Dodaj do ulubionych

DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZUKIWA

26.06.12, 09:55
WITAM szukam rzetelnego, dobrego stolarza, który pomoże mi w realizacji kuchni, schodów , drzwi i innych wykończeń w domu. Proszę o polecenie kogoś naprawdę rzetelnego i dokładnego, kogoś komu zależy na efekcie swojej pracy a nie na bylejakim zakończeniu. Będę wzięczna za wszystkie wskazówki. Zdesperowana.
Obserwuj wątek
    • projektmieszknia Re: DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZ 17.07.12, 15:43
      Polecam naprawdę gorąco Pana Sebastiana Rachel tel. 791-080-581 bardzo proszę o kontakt mailowy projektmieszkania@onet.pl to napiszę dużo więcej.

pozdrawiam
      • 2stolarz Re: DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZ 30.08.12, 21:18
        Dobry i tani stolarz woj. swietokrzyskie 662685412
        • 41jerzy Re: DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZ 27.01.14, 11:08
          Mogę szczerze polecić Pana Prudlika z Częstochowy. Natomiast przestrzegam wszystkich przed firmą Pana Henryka Koniora i Franciszka Koniora, którzy niby wykonują schody na miare. Jednak w rzeczywistości ich schody nie są bez zarzutu! Panowie nie mają czasu dla klientów, ich podejście jest aroganckie.
    • moniak.89 Re: DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZ 31.08.12, 12:04
      Robili schody u mojej koleżanki w domu- była zachwycona: www.favore.pl/111917_schody-drewniane-slaskie-balustrady-bedzin-slaskie.html
    • yaro126 Re: DOBRY STOLARZ WOJ. SLĄSKIE LUB OKOLICE - POSZ 10.04.13, 11:55
      Polecam Pana Stefana Strąga. Tu jest link do jego strony: www.stolarzstefan.pl
      Pan Stefan jest bardzo rzetelnym stolarzem z dużym doświadczeniem. Wykonywał dla mnie kuchnię na wymiar i komodę. Jakość wykonania o niebo lepsza niż gdybym kupił te meble w sklepie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka