Dodaj do ulubionych

Modne i popularne podłogi

21.12.13, 14:10
Wiem, że to nie powinno być najważniejsze kryterium, ale ciekaw jestem waszych opinii. Jakie podłogi cieszą się obecnie popularnością? Myślimy o położeniu parkietu, ale nie wiemy dokładnie jeszcze, co to ma być. Może tutaj znajdę jakieś inspiracje.
Obserwuj wątek
    • firefire Re: Modne i popularne podłogi 27.12.13, 11:28
      Ostatnio często spotykałem się z egzotykami. My wolimy rodzime. Jakkolwiek by nie było, nie skopcie niczego na wstępie i dajcie to do położenia profesjonalistom. Przynajmniej będzie gwarancja jakości.
      • halanaba Re: Modne i popularne podłogi 04.01.14, 19:08
        Wiemy to oczywiście. Sami nie mamy zamiaru tego robić, bo wiemy, że różnie w takich sytuacjach bywa. A kto u was kładł, jeśli można wiedzieć?
        • firefire Re: Modne i popularne podłogi 10.01.14, 12:05
          Dobrze, że sami nie będziecie tego robić. U nas zajmowali się tym ludzie z Parkiet Studio. I poszło dobrze. Bo i wykonanie dobre, i w terminie.
          • papasek Re: Modne i popularne podłogi 12.01.14, 18:07
            firefire napisał(a):

> Dobrze, że sami nie będziecie tego robić. U nas zajmowali się tym ludzie z Park
            > iet Studio. I poszło dobrze. Bo i wykonanie dobre, i w terminie.

Firma zasługująca na uwagę
            • zaprojektujemy Re: Modne i popularne podłogi 12.01.14, 19:39
              Wybór podłogi gdzie jako kryterium wybieramy popularność jest dość ryzykowny, lepiej skupić się na tym jakim budżetem na ten element wykończenia dysponujemy, jak podłoga będzie użytkowana (obecność zwierząt, małych dzieci w mieszkaniu itd.) oraz przede wszystkim jak aranżacyjnie bedzie pasowała do naszego wnętrza.
    • mojdomtoja Re: Modne i popularne podłogi 28.04.14, 20:26
      Z tego co obserwuję to teraz najpopularniejsze są podłogi drewniane stylizowane na stare, lekko rustykalne np. dąb bielony. Bardzo fajnie to wygląda zarówno w zestawieniu z nowoczesnymi jak i starymi meblami.
    • mojdomtoja Re: Modne i popularne podłogi 03.06.14, 13:56
      To prawda, że takie postarzane deski nie koniecznie będą pasowały do każdego wnętrza ale można wybrać bieloną podłogę, która nadaje się wszędzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka