iwona_r1 17.06.04, 12:31 przegladając zdjęcia, zauważyłam iż posiadasz piekarnik z uchwytem relingowym jakego poszukuję bylabym wdzięczna za wszelkie informacji odnośnie modelu i miejsca pazupu dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kudp Re: do KUDP 18.06.04, 18:17 iwona_r1 napisała: > przegladając zdjęcia, zauważyłam iż posiadasz piekarnik z uchwytem relingowym > jakego poszukuję > bylabym wdzięczna za wszelkie informacji odnośnie modelu i miejsca pazupu > dziękuję i pozdrawiam Ten piekarnik to Amica GH 0202 (piekarnik + plyta gazowa)( www.adom.pl/agd/index.php?&prod_id=198 ). W tej chwili nie jest juz jednak produkowany a nastepca tego modelu Amica GH 0203 ( www.amica.com.pl/prods.php?pID=GH0203&cID=66 ) nie ma juz uchwytu relingowego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_r1 Re: do KUDP 20.06.04, 18:05 dzięki wielka szkoda, zależało mi głownie na uchwycie pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_r1 Re: do KUDP 21.06.04, 08:04 tak, spoglądałam ale ciut za drogo i nie widziałam cienkich relingów dzięki Odpowiedz Link Zgłoś