krainafiranek Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 04.08.11, 15:07 Tu są świetne wzory firan - firany-zawiercie.blogspot.com ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_kowalik Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 16.08.11, 11:22 Wybór rolet najlepszy w Małopolsce www.roletex.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szafaokazji Niespotykane zasłony i rolety - Drewniany Guzik 04.10.11, 13:17 Witam, chciałam zareklamować stronę z pomysłowymi zasłonami i roletami. Super sprawą jest fakt, że Drewniany Guzik szyje na miarę dla indywidualnego klienta, doradza i projektuje na specjalne zamówienie. POLECAM : www.drewnianyguzik.cba.pl/lista.php?Rodzaj=okno szafaokazji Odpowiedz Link Zgłoś
folk13 www.DrewnianyGuzik.pl 06.03.12, 13:29 Oryginale pomysły, szycie na wymiar, nietypowe okna trójkątne, trapezowe, pod skosem - wszystko się da ... POLECAM www.DrewnianyGuzik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_0 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 08.10.11, 22:05 niezbędne informacje do wykorzystania podczas zakupu firanek wszystkoowntrzach.blogspot.com/2011/10/co-zrobic-aby-zakup-firanek-by.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakolka Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 16.10.11, 15:10 bardzo fajny blog:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakolka Stylowe firanki oraz szykowne firany. Ciekawe fira 16.10.11, 15:16 Chętnie zareklamuje blog chyba dopiero raczkuje ale zapowiada się ciekawie blog.360firan.pl/ Firany sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kamadesign Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 13.11.11, 00:56 Zapraszamy do odwiedzenia www.kamadesign.com.pl - karnisze, zasłony panelowe, rolety rzymskie i rolety dzień i noc, plisy, markizy. Odpowiedz Link Zgłoś
vidoqinfo Rolety, markizy, plisy, wertikale-VIDOQ Kielce 30.11.11, 16:04 www.vidoq.com.pl tel. 664 175 777 Odpowiedz Link Zgłoś
malw-inek Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 06.12.11, 14:13 stylowowdomu.pl/product/205/serwetka-haftowana-do-chleba-os013-ecru-42x42-cm.html - 20% do końca roku Odpowiedz Link Zgłoś
klimatdomu Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 08.12.11, 15:44 Sklep z kompleksowym wyposażeniem w firany i inne tekstylia domowe. Zalety: Szybka obsługa Dobre ceny Tylko dostępny w magazynie towar wstawiany jest do oferty KlimatDomu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
deni www.gardinia.pl 02.01.12, 23:28 www.gardinia.pl czyli sklep internetowy z roletami, żaluzjami, systemami panelowymi, karniszami i dekoracjami okiennymi, a wszystko to polskiej produkcji i niemieckiej jakości :-) NOWOŚĆ, rolety rzymskie! Polecam, bo lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
deni Re: www.gardinia.pl 02.01.12, 23:30 deni napisała: > www.gardinia.pl > czyli sklep internetowy z roletami, żaluzjami, systemami panelowymi, karniszami > i dekoracjami okiennymi, a wszystko to polskiej produkcji i niemieckiej jakośc > i :-) > > NOWOŚĆ, rolety rzymskie! > > Polecam, bo lubię :-) www.gardinia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mtelo Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 15.01.12, 19:59 Zasłony Lniane Antyalergiczne karniszesklep.pl/kategoria/zaslony-lniane.html POZYTYWNA OPINIA INSTYTUTU MATKI I DZIECKA 100% len, różnorodne wzory i kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
best_pierwsza88 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 16.01.12, 13:23 www.roomfactory.pl fajni młodzi ludzie, podobno od niedawna maja tez sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
folk13 www.DrewnianyGuzik.pl zasłony, rolety, dodatki 06.03.12, 13:33 POLECAM Oryginalnie, pomysłowo, szycie na nietypowe okna (trójkątne, trapezowe, pod skosem), inne dodatki dla domu. www.DrewnianyGuzik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
8tutliputli Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 15.03.12, 11:54 Ja kupiłam kiedyś karnisze razem z zasłonami w tym sklepie karnisz.net/do/cat/karnisze/Karnisze Bardzo dobra jakość oferowanych produktów, miła obsługa, profesjonalny sklep - można zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
georgina123 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 20.03.12, 11:28 A ja tutaj karnisz.net/do/item/zaslonka-mardom/Zaslonka-140x250-PROMOCJA kupiłam sobie karnisze i zasłony. Dobry sklep, godny polecenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tutko77 Obmiar, projekt i wycena w domu klienta + LINK 30.06.12, 12:29 Firma z Gryfina dzięki czemu ceny ma o połowę niższe niż w Szczecinie. magia-firan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hufa Re: Obmiar, projekt i wycena w domu klienta + LIN 10.08.12, 10:50 Ja zamawiałam firany do domu w sklepie www.firany.pl Mają fajny wybór, poza tym zajmują się szyciem. Można dostać gotową firanę i od razu zwiesić ją w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
decus.decus Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 10.08.12, 11:56 www.styloweokno.pl www.decus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alucja Ścienne fototapety WALL-IT 11.08.12, 16:33 Fototapety na ściany oraz fototapety na drzwi wall-it.eu/?act=examples Fototapety sprawiają, że wnętrza mieszkalne nabierają indywidualności i stają się stylową wizytówką domowników. Fototapety na ścianach lub drzwiach mieszkań i domów opowiadają nastrojowe historie, wizualizują marzenia i fantazje, tworzą niepowtarzalny klimat i... zaskakują gości. Wiele restauracji, pizzerii, klubów, sklepów i salonów SPA ubiera swoje ściany w fototapety. Dzięki oryginalnym wzorom oraz niepowtarzalnym zdjęciom wnętrza są jedyne w swoim rodzaju, tworzą pożądaną atmosferę i pomagają przyciągać Klientów. wall-it.eu Odpowiedz Link Zgłoś
pixie_la_femina Re: Ścienne fototapety WALL-IT 06.03.14, 13:57 Korzystałam z usług WWW.FORWALL.PL Jak dla mnie rewelacja ! Można znaleźć coś dla każdego. Każdy wzór jest indywidualny, dopieszczony pod każdym względem. Obsługa sklepu jest bardzo fachowa i rzetelna. Jest w stanie podpowiedzieć w każdej kwestii. Proponują fototapety zarówno na papierze jak i flizelinie. Poza fototapetami można też nabyć obrazy czy naklejki na drzwi- bardzo fajnie maskują i odświeżają wnętrze mieszkania. Moim zdaniem są idealni pod każdym względem, a koszty? Mój portfel znacząco nie zbiedniał a ich produkty mam już w trzech pomieszczeniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaniebieska Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 16.08.12, 05:07 a ja polecam firany i zasłony z tego sklepu z dekoracjami okiennymi. tu są gotowe zasłony: www.tekstylia.abc24.pl/default.asp?kat=45474 a tu zasłony na metry www.tekstylia.abc24.pl/default.asp?kat=54887 Odpowiedz Link Zgłoś
malankowa Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 16.08.12, 10:25 Ja polecam sklep z firanami i zasłonami firany.pl Polecam, bo zamawiałam nie raz. Jak są jeszcze jakieś promocje, to można taniej kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
yafa Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 06.11.12, 13:54 Ja kupowałam firany i zasłony do domu ze sklepu kaszmir-firany.pl Mają bogaty asortyment i najtańszą przesyłkę kurierską. Sklep specjalizuje się w sprzedaży firan i zasłon jednak w ich asortymencie są nie tylko artykuły do dekoracji okien ale również cala gama tekstylii domowych począwszy od pościeli przez narzuty do ręczników czy obrusów. Jak czegoś takiego szukacie to polecam zakupy w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
fhusabrina Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 08.11.12, 10:54 www.firany.sklep.pl bardzo duży wybór zazdrosek bawełnianych retro i nowoczesnych. Wysokości od 30cm do 90cm. Kolory biel/krem/beż. Organtyny flokowane i drukowane - wys 2,8m cena 14zł. Szeroki wybór tkanin z EUroFiran w przystępnych cenach. i dużo więcej.... wysyłka w 24h. Pozdrawiam arch. wnętrz Katarzyna Sławek nic: firany-sklep-pl www:www.firany.sklep.pl e-mail: sabrina@firany.sklep.p l fhu-sabrina@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiepureczka Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 10.06.13, 12:34 A kojarzycie ten sklep? polontex.com.pl/pl/oferta/46-makarony__panele_i_firany_odpasowane akurat tu link do makaronów ale mają różne ciekawe firany i zaśłony, sama korzystałam z ich usług bo mają sklep on line też :) Odpowiedz Link Zgłoś
newagedesign.eu Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 09.11.12, 11:48 Polecamy: www.decoon.pl/ - duży wybór tkanin, piękny showroom, wspaniała obsługa, przystepne ceny www.ardeko.pl - szeroki wybór tkanin, tapet ściennych, rzetelna i miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
hashq Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 15.11.12, 10:26 bellissime.pl/ Jeśli ktoś lubi home decor to sklep bellissime w pełni go usatysfakcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
76kotek76 Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 21.11.12, 12:20 Polecam sklep internetowy z firanami www.stylowefirany.pl . Znajdziecie tam fajne firany gotowe, metrażowe oraz dodatki do firan. Bardzo fajnie jest zrobiony sklep ponieważ można sobie skonfigurować każdą firanę gotową tzn. zmienić materiał, lamówkę, gipiurę - i od razu widzimy wycenę naszej firany. Natomiast przy kupnie firan metrażowych możemy zamówić różne usługi szycia. Sklep w tym wypadku również sam wylicza cenę danej usługi dla ilości materiału jaki zamawiamy. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
kasandrafiranki Re: ZASŁONY / FIRANY / TKANINY DEKORACYJNE = LINK 05.06.13, 14:40 Piękną kompozycję z firany lub zasłony możemy uzyskać dzięki zastosowaniu odpowiednich dodatków pasmanteryjnych tj. lamówka, gipiura, taśma marszcząca. Przelotki to nowoczesne rozwiązanie dekoratorskie, mogą być zawieszone prawie na każdym karniszu. Przelotki do firan i zasłon występują w wielu kolorach oraz wzorach, każdy może dobrać coś dla siebie. Chcesz mieć piękne zasłony i firanki skorzystaj z naszych dodatków: chwostów, klamer, koralików Zapraszam serdecznie: kasandra.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś