magda176 09.10.04, 16:15 republika.pl/forumaranzacjawnetrz/_private/indeks_1.htm Więcej zdjęć mieszkania endiego znajdziecie pod adresem: antikonsjum.art.pl/mieszkmoje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_dronio Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 09.10.04, 22:06 Bardzo mi się podobają zdjecia Endiego:) Szczególnie to oświetlenie ściany orzy fortepianie:) Odpowiedz Link Zgłoś
melaska Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 09.10.04, 22:35 Mnie też się bardzo podoba mieszkanko:-) Chociaż do pełni szczęścia brakuje mi białych ścian;-) Kącik jadalniany przeuroczy. To jest właśnie to, co lubię - poddasze w zabytkowej kamienicy. Szkoda, że takie kamienice nie stoją przy plaży;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosda Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 01:10 Siedziałabym w tej kuchni i siedziała przy kawce i nigdzie nie chciałoby mi sie wychodzic:)) Wiesz Endi co mnie najbardziej urzeka w Twoim mieszkanku ? - Twoja reka. Uwielbiam takie mieszkanka bardzo własnorecznie urzadzone, bez ogladania sie na mode a uwzgledniajace siebie. Dla mnie szczególna bomba to - obudowa na telewizor , - kawowy stolik , - mozaika w połaczeniu z pozostałoscia po starym piecu i z drewniana podłoga, - WSZECHOBECNE KOLORY :))))) Urzekajacy stryszek, z przyjemnościa obejrzałam zdjecia.Gratuluje :) Kilka szczegółów jest do " podkradzenia " jak dla mnie i może podkradne jak mnie znowu cos najdzie :))) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 10:11 Fajne mieszkanko z ciepłym klimatem. Oczywiście sa rzeczy które mi mniej odpowiadają, ale najbardziej to łuk a la Gaudi. Ta postrzępiona wyrzynarką ściana to koszmar! Najładniejszy element mieszkania to KOT!!! Jest prześliczny :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka_hesia1 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 15:54 Bardzo ładny i klimatyczny strych. Widać dłoń artysty. Ten kącik ze stolikiem zachęca do spędzenia przy nim paru chwil... i te wykusze okienne - tego zazdroszczę. Nie ma to jak urok starego mieszkania w kamienicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 19:02 Ja bym chciała taką kuchnię:-) Z tym piecem i z mozaiką:-) Oraz kota z białym śliniaczkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka10 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 01:45 A nie szkoda szafek wiszacych nad kuchnią? Gotowanie z pewnością im zaszkodzi.Tam akurat jest dobre miejsce na stylowy komin/wyciąg. Odpowiedz Link Zgłoś
millka26 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 14:46 Przeslicze stylowe mieszkanko, z kazdego zdjecia bije cieplo, podziwiam wlasciciela za indywidualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 14:56 Mi też bardzo podobają się zdjęcia z mieszkanka strychowego i z klimacikiem. Te mozaiki są obłędne :-), a kuchnia taka milutka, naprawdę, że aż chce się mi tam pobyć. No i gratuluję odwagi np. w wyburzeniu "nietypowym" ściany i w doborze intensywnych barw! Pozdro Mielin. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa fajne 11.10.04, 19:43 najbardziej podobała mi się kuchnia (oczywiście ściana, podłoga i piecowe kafle) choć i innym pomieszczeniom nie brakuje "ducha" Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 12.10.04, 09:45 Bardzo klimatyczne i podoba mi się, mimo iż nie w moim stylu i kolorystyce. Ale szczere gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 18.10.04, 15:29 Mnie jedna rzecz tylko zastanawia. Skad sie tam na zdjeciach wzial moj kot :-))) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś