tanie.materace 17.06.05, 13:03 Witam, mam dojście do tanich materacy z fabryki w Kole. Jeżeli byłby ktoś chętny, zapraszam. Proponuję sprawdzić sobie ceny np. na aukcjach i wysłać do mnie zapytanie o cene. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monday2 Re: Materace 23.06.05, 10:31 tanie.materace napisał: > > Witam, mam dojście do tanich materacy z fabryki w Kole. > Jeżeli byłby ktoś chętny, zapraszam. Proponuję sprawdzić sobie ceny np. na > aukcjach i wysłać do mnie zapytanie o cene. > Pozdrawiam kradzione? Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: Materace 09.12.13, 11:27 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
barmaley Re: Materace 22.01.06, 18:20 Cześć, Chcę w ciaiągu najbliższych dwóch tygodni kupić materac Estrella Lux 160/200. Cena w sklepie 1.250 zł z dostawą. Ile taki materac kosztowałby u ciebie? Czekam na odpowiedx na maila barmaley@o2.pl Janek Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Materace 26.01.06, 18:47 > Cześć, > Chcę w ciaiągu najbliższych dwóch tygodni kupić materac Estrella Lux 160/200. > Cena w sklepie 1.250 zł z dostawą. Ile taki materac kosztowałby u ciebie? > Czekam na odpowiedx na maila barmaley@o2.pl > Janek czy ktoś miał kontakt z tym Panem, który ma tanie materace? pisałam do niego ale mi nie odpisał i nie wiem czy to ściema czy nie :( gioseppe Odpowiedz Link Zgłoś