agakucz4 24.08.05, 13:49 Zauważyłam, że mało jest dyskusji na temat przedpokoju. Właśnie jestem w trakcie remontu mieszkania. Nie mam pomysłu na przedpokój, wiem tylko że nie chce boazerii.Proszę o jakieś linki, bądź Wasze własne przedpokoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cetrin Re: PRZEDPOKOJ - ale jaki ...? 25.08.05, 21:39 Hej!W przedpokoju radzę panele do tego beżowy dywanik, ściany pomarańczowe a sufit też pomarańczowy tylko że jaśniejszy.To moja propozycja ale magą być inne !!!!!! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
agaprofit Re: PRZEDPOKOJ - ale jaki ...? 26.08.05, 19:16 Ja też mam zamiar zrobić oryginaly przedpokój. Jeszcze nie nam pomysłu. Może, ktoś coś poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: PRZEDPOKOJ - ale jaki ...? 26.08.05, 23:27 Hihi, a ja widziałam w jakimś pubie taki korytarz powiedzmy przedpokój, ściany były wyłożone...futrem ;) Takim brazowym miekkim misiem, do tego lustra i kinkiety lamp w metalowych ramach, terakota na podłodze, baaardzo oryginalne ;)) Dla odważnych. Odpowiedz Link Zgłoś