Dodaj do ulubionych

SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ

25.03.14, 20:21
Witam, jak w temacie, poszukuje architekta wnętrz. Chciałabym zmienić wygląd mojego mieszkania. Jest to mieszkanie 43m2, 2 osobne pokoje, kuchnia, przedpokój, łazienka, toaleta. Zależy mi na kimś kreatywnym, nie znam się zupełnie na aranżacji wnętrza więc potrzebuje kogoś kto przeprowadzi mnie przez cały proces. Chciałabym zmienić mieszkanie na bardziej nowoczesne. Proszę o kontakt, na maila mogę dosłać zdjęcia aktualnego wyglądu mieszkania i więcej informacji. martakertan@gmail.com
Obserwuj wątek
    • patrycjaokrutna Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 25.03.14, 23:16
      Witam,
      Z przyjemnością podejmę się zaprojektowania Pańskiego mieszkania. Zapewniam profesjonalne podejście i kompleksową usługę. Zapraszam na niezobowiązujące spotkanie. :)
      portfolio : www.facebook.com/pages/Patrycja-Okrutna-Interior-Designer/645623308817553?fref=ts

502 740 696
    • px3architekci Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 03.05.14, 22:24
      Dzień dobry,

jesteśmy parą młodych projektantów, chętnie podjęlibyśmy się projektu Pani mieszkania. Projektujemy kompleksowo, zaczynając od aranżacji, poprzez kompozycję przestrzenną, aż po wybór dodatków. Jesteśmy także w stanie bez problemu zorganizować sprawdzoną ekipę remontową.

Jeśli chodzi o styl - potrafimy z łatwością dopasować się do gustu i preferencji Klienta,
      w końcu projektujemy kawałek Jego świata :)
      Każdy projekt traktujemy indywidualnie, ale równie wyjątkowo.

W związku z tym, że nasz strona internetowa dopiero się tworzy,
      zapraszamy na nasz profil na facebooku www.facebook.com/px3architekci.
      Mail do nas: px3architekci@gmail.com

Zapraszamy do współpracy!
      Px3
    • 14raf Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 05.05.14, 19:23
      zapraszam na moją stronę : www.insidearchitecture.eu/
    • reniabanio Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 07.05.14, 13:23
      Ja polecę ci Panią Agnieszkę jest świetna z dot studio. Zaprojektowała nam dwupoziomowe mieszkanie, które jest teraz świetnie urządzone, funkcjonalne i nowoczesne. Na stronie www.dotstudiodesign.pl można zobaczyć portfolio Pani Agnieszki :)polecam
    • marcin_gcw Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 08.05.14, 10:18
      Mam znajomą, która jest naprawdę dobra. Zapoznaj się z jej projektami i realizacjami: www.cassapanca.pl . Powodzenia.
    • am_architektura Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 08.05.14, 11:35
      Nie wiem czy Pani poszukiwania są nadal aktualne, ale jeśli tak, to zapraszam na stronę www.am-architektura.pl. Jeśli spodobają się Pani moje aranżacje z galerii to wystarczy się ze mną skontaktować.
      Pozdrawiam
    • marcin_gcw Re: SZUKAM ARCHITEKTA WNĘTRZ 27.05.14, 09:10
      Mogę polecić kontakt do znajomej: i.rydygier@cassapanca.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka