Dodaj do ulubionych

the sisters.of..............

IP: 217.8.179.* 16.05.01, 12:47
CZY SA JACYS "ZBOCZENCY" MYSLACY O SISTERS OF MERCY, MOZE BONN 23-06?
czy poza mna i kilkoma znanymi przypadkami (troche zartuje) ktos slucha tego...
Obserwuj wątek
    • Gość: jarq Re: the sisters.of.............. IP: *.ita.pwr.wroc.pl 16.05.01, 12:51
      ...owszem, osobiscie znam kilku takich "zboczonych". Może nie jestem maniakiem tej kapeli, ale musze przyznać,
      że Floodland, swego czasu, nie była wyciagana z mojeko kompaktu przez kilka dobrych dni.
      Pozdrawiam!
      • Gość: luka Re: the sisters.of.............. IP: *.unregistered.formus.pl 27.06.01, 15:44
        Najlepsza wersja Knocking on hea... to wersja Sistersów - pełen odlot
    • Gość: eldritch Re: the sisters.of.............. IP: *.gazeta.pl 24.05.01, 18:48
      Ja sluchalem, bo co?! smile
      Dobrze wspominam ten zespol i zaluje, ze nie wydal niczego nowego...
      Trudno byc ich fanem przez tyle lat, skoro nie rozpieszczali sluchaczy nowymi
      nagraniami.
      Ribbons, to byl kawalek... A na jednym bootlegu, ech, super grali, az
      ciarki przechodza. Temple of Love tez bylo dla mnie kultowym kawalkiem.

No ale co z tego? Zespolu moim zdaniem ni ma, zniknal, chyba ze wiesz cos innego
      na ten temat, to powiedz wiecej.

Pozdrawiam

Gość portalu: lolo napisał(a):

&#62 CZY SA JACYS "ZBOCZENCY" MYSLACY O SISTERS OF MERCY, MOZE BONN 23-06?
      &#62 czy poza mna i kilkoma znanymi przypadkami (troche zartuje) ktos slucha tego...

• Gość: aga Re: the sisters.of.............. IP: *.toya.net.pl 27.05.01, 20:48
        Ja tez naleze do tych "zbokow". Zespol jednak istnieje. Planuja nagranie nowej
        plyty i jakies koncerty w tym roku. W ubieglym roku tez dali pare koncertow.
        Polski raczej w swoich planach nie uwzglednia. Moze po wydaniu plyty bedzie
        jakas trasa ?
    • andy_ Re: the sisters.of.............. 06.06.01, 10:41
      Ja tez sie do maniakow zaliczam...niestety Bonn odpada, wzgledy finansowe i
      naukowe (sesjasad( ). A w nowa plyte to przestalem wierzyc 2 lata temu. Chociaz
      niektore nowe kawalki sa super, np."Summer" czy "Bei mir (bist du schoen)"
      Pozdrowienia dla wszystkich fanow siostrzyczek.
    • Gość: Lucretia Re: the sisters.of.............. IP: *.toya.net.pl 14.06.01, 16:16
      Ja też jestem takim "zboczencem" smile)) i wierze, ze w koncu zostanie wydana
      jakaś nowa płytka sisters. Z sieci mam sciągnięte chyba 13 czy 14 nowych
      kawałków, wiec swięcie wieże w miłosierdzie pana Eldritcha i wydanie ich na
      plycie smile
      Ostatnio tez usłyszałem o powrocie Fields of the nephilim, co dodało mi więcej
      wiary w to, ze w koncu kiedys Sistersi tez cos wydadzą.
    • Gość: 1959 Re: the sisters.of.............. IP: 10.9.33.* 18.06.01, 10:32
      Ja tez jestem jednym z tych zbokow. Uwielbiam sistersow i wiem, ze maja juz
      sporo nowego materiału, np; swietna przerobke piosenki kyle minogue ,,confilde
      in me" smile
      Napewno kiedys w koncu nagraja cos nowego.
      Trzeba cierpliwie czekac.
      Zabawiajac sie w proroka, powiem ze pod koniec tego lub na poczatku przyslego
      roku przyjada na koncert do Polski !!!!
      • Gość: lolo Re: the sisters.of.............. IP: 217.8.179.* 28.06.01, 17:31
        do bonn niestety nie pojechalem, chociaz mialem checi (kase o dziwo tez) ale co
        do nowych nagran, mam bootleg z ich koncertu na festiwalu mera luna 2000 (chyba
        12-13.08 2000 niemcy). planowana byla plytka na 20 lecie istnienia kapeli ale
        nie wyszlo, material generalnie juz maja, muza jest bardziej w kieruku rocka
        gitarowego (na zywo brzmia nawet nieco heavy-metalowo), w sumie takie
        rozwiniecie "vision thing".
        w polsce sie raczej nie pojawia, co nawet potwierdzil adam pearson po rozmowie
        na koncercie w pradze (09-03-2001) ale w niemczech graja co jakis czas, no to
        na tyle. pozdrawiam milosiernie
    • Gość: greg Re: the sisters.of..a the mission IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 22:04
      przy całym szacunku dla Eldritcha /gasnącym szacunku/,
      wolę The Mission. Hussey NIE MA swoich fanów w nosie,
      tak jak Eldritch, The Mission gra bardziej
      energetyczne koncerty niż SOM. Najlepszą okazje do
      porównania miałem na M'era Luna 2000, gdzie The
      Mission roz..liło wszystkich a przy Sisters połowa
      ludzi usnęła a dodatkowo eldritch miał wszystkich w
      dupie, nie odzywał się, rzucał petami w publiczność.
      Nowe kawałki poza "Romeo's Down" są do dupy.
      Niewydawanie płyty przez 10 lat, robienie jakiś
      dziwnych projektów jak SSV, odpierdalanie szopek na
      koncertach tak jak rok temu w Portugalii, gdzie
      powiedział przed koncertem, że on pierdoli gotycka
      publiczność i nie zagra koncertu dopóki z sali nie
      wyjdą ludzie ubrani na czarno, jest kpiną. "I still
      believe in God but God no longer believes in me" jak
      śpiew Hussey w "Wasteland".
      • dawnrazor Re: the sisters.of..a the mission 04.09.01, 17:27
        ...troche stare te wpisy...ale pozdrowienia dla wszystkich gotów!...ktoś z
        Torunia może?
      • Gość: nefil Re: the sisters.of..a the mission IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:14
        Gość portalu: greg napisał(a):

&#62 przy całym szacunku dla Eldritcha /gasnącym szacunku/,
        &#62 wolę The Mission. Hussey NIE MA swoich fanów w nosie
        &#62 ludzi usnęła a dodatkowo eldritch miał wszystkich w
        &#62 dupie, nie odzywał się, rzucał petami w publiczność.
        &#62 Niewydawanie płyty przez 10 lat, robienie jakiś
        &#62 odpierdalanie szopek na
        &#62 koncertach tak jak rok temu w Portugalii, gdzie
        &#62 powiedział przed koncertem, że on pierdoli gotycka
        &#62 publiczność i nie zagra koncertu dopóki z sali nie
        &#62 wyjdą ludzie ubrani na czarno, jest kpiną.
        Eldtrich rzeczywiscie ma ciezki charakter, nie jest tak milusinski jak Hussey,
        ale ma TALENT- kazda jego plyta to dzielo, a niektore plyty The Mission nadaja
        sie tylko do smieci, niestety. Wielcy ludzie na ogol maja powalone w elbie

• Gość: nefil Re: the sisters.of.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:04
      A juz myslalem, ze nie uso nich, jestem fanem od 10 lat, ale Eldtrich nas nie
      rozpieszcza....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka