zer-ka PRZYG. PODŁOŻA I POŁOŻENIE PŁYTEK NA TARASIE ZEWN. 28.08.11, 18:19 Poszukiwany przez Właściciela/Inwestora BEZPOŚREDNI (uwaga: pośrednicy wykluczeni!) dokładny, solidny i doświadczony Wykonawca (1 lub 2 osoby), który profesjonalnie przygotuje i położy płytki na dwóch tarasach - 7 m2 (+ wylewka) i 23 m2, ze schodami 11 stopni (+ wyrównanie) i 8 stopni. Wszędzie zabezpieczenie elewacji na poziomie cokołów. Oczekuję bezwzględną dbałość o szczegóły i mienie Właściciela/Inwestora, przestrzeganie instrukcji producentów oraz utrzymywanie ładu i porządku w trakcie prowadzenia prac. Będzie wymagana umowa na piśmie i udzielenie gwarancji za wykonane prace na minimum 3 lata. Mile widziany własny transport w celu doraźnego transportu drobnych materiałów do wykonania prac. Zapewniam: wodę, prąd, świeże powietrze oraz materiały (bez narzędzi). Nie zapewniam: noclegu i transportu na miejsce prowadzonych prac. Konieczne referencje do potwierdzenia (minimum 3). Termin rozpoczęcia prac - od zaraz. Miejsce prac: Warszawa, dzielnica: Wesoła, osiedle: Stara Miłosna (w pobliżu: Trakt Brzeski, Sulejówek, Zakręt). Informacje: e-mail: zerka@op.pl tel. kom.: +48 608 063 800 Odpowiedz Link Zgłoś
tercet-meble MEBLE DO MIESZKANIA,DOMU I BIURA - ŁÓDŹ/ WARSZAWA 15.09.11, 16:56 ZAPRASZAM NA STRONĘ: www.eurokuchnie.eu/ INDYWIDUALNE PROJEKTY NOWOCZESNE ROZWIĄZANIA NIEMIECKIE TECHNOLOGIE ATRAKCYJNE CENY! Odpowiedz Link Zgłoś
igola2323 ZAKŁAD STOLARSKI- Warszawa i okolice 19.01.12, 12:30 Jesteśmy firmą wieloletnim doświadczeniem. Oferujemy: - szybki czas realizacji zamówienia i korzystne ceny. Dokonujemy: - bezpłatnych wycen i pomiarów. W naszej ofercie znajdziecie Państwo: schody, drzwi, meble kuchenne, meble do sypialni i salonu, meble ogrodowe, łóżka, place zabaw, bramy wjazdowe, wiaty, lady, biblioteczki i wiele więcej. Kontakt: ul. Płużnicka 13 Warszawa tel/fax 22 614 40 16 www.kaz-meble.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
decoroom_eu Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 22.01.12, 14:23 Kompleksowe usługi (wykończenie, projekt, aranżacja), Warszawa, tel 516-062-842 Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Kraków - remont 04.06.12, 13:04 czy ktoś z poszukujących dotychczas znalazł jakąś dobrą ekipę, która ESTETYCZNIE wykonuje remonty? (drobna sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
petitebetise Re: Kraków - remont 13.01.14, 10:10 Ja trafiłam przez znajomych na pana Roberta, bardzo solidny, widać że ma doświadczenie i trzyma porządek nawet w czasie prac remontowych co mnie bardzo ucieszyło, bo już nie musiałam sprzątać. Polecam sie umówić na wycenę i w tedy wszytsko obgadać bo mnie to spotkanie utwierdziło że to jest dobry wybór i się nie pomylilam, podaję nr (mam nadzieje ze nie bedzie miał mi tego za złe) 668-748-057 Odpowiedz Link Zgłoś
romex_bud ŁÓDŹ - REMONT+PROJEKT GRATIS 20.06.12, 15:10 Firma współpracuje z architektem i oferuje usługe remontu wraz z projektem gratis. Projekt jest wykonany dokładnie i zgodnie z zyczeniem klienta, dopasowany do jego potrzeb, pozwala unowoczesnic Państwa wyobrażenia o wnętrzu. Otrzymujecie prezentacje, rysunki oraz pare wizyt w wybranych sklepach, podczas, których wybieramy razem elementy wyposażenia. Prace wykonujemy sprawnie, czysto i kompleksowo. Gwarantujemy najwyższą jakość wykonanej usługi i pełną satysfakcję. romex_bud@wp.pl 602-193-384 Odpowiedz Link Zgłoś
yaga7 Kraków - projekt + wykonanie + remont (salon) 27.06.12, 08:22 Szukam firmy, która się zajmie całościowo projektem salonu + wykonaniem mebli na wymiar (z uwzględnieniem naszych oczekiwań) + remontem (malowanie). Niestety meble w salonach nie spełniają naszych oczekiwań, zwykle są zbyt niskie, zbyt mało pojemne i zbyt mało funkcjonalne. W salonie ma być porządna biblioteka, a takich mebli jest bardzo mało. Kontakt najlepiej na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka08 SOSNOWIEC, OKOLICE-STOLARZ 28.06.12, 16:40 WITAM szukam rzetelnego, dobrego stolarza, który pomoże mi w realizacji kuchni, schodów , drzwi i innych wykończeń w domu. Proszę o polecenie kogoś naprawdę rzetelnego i dokładnego, kogoś komu zależy na efekcie swojej pracy a nie na bylejakim zakończeniu. Będę wzięczna za wszystkie wskazówki. Zdesperowana. Odpowiedz Link Zgłoś
abcdom77 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 28.10.12, 16:02 Witam Wykonuję stiuki weneckie,reliefy,glinki,efekt betonu na scianie,wszelkiego rodzaju przecierki-nowatorskie i indywidualne podejście do każdego zlecenia oraz klienta.Podczas pobytu we Włoszech wykonałem dwa zlecenia,ostatnio we Francji trzy zlecenia u tego samego klienta. Prace w Hiszpanii.Kilka prac w Polsce.Dostęp do bardzo dobrych materiałów w niezłej cenie. Fachowe i solidne wykonanie oraz wysoka jakość prac. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do współpracy. Kontakt na e-mail abcdom77@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
avangardearts Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 04.01.13, 17:30 Witam Jestem wykonawca tynków dekoracyjnych,malarstwa ściennego,artystycznego i dekoracji ściennych.Posiadam wieloletnie doświadczenie,chciałbym się zareklamować jako wykonawca na terenie Podkarpacia jak i całej Polski,proszę o odwiedzenie mojej stronki www.avangardearts.mielec.pl>>tel 660153794 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bados1990 www.wizard-group.pl tanie kuchnie na wymiar 19.08.12, 20:02 nowoczesne meble na wymiar www.wizard-group.pl biuro@wizard-group.pl projektowanie wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
nataly-meble Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 24.09.12, 22:01 Projektowanie i produkcja mebli na zamówienie . Zapraszam na naszą stronę www.nataly.pl w celu zapoznania się z aktualnymi realizacjami . Ciekawe projekty , wiele realizacji , bardzo duży wybór materiałów . Pozdrawiam , Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
radziej13 Renowacja drewnianej stolarki-cała Polska 26.10.12, 14:24 www.favore.pl/393308_renowacja-drewnianej-stolarki-okna-drzwi-bramy.html Serdecznie polecam usługi tej firmy. Dojeżdżają do klienta, profesjonalnie odnawiają drewniane płoty i balustrady. Odnawiali całość mojego drewnianego ogrodzenia i spisali się na medal:) Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Łódź, łódzkie, remont 28.11.12, 19:16 polecam firmę Color z Łodzi ww.color.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinakaczmarek2807 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.12.12, 13:05 Jeśli ktoś poszukuje wykonawców warto zainteresować się usługami, które świadczy firma Ejsmont. Oprócz tego, że zajmuje się projektowaniem wnętrz i architektury to wykonuje też projekty „pod klucz”. Dzięki temu, że nie współpracuje z podwykonawcami, praca idzie bez problemów. Zapraszam do zapoznania się ze strona internetową firmy! Marcelina Kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
zaprojektujemy Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 08.01.13, 15:03 Kompleksowa aranżacja i wykończenie wnętrz. Warszawa i okolice. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
serwal2003 Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.01.13, 11:09 Oferujemy profesjonalne usługi montażu mebli dla klientów indywidualnych oraz dla firm. Dla klientów indywidualnych: IKEA, FORTE, BRW, VOX, AGATA, CONFORAMA, KRAJAN. MDD, WUTECH, DZIEDZIC, MIKOMAX, WAJNERT, UNIMEBEL i innych producentów obecnych na rynku polskim. Dla klientów sieciowych: MOHITO, HOUSE, RESERVED, ANSWEAR.COM itp. Systemy laboratoryjne KOETTERMANN tel 605 136 499 www.serwal.info Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw228 Rolety, markizy, żaluzje i moskitiery Warszawa 17.07.13, 11:53 Bardzo dobry wykonawaca w Warszawie. Montują rolety do okien, markizy przeciwsłoneczne, żaluzje i moskitiery przciwowadom adres: www.rolco.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michalsiejka Re: Rolety, markizy, żaluzje i moskitiery Warszaw 02.07.14, 20:34 Rowniez znam dobrego wykonawce m.in. moskitier w Warszawie. Moskitiery ramkowe, moskitiery drzwiowe, moskitiery rolowane. Bardzo korzystna cena w stosunku do jakosci wykorzystywanych profili. Zachecam do zqpoznania sie z oferta www.roletysiejka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
perfectus.warszawa.pl Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 30.07.13, 12:43 Zapraszam wszystkich tych, którzy szukają firmy remontowo-budowlanej z Warszawy lub okolic. Mamy 10-cioletnie doświadczenie i referencje. Zapraszamy serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m.syn : POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 06.08.13, 21:24 Kraków-poszukuje wykonawcy do kompleksowego wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_zz poszukuję projektanta - Zielonka pod Wawą 09.11.13, 20:48 Witam, poszukuję projektanta wnętrz, mieszkanie 80m2, w Zielonce pod Warszawą. www.osiedlewkonarachdebu.pl (mieszkanie w budynku czterolokalowym na piętrze) będę wdzięczny za informacje z góry dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bastian2013 Re: Kowalstwo artystyczne - Gliwice 12.12.13, 09:11 Witam, Znam porządną firmę ale z Wawy, był kiedyś o nich reportaż w TV. Można z nimi pomailować. To ich strona www.pierrot.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 12.12.13, 12:44 Ja korzystałem w Szukajfachowca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myk-ola Re: Kominiarz - przeglądy Warszawa 05.02.14, 15:05 Okresowe przeglądy przewodów kominowych. Konkurencyjne ceny. 30 lat doświadczenia. kominiarz.warszawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
myk-ola Re: Hydraulik Warszaw 05.02.14, 15:07 Hydraulik - pogotowie hydrauliczne, montaż instalacji CO, wodno - kanalizacyjnej, naprawy, konserwacje, przeglądy warszawa-hydraulik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
inproco.interiors Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 11.03.14, 16:10 Witam Serdecznie Państwa, Świadczymy kompleksową usługę remontową dla klientów indywidualnych : wykończenia pod klucz, projektowanie oraz wykonawstwo mebli na wymiar , projektowanie wnętrz mieszkalnych oraz biurowych , wizualizacje 3D. Proponuję Państwu nasze usługi. Jest wiele powodów, dla których warto wybrać firmę Inproco jako wykonawcę Wygoda: Firma Inproco zapewnia Klientom stały dostęp do aktualnych informacji dotyczących postępu prac. A wszystko to nie wychodząc z domu i korzystając z jednego źródła kontaktu. Spokój: Gwarantujemy wykonanie projektu zgodnie z najwyższym standardem oraz w określonym limicie czasu i środków finansowych zgodnie z projektem. Jakość: Jakość oferowanych przez nas usług dotyczy zarówno wykorzystywanych materiałów, jak również wykonawstwa, a ponadto odznacza się najwyższym standardem i konkurencyjnymi cenami. Ekspertyza: Decydując się na firmę Inproco uzyskasz połączone doświadczenie ekip wykonawczych oraz architektów, a wszystko to w zasięgu jednego telefonu. Pod względem cen jesteśmy bardzo konkurencyjni, zarówno w przypadku prac wykończeniowych jak również projektów, wizualizacji. Istnieje możliwości zaprojektowania oraz wykonania mebli, jak również remontu / wykończenia pojedynczych pomieszczeń. Z nami mają Państwo możliwości zakupu spersonalizowanych, designerskich grzejników firmy LuxRad z 10% rabatem. Na życzenie mogę dosłać referencje naszych klientów. Pozdrawiam 535 406 302 Odpowiedz Link Zgłoś
domtrendy Re: POSZUKUJĘ WYKONAWCY ! 19.03.14, 18:27 Wykończenie wnętrz na najwyższym poziomie. Zapraszamy do obejrzenia oferty remontów mieszkań w Warszawie na remonty-wnetrza.warszawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś