Dodaj do ulubionych

Wazon, doradźcie

28.08.13, 08:04
Nie mam kogo się poradzić, w internecie za niby mnóstwo tego ale nie to co potrzeba, a potrzebuję wazon. Niby prosty temat ale może ktoś wie gdzie kupię wazon o nie takim prostym kształcie najlepiej w kolorze szarym? Potrzebuję coś na parapet do przedpokoju, a niewiele kolorystycznie będzie pasowało. Nie chcę jednak prostej bańki tylko coś co będzie się trochę wyróżniało. Nie rzuciło Wam się coś fajnego w oko?
Obserwuj wątek
    • 5inka Re: Wazon, doradźcie 25.09.13, 10:23
      zalezy w jakim stylu potrzebujesz wazonu? www.zlotykaktus.pl/k/wazony tutaj masz fajne ale zdeydowanie do wnętrz nowoczesnych, minimalistycznych
    • dzedlajga Re: Wazon, doradźcie 25.09.13, 10:47
      Tu masz wazony
      eurofiranybutik.pl/pl/c/Wazony/79.
      Wybór szarych jest niewielki ale może akurat coś wpadnie Ci w oko.

A jakbyś chciała zielony, to ja mam taki
      eurofiranybutik.pl/pl/p/Wazon-Leo/414. Tyle, że mój ma 30cm wysokości a nie 100.
      • kaf.kaf Re: Wazon, doradźcie 25.09.13, 11:53
        Dziękuję ale już zamówiłam i wazon już stoi gdzie jego miejsce. Ten pierwszy link rzeczywiście nie do mojego wnętrza, a na eurofirany też i tak nie wpadło mi nic w oko w szukanej kolorystyce. Zamówiłam www.fajnedonice.pl/towar.144.wazon.venezia.rocky.pearl..wysokosc:.54.cm.html#kat1=1&partia=0&action=towar&cena_min=0&cena_max=500 Na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu, jestem mega zadowolona z zakupu, także cenowo, bo spodziewałam się większego wydatku. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka