Dodaj do ulubionych

POSZUKUJĘ WYKONAWCY !

• zer-ka PRZYG. PODŁOŻA I POŁOŻENIE PŁYTEK NA TARASIE ZEWN. 28.08.11, 18:19
      Poszukiwany przez Właściciela/Inwestora BEZPOŚREDNI (uwaga: pośrednicy wykluczeni!) dokładny, solidny i doświadczony Wykonawca (1 lub 2 osoby), który profesjonalnie przygotuje i położy płytki na dwóch tarasach - 7 m2 (+ wylewka) i 23 m2, ze schodami 11 stopni (+ wyrównanie) i 8 stopni. Wszędzie zabezpieczenie elewacji na poziomie cokołów.
      Oczekuję bezwzględną dbałość o szczegóły i mienie Właściciela/Inwestora, przestrzeganie instrukcji producentów oraz utrzymywanie ładu i porządku w trakcie prowadzenia prac.
      Będzie wymagana umowa na piśmie i udzielenie gwarancji za wykonane prace na minimum 3 lata.
      Mile widziany własny transport w celu doraźnego transportu drobnych materiałów do wykonania prac.
      Zapewniam: wodę, prąd, świeże powietrze oraz materiały (bez narzędzi).
      Nie zapewniam: noclegu i transportu na miejsce prowadzonych prac.
      Konieczne referencje do potwierdzenia (minimum 3).
      Termin rozpoczęcia prac - od zaraz.
      Miejsce prac: Warszawa, dzielnica: Wesoła, osiedle: Stara Miłosna (w pobliżu: Trakt Brzeski, Sulejówek, Zakręt).
      Informacje:
      e-mail: zerka@op.pl
      tel. kom.: +48 608 063 800
    • tercet-meble MEBLE DO MIESZKANIA,DOMU I BIURA - ŁÓDŹ/ WARSZAWA 15.09.11, 16:56
      ZAPRASZAM NA STRONĘ: www.eurokuchnie.eu/

INDYWIDUALNE PROJEKTY
      NOWOCZESNE ROZWIĄZANIA
      NIEMIECKIE TECHNOLOGIE
      ATRAKCYJNE CENY!
    • igola2323 ZAKŁAD STOLARSKI- Warszawa i okolice 19.01.12, 12:30
      Jesteśmy firmą wieloletnim doświadczeniem.
      Oferujemy:
      - szybki czas realizacji zamówienia i korzystne ceny.
      Dokonujemy:
      - bezpłatnych wycen i pomiarów.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo: schody, drzwi, meble kuchenne, meble do sypialni i salonu, meble ogrodowe, łóżka, place zabaw, bramy wjazdowe, wiaty, lady, biblioteczki i wiele więcej.

Kontakt:
      ul. Płużnicka 13
      Warszawa
      tel/fax 22 614 40 16

www.kaz-meble.pl/kontakt/
    • decoroom_eu Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 22.01.12, 14:23
      Kompleksowe usługi (wykończenie, projekt, aranżacja), Warszawa, tel 516-062-842
    • gioseppe Kraków - remont 04.06.12, 13:04
      czy ktoś z poszukujących dotychczas znalazł jakąś dobrą ekipę, która ESTETYCZNIE wykonuje remonty? (drobna sprawa)
      • petitebetise Re: Kraków - remont 13.01.14, 10:10
        Ja trafiłam przez znajomych na pana Roberta, bardzo solidny, widać że ma doświadczenie i trzyma porządek nawet w czasie prac remontowych co mnie bardzo ucieszyło, bo już nie musiałam sprzątać. Polecam sie umówić na wycenę i w tedy wszytsko obgadać bo mnie to spotkanie utwierdziło że to jest dobry wybór i się nie pomylilam, podaję nr (mam nadzieje ze nie bedzie miał mi tego za złe) 668-748-057
    • romex_bud ŁÓDŹ - REMONT+PROJEKT GRATIS 20.06.12, 15:10
      Firma współpracuje z architektem i oferuje usługe remontu wraz z projektem gratis. Projekt jest wykonany dokładnie i zgodnie z zyczeniem klienta, dopasowany do jego potrzeb, pozwala unowoczesnic Państwa wyobrażenia o wnętrzu. Otrzymujecie prezentacje, rysunki oraz pare wizyt w wybranych sklepach, podczas, których wybieramy razem elementy wyposażenia. Prace wykonujemy sprawnie, czysto i kompleksowo. Gwarantujemy najwyższą jakość wykonanej usługi i pełną satysfakcję. romex_bud@wp.pl 602-193-384
    • yaga7 Kraków - projekt + wykonanie + remont (salon) 27.06.12, 08:22
      Szukam firmy, która się zajmie całościowo projektem salonu + wykonaniem mebli na wymiar (z uwzględnieniem naszych oczekiwań) + remontem (malowanie).
      Niestety meble w salonach nie spełniają naszych oczekiwań, zwykle są zbyt niskie, zbyt mało pojemne i zbyt mało funkcjonalne. W salonie ma być porządna biblioteka, a takich mebli jest bardzo mało.

Kontakt najlepiej na maila gazetowego.
      • nitka08 SOSNOWIEC, OKOLICE-STOLARZ 28.06.12, 16:40
        WITAM szukam rzetelnego, dobrego stolarza, który pomoże mi w realizacji kuchni, schodów , drzwi i innych wykończeń w domu. Proszę o polecenie kogoś naprawdę rzetelnego i dokładnego, kogoś komu zależy na efekcie swojej pracy a nie na bylejakim zakończeniu. Będę wzięczna za wszystkie wskazówki. Zdesperowana.
    • veldecor Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 09.07.12, 11:42

• abcdom77 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 28.10.12, 16:02
        Witam
        Wykonuję stiuki weneckie,reliefy,glinki,efekt betonu na scianie,wszelkiego rodzaju przecierki-nowatorskie i indywidualne podejście do każdego zlecenia oraz klienta.Podczas pobytu we Włoszech wykonałem dwa zlecenia,ostatnio we Francji trzy zlecenia u tego samego klienta. Prace w Hiszpanii.Kilka prac w Polsce.Dostęp do bardzo dobrych materiałów w niezłej cenie. Fachowe i solidne wykonanie oraz wysoka jakość prac.
        Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do współpracy.
        Kontakt na e-mail abcdom77@gmail.com
        • avangardearts Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 04.01.13, 17:30
          Witam

Jestem wykonawca tynków dekoracyjnych,malarstwa ściennego,artystycznego i
          dekoracji ściennych.Posiadam wieloletnie doświadczenie,chciałbym się
          zareklamować jako wykonawca na terenie Podkarpacia jak i całej
          Polski,proszę o odwiedzenie mojej stronki
          www.avangardearts.mielec.pl>>tel 660153794

Pozdrawiam
    • bados1990 www.wizard-group.pl tanie kuchnie na wymiar 19.08.12, 20:02
      nowoczesne meble na wymiar www.wizard-group.pl biuro@wizard-group.pl
      projektowanie wnętrz
    • nataly-meble Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 24.09.12, 22:01
      Projektowanie i produkcja mebli na zamówienie . Zapraszam na naszą stronę www.nataly.pl w celu zapoznania się z aktualnymi realizacjami . Ciekawe projekty , wiele realizacji , bardzo duży wybór materiałów . Pozdrawiam , Piotr
    • radziej13 Renowacja drewnianej stolarki-cała Polska 26.10.12, 14:24
      www.favore.pl/393308_renowacja-drewnianej-stolarki-okna-drzwi-bramy.html
      Serdecznie polecam usługi tej firmy. Dojeżdżają do klienta, profesjonalnie odnawiają drewniane płoty i balustrady. Odnawiali całość mojego drewnianego ogrodzenia i spisali się na medal:)
    • calleh Re: Łódź, łódzkie, remont 28.11.12, 19:16
      polecam firmę Color z Łodzi ww.color.of.pl
    • marcelinakaczmarek2807 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.12.12, 13:05
      Jeśli ktoś poszukuje wykonawców warto zainteresować się usługami, które świadczy firma Ejsmont. Oprócz tego, że zajmuje się projektowaniem wnętrz i architektury to wykonuje też projekty „pod klucz”. Dzięki temu, że nie współpracuje z podwykonawcami, praca idzie bez problemów. Zapraszam do zapoznania się ze strona internetową firmy!

Marcelina Kaczmarek
    • zaprojektujemy Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 08.01.13, 15:03
      Kompleksowa aranżacja i wykończenie wnętrz. Warszawa i okolice. Zapraszamy!
    • serwal2003 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.01.13, 11:09
      Oferujemy profesjonalne usługi montażu mebli dla klientów indywidualnych
      oraz dla firm.
      Dla klientów indywidualnych:
      IKEA, FORTE, BRW, VOX, AGATA, CONFORAMA, KRAJAN.
      MDD, WUTECH, DZIEDZIC, MIKOMAX, WAJNERT, UNIMEBEL
      i innych producentów obecnych na rynku polskim.
      Dla klientów sieciowych:
      MOHITO, HOUSE, RESERVED, ANSWEAR.COM itp.
      Systemy laboratoryjne KOETTERMANN
      tel 605 136 499
      www.serwal.info
    • aniaw228 Rolety, markizy, żaluzje i moskitiery Warszawa 17.07.13, 11:53
      Bardzo dobry wykonawaca w Warszawie.
      Montują rolety do okien, markizy przeciwsłoneczne, żaluzje i moskitiery przciwowadom
      adres: www.rolco.com.pl
      • michalsiejka Re: Rolety, markizy, żaluzje i moskitiery Warszaw 02.07.14, 20:34
        Rowniez znam dobrego wykonawce m.in. moskitier w Warszawie. Moskitiery ramkowe, moskitiery drzwiowe, moskitiery rolowane. Bardzo korzystna cena w stosunku do jakosci wykorzystywanych profili. Zachecam do zqpoznania sie z oferta www.roletysiejka.pl
    • perfectus.warszawa.pl Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 30.07.13, 12:43
      Zapraszam wszystkich tych, którzy szukają firmy remontowo-budowlanej z Warszawy lub okolic. Mamy 10-cioletnie doświadczenie i referencje. Zapraszamy serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl
      • bieszczadzkigosciniec Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 13.12.13, 13:22
    • m.syn : POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 06.08.13, 21:24
      Kraków-poszukuje wykonawcy do kompleksowego wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim w Krakowie.
    • marek_zz poszukuję projektanta - Zielonka pod Wawą 09.11.13, 20:48
      Witam,
      poszukuję projektanta wnętrz, mieszkanie 80m2, w Zielonce pod Warszawą.
      www.osiedlewkonarachdebu.pl (mieszkanie w budynku czterolokalowym na piętrze)
      będę wdzięczny za informacje
      z góry dzieki
      pozdrawiam
    • bastian2013 Re: Kowalstwo artystyczne - Gliwice 12.12.13, 09:11
      Witam,
      Znam porządną firmę ale z Wawy, był kiedyś o nich reportaż w TV. Można z nimi pomailować. To ich strona www.pierrot.com.pl
    • kosmov Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 12.12.13, 12:44
      Ja korzystałem w Szukajfachowca.pl
    • myk-ola Re: Kominiarz - przeglądy Warszawa 05.02.14, 15:05
      Okresowe przeglądy przewodów kominowych.
      Konkurencyjne ceny. 30 lat doświadczenia.
      kominiarz.warszawa.pl/
    • myk-ola Re: Hydraulik Warszaw 05.02.14, 15:07
      Hydraulik - pogotowie hydrauliczne, montaż instalacji CO, wodno - kanalizacyjnej, naprawy, konserwacje, przeglądy
      warszawa-hydraulik.pl/
    • inproco.interiors Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.03.14, 16:10
      Witam Serdecznie Państwa,

Świadczymy kompleksową usługę remontową dla klientów indywidualnych :
      wykończenia pod klucz, projektowanie oraz wykonawstwo mebli na wymiar , projektowanie wnętrz mieszkalnych oraz biurowych , wizualizacje 3D. Proponuję Państwu nasze usługi.
      Jest wiele powodów, dla których warto wybrać firmę Inproco jako wykonawcę
       Wygoda: Firma Inproco zapewnia Klientom stały dostęp do aktualnych
      informacji dotyczących postępu prac. A wszystko to nie wychodząc z domu
      i korzystając z jednego źródła kontaktu.
       Spokój: Gwarantujemy wykonanie projektu zgodnie z najwyższym
      standardem oraz w określonym limicie czasu i środków finansowych zgodnie
      z projektem.
       Jakość: Jakość oferowanych przez nas usług dotyczy zarówno
      wykorzystywanych materiałów, jak również wykonawstwa, a ponadto odznacza
      się najwyższym standardem i konkurencyjnymi cenami.

Ekspertyza: Decydując się na firmę Inproco uzyskasz połączone
      doświadczenie ekip wykonawczych oraz architektów, a wszystko to w
      zasięgu jednego telefonu.

Pod względem cen jesteśmy bardzo konkurencyjni, zarówno w przypadku prac wykończeniowych jak również projektów, wizualizacji.

Istnieje możliwości zaprojektowania oraz wykonania mebli, jak również
      remontu / wykończenia pojedynczych pomieszczeń.
      Z nami mają Państwo możliwości zakupu spersonalizowanych, designerskich grzejników firmy LuxRad z 10% rabatem.
      Na życzenie mogę dosłać referencje naszych klientów.
      Pozdrawiam
      535 406 302
    • domtrendy Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 19.03.14, 18:27
      Wykończenie wnętrz na najwyższym poziomie. Zapraszamy do obejrzenia oferty remontów mieszkań w Warszawie na remonty-wnetrza.warszawa.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka