Dodaj do ulubionych

Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez endiego

09.10.04, 16:15
republika.pl/forumaranzacjawnetrz/_private/indeks_1.htm
Więcej zdjęć mieszkania endiego znajdziecie pod adresem:

antikonsjum.art.pl/mieszkmoje
Obserwuj wątek
    • miss_dronio Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 09.10.04, 22:06
      Bardzo mi się podobają zdjecia Endiego:) Szczególnie to oświetlenie ściany orzy
      fortepianie:)
    • melaska Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 09.10.04, 22:35
      Mnie też się bardzo podoba mieszkanko:-) Chociaż do pełni szczęścia brakuje mi
      białych ścian;-) Kącik jadalniany przeuroczy. To jest właśnie to, co lubię -
      poddasze w zabytkowej kamienicy. Szkoda, że takie kamienice nie stoją przy
      plaży;-)
    • kosda Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 01:10
      Siedziałabym w tej kuchni i siedziała przy kawce i nigdzie nie chciałoby mi
      sie wychodzic:))
      Wiesz Endi co mnie najbardziej urzeka w Twoim mieszkanku ? - Twoja reka.
      Uwielbiam takie mieszkanka bardzo własnorecznie urzadzone, bez ogladania sie na
      mode a uwzgledniajace siebie.
      Dla mnie szczególna bomba to - obudowa na telewizor ,
      - kawowy stolik ,
      - mozaika w połaczeniu z pozostałoscia po
      starym piecu i z drewniana podłoga,
      - WSZECHOBECNE KOLORY :)))))
      Urzekajacy stryszek, z przyjemnościa obejrzałam zdjecia.Gratuluje :)
      Kilka szczegółów jest do " podkradzenia " jak dla mnie i może podkradne jak
      mnie znowu cos najdzie :)))
      Pozdrawiam serdecznie.

• izalil Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 10:11
        Fajne mieszkanko z ciepłym klimatem.
        Oczywiście sa rzeczy które mi mniej odpowiadają, ale najbardziej to łuk a la
        Gaudi. Ta postrzępiona wyrzynarką ściana to koszmar!

Najładniejszy element mieszkania to KOT!!!
        Jest prześliczny :-)

pzdr
        • owieczka_hesia1 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 15:54
          Bardzo ładny i klimatyczny strych. Widać dłoń artysty. Ten kącik ze stolikiem
          zachęca do spędzenia przy nim paru chwil... i te wykusze okienne - tego
          zazdroszczę. Nie ma to jak urok starego mieszkania w kamienicy. Pozdrawiam.
          • mrouh Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 10.10.04, 19:02
            Ja bym chciała taką kuchnię:-) Z tym piecem i z mozaiką:-) Oraz kota z białym
            śliniaczkiem:-)
            • jamajka10 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 01:45
              A nie szkoda szafek wiszacych nad kuchnią? Gotowanie z pewnością im
              zaszkodzi.Tam akurat jest dobre miejsce na stylowy komin/wyciąg.
    • millka26 Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 14:46
      Przeslicze stylowe mieszkanko, z kazdego zdjecia bije cieplo, podziwiam
      wlasciciela za indywidualizm.
    • mielin Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 11.10.04, 14:56
      Mi też bardzo podobają się zdjęcia z mieszkanka strychowego i z klimacikiem. Te
      mozaiki są obłędne :-), a kuchnia taka milutka, naprawdę, że aż chce się mi tam
      pobyć. No i gratuluję odwagi np. w wyburzeniu "nietypowym" ściany i w doborze
      intensywnych barw!
      Pozdro Mielin.
    • aankaa fajne 11.10.04, 19:43
      najbardziej podobała mi się kuchnia (oczywiście ściana, podłoga i piecowe kafle)
      choć i innym pomieszczeniom nie brakuje "ducha"
    • delie Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 12.10.04, 09:45
      Bardzo klimatyczne i podoba mi się, mimo iż nie w moim stylu i kolorystyce. Ale
      szczere gratulacje:)
    • zielony_listek Re: Nowe zdjęcia na stronie - przesłane przez end 18.10.04, 15:29
      Mnie jedna rzecz tylko zastanawia. Skad sie tam na zdjeciach wzial moj kot :-)))
      Pozdrawiam
      zielony_listek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka