Dodaj do ulubionych

KUCHNIA POMOCY

04.04.13, 21:43
bardzo proszę o rady jak "ożywic" ta kuchnię. wydaje mi się, że jest mdła i bez wyrazu. brakuje jeszcze okapu i lodówki. nie mam pomysłu na pustą ścianę po prawej stronie. nad blat pójdzie szkło. kompletnie nie wiem co dac na okno. proszę o wizualizacje, ponieważ sama juz chyba nic nie wymyslę:(
Obserwuj wątek
    • udekorujdom.pl Re: KUCHNIA POMOCY 05.04.13, 09:10
      wikmam napisała:

> bardzo proszę o rady jak "ożywic" ta kuchnię. wydaje mi się, że jest mdła i bez
      > wyrazu. brakuje jeszcze okapu i lodówki. nie mam pomysłu na pustą ścianę po pr
      > awej stronie. nad blat pójdzie szkło. kompletnie nie wiem co dac na okno. prosz
      > ę o wizualizacje, ponieważ sama juz chyba nic nie wymyslę:(

Hmm a może wrzucić coś z tapet i fototapet? Posiadamy w swojej ofercie ponad 30 000 wzorów. Na pewno wybierzesz coś dla siebie. Napisz do nas a my pomożemy Ci coś wybrać.
      www.udekorujdom.pl/
    • salomea0903 Re: KUCHNIA POMOCY 05.04.13, 15:21
      na www.hiendkitchen.com znajdziesz ciekawe akcesoria kuchenne w rożnych energicznych kolorach które niewątpliwie ożywią Twoją kuchnie
      • 82misiek Re: KUCHNIA POMOCY 11.04.13, 11:54
        Ja co prawda nie jestem specjalistą, ale mogę polecić projekty aranżacji, które podpatrzyłem u p. architekt Anny Rossowskiej rossowska.com/foliocategory/kuchnie/ Nawet jeśli masz inny metraż albo rozkład kuchni, warto zerknąć, jak planują przestrzeń specjaliści :) Mnie osobiście przypadła do gustu kuchnia w stylu dębowym, gdybym mógł jeszcze raz urządzić kuchnię, zdecydowałbym się na taką, po prostu elegancja w każdym szczególe :)
    • hejkum.kejkum1 Re: KUCHNIA POMOCY 17.04.13, 13:16
      No właśnie nic nie wiemy też o stylu tej kuchni :) poza tym tylko ja nie widzę zdjęcia ani nic? ;p świetnie wyglądają jasne z dodatkiem drewna np. jasnego ale jak mówiłem nie wiadomo w co celujesz:) kilka fajnych pomysłów widziałem też na: www.urzadzamy.pl/kuchnia/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka