Dodaj do ulubionych

problem z lampami

17.06.13, 08:34
Witam. Przyszedł czas na długo oczekiwany remont salonu. Wszystko było zaplanowane a teraz jak fachowcy mają zacząć to mam wątpliwości. Ale do rzeczy. Stół stoi pod oknem. Chciałam aby nad stołem wisiały 3 lampy. Ale jak przyjdzie więcej osób to muszę stół odsunąć od okna i wtedy lampy będę wisiały nad krzesłami, a to chyba nie będzie fajnie wyglądało. Gdzie w takim razie powiesić lampę przy założeniu że druga wisi nad kanapą. Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • izy.door Re: problem z lampami 18.06.13, 11:30
      lampa nad stołem to dobry pomysł, ale rzeczywiście jeśli stół jest przesuwany gdy planujesz go używać to dobrze żeby lampy też można było :). Wiem że takie systemy ma ikea ale bardzo prawdopodobne że sklepy z systemami oświetleniowymi też coś takiego mają. Wtedy mogłabyś swoją lampę ustawić zawsze tak jak będziesz chciała.
    • newmilkyway Re: problem z lampami 25.06.13, 17:34
      Fakt IKEA wprowadziła ostatnimi czasy na rynek szyny sufitowe z lampą i reflektorami. Czy można na końcach podwiesić inne lampy lub lampy zamiast reflektorów tego już nie wiem. Trzeba by było poczytać instrukcje o maksymalnym obciążeniu.
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39873906/
      inne systemy szynowe , niestetz y reflektorami cyzli ju bez wiszących długich nad stół:
      www.olampa.pl/kategoria-systemy-szynowe-495.html
      www.luxmarket.pl/kategoria/systemy-szynowe/1
      lampa wisząca do systemu szynowego:
      www.otolampy.pl/paulmann/urail-lampy-wiszace-do-sys-szynowych-6859.html
      www.otolampy.pl/spotline/lampa-wiszaca-light-eye-es111-9567.html
      www.otolampy.pl/spotline/oprawy-light-eye-na-szyne-easytec-ii-4943.html
      www.ledowe.info/11/1/11/systemy-szynowe.html
      Lampa wisząca SO-TOO (185232) – Spotline www.ledowe.info/11/1/8/systemy-szynowe.html

Faktem jest że będziesz miała szynę i wybór lamp jest mniejszy ale będziesz mogła je zawsze bez trudu umieścić nad stołem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka