Dodaj do ulubionych

Farma Kolonialna - opinie

11.12.10, 00:47
Witam,

Proszę o opinie na temat mebli kolonialnych z farmy kolonianej - www.farmakolonialna.pl Chcę urządzić nowoczesny salon z elementami w stylu kolonialnym a że jestem z Płońska to zastanawiam się czy warto jechać taki kawał.

Co ogólnie myślicie o łączeniu stylów - super nowocześnie, szkło, aluminium, ściany żywy beton a do tego meble kolonialne i lampy Tiffany?
Obserwuj wątek
    • marty-nika1 Re: Farma Kolonialna - opinie 13.01.11, 14:56
      Witam
      Moja przygoda z Farmą Kolonialną zaczęła się od poszukiwań w internecie i muszę przyznać że fajnie działająca i przejżyszta strona internetowa skłoniła mnie aby pofatygować się z Wyszkowa i obejrzeć produkty w salonie. Obsługa w salonie bardzo miła i fachowa. Co do jakości mebli to mogę powiedzieć TOP, lite drewno wykonane z największą dbałością a byłam w 3 innych salonach w Warszawie więc mam porównanie. Nasza sypialnia i męża gabinet wyglądają świetnie.
      Moim zdaniem mieszanie styli jest jak najbardziej na czasie, absolutnie bym się tego nie bała.
      W wielu pismach wnętrzarskich możemy zaobserwować trend w tym kierunku.
      Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. No i zdecydowanie polecam Farmę
    • pol_lop Re: Farma Kolonialna - opinie 17.10.11, 14:45
      ale ceny mają z kosmosu... Kanapy mają tam z 2 firm. Jednej nie znam, ale jedną jest firma SPIN z Gniezna. Cena w farmie kolonialnej za wybraną przeze mnie kanapę ze SPINu to ok. 3250 zł. Ja zaś kupiłem ten sam model zamawiając w salonie meblowym Arche w Siedlcach za 2300 zł. plus transport.
    • beata7272 Re: Farma Kolonialna - opinie 21.02.14, 14:41
      Ostrzegam przed tym sklepem! Zrobilam w nim duze zamówienie na ktore czekalam 3 miesiące. Ciagle przepraszali za opóźnienie. Okazalo sie ze przywieźli mi stół niezgodny z zamowieniem - musialam oddac. A bardzo mi zalezalo na czasie, Wlaściciel niezywkle miły przepraszal za problemy ale niestety - do tej pory nie oddal pieniedzy a mija juz miesiąc. Od sprzedawcy dostalam milego majla ze "wlaściciele wyjechali na wakacje..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka