09.12.11, 10:59
Chciałabym kupić pufy do mieszkania, ale kompletnie się na nich nie znam. Czy ktoś mógłby polecić jakąś firmę/sklep? Czy pufy Sako są ok? Szukam pufy do siedzenio-leżenia, myślę o bawełnianej.
Obserwuj wątek
    • base02 Re: Pufy 09.12.11, 13:12
      Witam,
      Puf na runku jest cała masa, bardzo dobrej jakości pufy wykonuje firma Livingroom:
      www.livingroom.eu/
      tańsza, ale równie dobra jest firma:
      bizzarto.com/#/home
      Pozdrawiam
      Marta Kramkowska
      base02.pl
    • jadzkaaaaa Re: Pufy 24.05.12, 11:47
      Tutaj jest fajny sklep w którym można kupić pufy: www.hitmeble.pl/fotele-i-pufy/.
    • agyness66 Re: Pufy 07.12.12, 13:35
      A może spodobają Ci się pufy - ogromne poduszki Sitting Bull ? Występują w kilku rozmiarach i wzorach.
    • milasowa Re: Pufy 12.02.13, 19:49
      A może pufę wydzierganą na szydełku z grubego sznurka bawełnianego? Proszę pisać na: fabrykawis@gmail.com. Wyślę zdjęcia.
    • 5inka Re: Pufy 13.02.13, 12:45
      ja polecam sitting bull, przede wszystkim są bardzo dobrej jakości i mega wygodne, www.zlotykaktus.pl/k/Siedziska-i-pufy
      • milasowa Re: Pufy dzirgane 13.02.13, 14:13
        No piękne pufy, ale cena zwaliła mnie na kolana. Ja robię za 1/3 tych cen. Są porządne, z grubego sznurka. Wkłady szyję sama i wypełniam granulatem styropianowym przeznaczonym do puf.
        • 5inka Re: Pufy dzirgane 13.02.13, 14:25
          mysle ze nie ma co porownywac puf dzierganych do tych o ktorych ja mowie, wszystko zalezy czego kto potrzebuje, mi zalezalo zeby były wytrzymałe i łatwe do czyszczenia- co przy pufach dzierganych może byc trudne
    • marta.garczynska Re: Pufy 15.02.13, 15:25
      Zobacz sobie tu mrjoy.pl/do/cat/main-domibiuro-pokoj/main-domibiuro-pokoj?limit=100 może i nie są to pufy, ale tam znajdziesz bardzo ciekawe poduszeczki "owocowe" i może Cię zainteresują :)
    • melex222 pufy - spory wybór 21.02.13, 14:25
      Tutaj masz ofertę z wielu sklepów zebraną w jednym miejscu. Pufy do koloru do wyboru:

www.wnetrzarium.pl/szukaj/zakupy/?q=pufa
      • spaziobello_pl Re: pufy - spory wybór 28.02.13, 17:32
        Polecam www.spaziobello.pl/kanapy-sofy/409-trix-kanapa-1os.html
        są naprawdę świetne.
        • spaziobello_pl Re: pufy - spory wybór 28.02.13, 17:34
          Wkleił się zły link
          oczywiście polecam to :)))
          www.sit-sit.eu/bloody-marry
    • andromeda4444 Re: Pufy 18.03.13, 19:00
      polecam pufy marki puffon.
      wypełnione są nie granulatem styropianowym a miękka pianką.
      coś całkiem nowego na rynku puf, bardzo wygodne, mięciutkie i nie trzeba dosypywać granulatu.
      strona www.puffon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka