liisa.valo 08.04.15, 14:29 Gdzie można kupić ładną, niebanalną kapę/narzutę na łóżko? Duży wymiar, 200x220. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
collagedesign Re: Kapa na łóżko 11.04.15, 15:44 Ja lubię kilka firm (ceny są jednak wysokie): hay.dk/#/site/acc_rugs/textiles/polygon www.fermliving.com/webshop/shop/bedroom/bed-covers.aspx www.agamartin.com/szukaj/narzuta loftbar.pl/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=narzuta www.zarahome.com/pl/pl/sypialnia/narzuty-c1293852.html Wszystkie są dostępne w Polsce tylko niektórych trzeba poszukać w sklepach, które je sprzedają. Ciekawa jestem czy coś Ci się z tego spodoba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Kapa na łóżko 13.04.15, 14:07 A nawet mi się podobają - w tym środkowym linku są takie, które mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
arturborys Re: Kapa na łóżko 23.04.15, 20:36 najlepszy jest zwykły koc, szczególnie sprawdza się w pokoju dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_20 Re: Kapa na łóżko 06.05.15, 14:16 Oj takie ładne oryginalne rzeczy to trzeba szukać. W różnych sklepach internetowych można spotkać, czasem nawet w takich niepozornych czasem są, co na co dzień niby mają inne zaopatrzenie. Trzeba sobie poszukać, bo ciężko tak powiedzieć na już gdzie takie na dzień dzisiejszy są. Odpowiedz Link Zgłoś