Dodaj do ulubionych

DARMOWY PROJEKT WNĘTRZA - OKAZJA

25.08.14, 11:28
Witam serdecznie,
Jestem projektantką wnętrz. Obecnie buduję swoje portfolio.
W odpowiedzi na ostatnią propozycję stworzenia darmowego projektu wnętrz, które umieściłam na tym forum, zgłosiło się do mnie wiele zainteresowanych osób. Zgodnie z ofertą przygotowałam projekt dla pierwszej osoby, która przesłała mi wszystkie niezbędne informacje. Efekt naszej współpracy można obejrzeć:
www.lokalprojekt.pl/wordpress/duza-kuchnia-domu-jednorodzinnym/
W związku z ogromnym zainteresowaniem postanowiłam ponowić ofertę przygotowania darmowego projektu wnętrza.
Zatem, pierwszej osobie, która odpowie na niniejszą ofertę przez formularz kontaktowy:
www.lokalprojekt.pl/wordpress/kontakt/
proponuję przygotowanie projektu (funkcjonalnego oraz wizualizacji 3D) wybranego przez nią wnętrza.
Aby podjąć się projektu będę potrzebowała dokładnych wymiarów pomieszczenia oraz kilku zdjęć stanu obecnego (wraz ze zgodą na ich umieszczenie na moim blogu łącznie ze sporządzonym następnie projektem i wizualizacją).
Kwestie oczekiwań i potrzeb omówimy drogą mailową.
Efekty naszej współpracy oczywiście udostępnię z przyjemnością także na tym forum.
Zapraszam do zgłaszania swoich wnętrz.
www.lokalprojekt.pl/wordpress/
Obserwuj wątek
    • straggly Re: DARMOWY PROJEKT WNĘTRZA - OKAZJA 25.08.14, 19:54
      Zglaszam sie wraz z naszym salonem w nowo zakupionym mieszkaniu. Pozdrawiam i czekam na kontakt. Agnieszka.
    • lokalprojekt Re: DARMOWY PROJEKT WNĘTRZA - OKAZJA 16.09.14, 08:47
      Efekt współpracy z osobą, która pierwsza zgłosiła się do wykonania darmowego projektu wnętrza, jest do obejrzenia na mojej stronie:
      www.lokalprojekt.pl/wordpress/salon-aneksem-kuchennym-jadalnym/
      Zapraszam i pozdrawiam
      www.lokalprojekt.pl/wordpress/
      • straggly Re: DARMOWY PROJEKT WNĘTRZA - OKAZJA 18.09.14, 21:11
        Współpracę z Panią projektant oceniam bardzo dobrze, był z nią stały kontakt. Na początku współpracy przeprowadziła dokładny wywiad, który pozwolił określić w jakim stylu ma zostać urządzony salon i jakie ma pełnić funkcje. W przygotowanej wizualizacji zostały uwzględnione wszystkie nasze sugestie i zgłoszone wcześniej potrzeby. Pani projektant nie narzucała swojego zdania, jedynie wskazywała możliwe rozwiązania lub produkty, zawsze dając nam do wyboru kilka opcji o różnym charakterze.
        Polecam osobom, które wiedzą czego chcą, ale nie mają pojęcia jak to ogarnąć, tak żeby wszystko dobrze wyglądało i było funkcjonalne.
        Z pewnością będziemy starli się odwzorować przygotowaną wizualizację przy remontowaniu oraz meblowaniu naszego nowego salonu.
        Dziękujemy!
        Agnieszka i Michał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka