smoczy_plomien 09.12.11, 10:59 Chciałabym kupić pufy do mieszkania, ale kompletnie się na nich nie znam. Czy ktoś mógłby polecić jakąś firmę/sklep? Czy pufy Sako są ok? Szukam pufy do siedzenio-leżenia, myślę o bawełnianej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
base02 Re: Pufy 09.12.11, 13:12 Witam, Puf na runku jest cała masa, bardzo dobrej jakości pufy wykonuje firma Livingroom: www.livingroom.eu/ tańsza, ale równie dobra jest firma: bizzarto.com/#/home Pozdrawiam Marta Kramkowska base02.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jadzkaaaaa Re: Pufy 24.05.12, 11:47 Tutaj jest fajny sklep w którym można kupić pufy: www.hitmeble.pl/fotele-i-pufy/. Odpowiedz Link Zgłoś
agyness66 Re: Pufy 07.12.12, 13:35 A może spodobają Ci się pufy - ogromne poduszki Sitting Bull ? Występują w kilku rozmiarach i wzorach. Odpowiedz Link Zgłoś
milasowa Re: Pufy 12.02.13, 19:49 A może pufę wydzierganą na szydełku z grubego sznurka bawełnianego? Proszę pisać na: fabrykawis@gmail.com. Wyślę zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
5inka Re: Pufy 13.02.13, 12:45 ja polecam sitting bull, przede wszystkim są bardzo dobrej jakości i mega wygodne, www.zlotykaktus.pl/k/Siedziska-i-pufy Odpowiedz Link Zgłoś
milasowa Re: Pufy dzirgane 13.02.13, 14:13 No piękne pufy, ale cena zwaliła mnie na kolana. Ja robię za 1/3 tych cen. Są porządne, z grubego sznurka. Wkłady szyję sama i wypełniam granulatem styropianowym przeznaczonym do puf. Odpowiedz Link Zgłoś
5inka Re: Pufy dzirgane 13.02.13, 14:25 mysle ze nie ma co porownywac puf dzierganych do tych o ktorych ja mowie, wszystko zalezy czego kto potrzebuje, mi zalezalo zeby były wytrzymałe i łatwe do czyszczenia- co przy pufach dzierganych może byc trudne Odpowiedz Link Zgłoś
marta.garczynska Re: Pufy 15.02.13, 15:25 Zobacz sobie tu mrjoy.pl/do/cat/main-domibiuro-pokoj/main-domibiuro-pokoj?limit=100 może i nie są to pufy, ale tam znajdziesz bardzo ciekawe poduszeczki "owocowe" i może Cię zainteresują :) Odpowiedz Link Zgłoś
melex222 pufy - spory wybór 21.02.13, 14:25 Tutaj masz ofertę z wielu sklepów zebraną w jednym miejscu. Pufy do koloru do wyboru: www.wnetrzarium.pl/szukaj/zakupy/?q=pufa Odpowiedz Link Zgłoś
spaziobello_pl Re: pufy - spory wybór 28.02.13, 17:32 Polecam www.spaziobello.pl/kanapy-sofy/409-trix-kanapa-1os.html są naprawdę świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
spaziobello_pl Re: pufy - spory wybór 28.02.13, 17:34 Wkleił się zły link oczywiście polecam to :))) www.sit-sit.eu/bloody-marry Odpowiedz Link Zgłoś
andromeda4444 Re: Pufy 18.03.13, 19:00 polecam pufy marki puffon. wypełnione są nie granulatem styropianowym a miękka pianką. coś całkiem nowego na rynku puf, bardzo wygodne, mięciutkie i nie trzeba dosypywać granulatu. strona www.puffon.pl Odpowiedz Link Zgłoś