aire1 13.08.04, 18:55 co sądzicie o meblach kuchennych z mdf-u lakierowanych na wysoki połysk? ładniejsze od klasycznego matu? może ktoś ma takie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvic Re: meble na wysoki połysk 16.08.04, 16:52 Ja mam takie Są przesliczne (ale to chyba kwestia gustu, koloru aranzacji itp....) Od początku wiedziałam, że maja być na wysoki połysk, odbijać światło itp. Jest tylko jeden problemik - trzeba je często czyścić, żeby faktycznie były na wysoki połysk, a nie z zaciekami np. Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: meble na wysoki połysk 16.08.04, 17:22 No więc ja też już takie zamówiłam, ale nie jestem przekonana w 100%, mat jest taki bezpieczniejszy, bardziej neutralny, klasyczny, a połysk może się znudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvic Re: meble na wysoki połysk 19.08.04, 10:14 Oj tam, To tylko meble, ostatecznie jeśli już nie będziesz mogła ich zmieść to zmienisz. Moje nie są w jakichś wyzywajacych kolorach - ale dosyć oryginalne, wybrane z próbnika - więc kompletnie niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś