mieszko_ok 20.10.04, 13:49 Czy możecie podzielić się ze mną opinią nt. mebli olchowych tej firmy? Wkrótce zamierzam złożyć zamówienie na mebelki do sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Meble olchowe Stolprodex. 20.10.04, 16:28 Bardzo fajne mebelki. Od 5 lat mam szafki w sypialni i komodę, stół z krzesłami w kuchi , lustro, wieszak na palta i szafkę na buty. Polecałam firmę moim znajomym i tez się sprawdziły. Ja kupowałam w hurtowni w Ząbkach, było o połowę taniej niż w Warszawie na Przeskok. Kupowalam też u nich pachtworkową narzutę na łózko. Jestem z niej bardzo zadowolona. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko_ok Re: Meble olchowe Stolprodex. 21.10.04, 11:38 Z tą ceną to chyba żarty? Może do 3% jest prawdą. Porównywałem cenę z Ząbek/Jupiter i Marita. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Meble olchowe Stolprodex. 21.10.04, 22:10 Wtedy jak kupowałam to naprawdę była taka różnica. Tez mi się nie chciało wierzyć. A na dodatek na Przeskok byli tak nieuprzejmi,że nie chcieli sprowadzić mebli na zamówienie twierdząc, ze trzeba brać to co stoi w sklepie. Jak za komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: Meble olchowe Stolprodex. 22.10.04, 12:01 Gdzie je teraz można kupić/obejrzeć? czy przeskok to sklep czy ulica? Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Meble olchowe Stolprodex. 22.10.04, 21:37 Podsyłam link do strony: www.stolprodex.pl/ jest tam tez lista dystrybutorów. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś