.pl piękne meble i dodatki z Azji w Warszawie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kro-pa www.boogie-design.pl - fajne rzeczy z filcu 13.07.08, 16:01 np. fajne filcowe podkładki Odpowiedz Link Zgłoś
cota obrazki do ożywienia ścian 02.12.08, 11:26 www.beauty-pics.abc24.pl/default.asp?menu=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mich6i Re: SALON / JADALNIA = LINKI 09.03.09, 16:16 meblomania.com.pl Szeroki wybór mebli, w naprawdę dobrych cenach, na terenie Warszawy i okolic transport gratis Odpowiedz Link Zgłoś
fontainbleau Re: SALON / JADALNIA = LINKI 20.03.09, 15:33 www.dobrzemieszkaj.pl kilkaset wnętrz w róznych kategoriach zaprojektowanych przez polskich projektantów, można sortować, oceniać, komentować Odpowiedz Link Zgłoś
marek1982pro Re: SALON / JADALNIA = LINKI 12.05.09, 17:36 www.ekskluzywnydom.pl/ - strona firmy "Szultka Furniture" Odpowiedz Link Zgłoś
marek1982pro SZULTKA FURNITURE - meble do salonu i jadalni 13.05.09, 13:47 www.ekskluzywnydom.pl/ -> strona firmy Szultka Furniture, na której można znaleźć kolekcje mebli do salonu i jadalni. Odpowiedz Link Zgłoś
makary01 Re: - meble do salonu i jadalni - drewniane 20.05.09, 00:09 Polecam meble z drewna litego brzozowego w stylu kolonialnym "PACYFIK" na : www.polaszek-meble.pl - maja jeszcze "KOLONIAL" oraz "KOSMO" ale jeszcze nie sa pokazane na stronie. Można je natomiast kupić w np. "Meble Polskie" w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
maxania-1980 Re: - meble do salonu i jadalni - drewniane 29.09.11, 21:29 Ja mogę polecić meble wykonane z litego drewna (konkretnie kupiłam stół i 12 krzeseł do salony - model stołu Arston czy Aston, już dokładnie nie pamięta, a nie chce mi się szukać w chwili obecnej faktury, odnośnie krzeseł to nie pamiętam nazwy) dostępne na stronie www.meblesadi.pl Firma naprawdę porządna, stół podobnie jak i krzesła naprawdę wykonane porządnie i warte swojej ceny. Wiadomo, że takie meble (chodzi mi o materiał do produkcji) kupuje się na dłuższy okres czasu, w przeciwieństwie do mebli z laminatu, ewentualnie pokrytego cieniuteńką warstwą okleiny z naturalnego drewna, gdzie jedynym ich atutem jest niska cena. Jednak jest to oszczędność zdecydowanie pozorna bo ile takie meble wytrzymają-trzy lata z jedną przeprowadzką? No chyba, że ktoś lubi zmieniać często umeblowanie to w takim przypadku jest to drugi i moim zdaniem już ostatni argument przemawiający za płytą. Nie mniej ja nauczona przykrym doświadczeniem (zestaw meblowy rozsypał się dosłownie podczas przeprowadzki) zdecydowanie postawiłam na meble z litego drewna. Co do stołu to tak jak wspomniałam kupiłam na stronie której adres podałam i naprawdę nic nie mogę złego o nich powiedzieć. Więc skoro tak to nie mam też najmniejszych obaw aby ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
mikan Re: SALON / JADALNIA -Wrocław 24.08.09, 21:27 www.symetria.net.pl Super projekty otwartych salonów z aneksem i jadalnią. Nowe niebanalne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
aguana Re: SALON / JADALNIA = LINKI 25.08.09, 23:38 GALERIA NOTI www.galerianoti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artecco Re: SALON / JADALNIA = LINKI WŁOSKIE MEBLE 24.01.10, 11:42 Witam, polecamy meble do jadalni w stylu klasycznym i nowoczesnym: www.sklep.artecco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
homedecor Re: SALON / JADALNIA = LINKI 29.01.10, 22:16 Wyposażenie wnętrz, aranżacja wnętrz, salon, sypialnia www.homedecor.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
plantacja_sztuki Re: SALON / JADALNIA = LINKI - ceramika do wnętrz 01.02.10, 14:35 Zapraszamy do obejrzenia www.plantacjasztuki.pl/kategoria/ceramika/19 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-mysza Re: SALON / JADALNIA = LINKI 27.02.10, 19:57 Moim zdaniem warto zajrzeć na tą stronę, jeżeli interesuje nas urządzanie salonu, czy jakiegokolwiek innego pomieszczenia w domu. Jest tu mnóstwo ciekawych artykułów i co ważne, kilka fajnych programów do aranżacji wnętrz. Tematyce salonu i jadalni oraz kuchni poświęcono w tym serwisie wiele uwagi: www.meblekuchenne.org.pl/jak-najlepiej-urzadzic-salon/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulamisiula Re: SALON / JADALNIA = LINKI 11.03.10, 11:16 Bardzo fajne meble do urządzenia całego mieszkania/domu w różnych cenach są na stronie sklepu www.1000mebli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pw SALONY NOWOCZESNE +JADALNIE LINKI 13.03.10, 12:15 Same nowoczesne projekty: www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/6/3/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/6/5/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/10/1/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/10/0/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/13/1/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/13/2/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/13/ www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/3/ www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_11.html www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_12.html -druga wersja www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_13.html -trzecia :) www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_4.html www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_2.html www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ivyxxx Re: SALON / JADALNIA = LINKI 31.03.10, 15:45 francuskie meble GRANGE - www.grange.fr Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_z_bombowca Re: SALON / JADALNIA = LINKI 02.04.12, 19:07 www.wajnert.pl/kolekcje/meble-systemowe/pokoj-dzienny/dakota klasyczna forma kontrastowe kolory bardzo funkcjonalne (sam mam takie) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_arsmateria NARZUTY ARTYSTYCZNE 07.04.10, 20:08 Projektuje i wykonuje autorskie rękodzieło i narzuty artystyczne - inspiracje znajduje w mazurskej czystej przyrodzie, świecie baśni, legend, historii, religii, literatury i sztuki. arsmateria.pl Bardzo prosze o opinie, uwagi i propozycje wspólpracy. Odpowiedz Link Zgłoś