Dodaj do ulubionych

re_set meble BRW

23.11.05, 17:22
Hej, witam! Czy ktoś już użytkuje wspomniane w temacie meble?Czekam na nie od
pięciu tygodni.W sklepie się nie spieszą z dostawą.Trochę nam już dokuczają
liczne pudełka i pudła.Pozdro
Obserwuj wątek
    • azoorek Re: re_set meble BRW 26.11.05, 14:23
      zastanawialismy sie nad nimi. W koncu znalzlismy stolarza ktory w tej samej
      cenie zrobil meble pod wymiar z debu i sklejki (nie wiorowki), ktore beda na
      lata, a nie na 10 lat.
      • jusimama1 Re: re_set meble BRW 26.11.05, 19:36
        Sorry, ale za dziesięć-dwanaście lat to my meble zamierzamy zmienić!
    • ania107 Re: re_set meble BRW 03.12.05, 10:45
      ja tez zamierzam kupic te meble (do salonu) w sypialni mam doors i jestem
      zadowolona. Niestety teraz czekam na 2 kanapy i fotel re_set,to juz trwa miesiac
      bo ponoc nie maja materialu ktory wybralismy na obicie.mamy czekac dostycznia.
      Troszke mam dosc
      • jusimama1 Re: re_set meble BRW 10.12.05, 00:02
        Czekalismy koszmarnie długo, ale już są.Wyglądają super!Cierpliwości Ania.
        • rosebud68 Re: re_set meble BRW 31.01.06, 20:07
          A moge spytac jak wrazenia z uzytkowania?
          Macie wersje z fornirem czy okleina?
          Nie bylo niczego do reklamowania?
          Nie było problemow z odbarwieniami?

(zastanawiam sie nad tymi meblami i stad moje pytania)
          pzdr
          • jusimama1 Re: re_set meble BRW 31.01.06, 23:14
            Mamy z fornirem.Są ok. Prezentują sie bardzo dobrze.Kupiliśmy komodę i pdwójne
            szklane witryny, połączone szklanymi półkami.Pojemne i naprawdę ładne.Ciężkie
            były jak cholera!Przywieźli je w stanie gotowym do ustawienia.Nie musieliśmy
            nic składać, tylko dokręcić nóżki, wstawic elementy szklane.Te witryny wnosiło
            postękując trzech mężczyzn.Będziemy je teraz użytkować aż do śmierci (słowa
            męża, który stwierdził, że nie ma zamiaru ich nigdy wynosić, chyba, że je
            wcześniej porąbie).Pozdro.
            • rosebud68 Re: re_set meble BRW 01.02.06, 20:04
              Dzieki za info.
              Waga mnie nie przeraza, w sumie nie bedziemy tych mebli ciagle przestawiac. I
              moze lepiej jesli sa solidne a nie z kartonu. Podoba mi sie ta stylistyka,
              trudno znalezc cos podobnego nawet w nieco wyzszej cenie. Jesli juz cos jest
              takiego to w cenach z kosmosu. Ale z drugiej strony ten re_set "podejrzanie"
              tani... :)
              • ania107 Re: re_set meble BRW 01.02.06, 21:05
                Witam ponownie, wreszcie udało nam się zamówić wypoczynek re_set ale upatrzony
                przez nas kolor ostatecznie wycofali i zdecydowaliśmy się na czarną alcantarę.
                Do tego chcemy małą komodę i stolik pod TV z mebli re_set no i tu pojawiają się
                moje wątpliwości czy wenge będzie pasować do czarnej alcantary??????podłogę mamy
                jasną i ściany też na razie białe...pierwszy kolor ktory wybraliśmy był ciemnym
                brazem wiec nie byloby problemu..
                • jusimama1 Re: re_set meble BRW 02.02.06, 16:42
                  Zamówcie złotą wiśnię.My tak zrobiliśmy.mamy czarny, ze szklanymi elementami
                  stolik pod telewizor, wszystkie kolumny kina dom owego też czarne,a kolory w
                  pokoju to odcienie zieleni(oliwka, pistacja) i pomarańczy.Złota wisnia o wiele
                  lepiej pasuje do czarnego niż wenge.Tak nam radziła pani w meblowym i miała
                  rację.Mebelki są naprawdę ok.Pozdro
                  • minusz Re: re_set meble BRW 02.02.06, 19:43
                    czy mozesz podac adres sklepu w ktorym kupilas te meble?
                    • rosebud68 Re: re_set meble BRW 03.02.06, 18:05
                      Tutaj znajdziesz adresy sklepow:
                      www.brw.com.pl/
      • likani Re: re_set meble BRW 03.02.06, 11:10
        jak sie sprawuje doors lozko?? ja zastanawiam sie miedzy tym a malm ikea?
        cenowo podobne... a jak z materacem, ten w doors ma 159x199 (troche nietypowe),
        czy mozna takie dostac poza BRW?
    • adulaw Re: re_set meble BRW 06.02.06, 19:32
      również zastanawiam się nad tymi mebelkami może macie zdjęcia już ustawionych w swoich mieszkaniach jeśli tak to może wrzucicie je tutaj pozdr adula
      • ania107 Re: re_set meble BRW 07.02.06, 08:32
        Moje zdjęci możesz obejrzeć na forum z fotografiami (szukaj w wyszukiwarce słowa
        "mdły".Tam jest duza szafa i komoda doors. Niestety co do lozka doors to nie
        moge się wypowiedziec bo nie mam go z przyczyny zbyt malego pokoju (jakies
        zakrecone to zdanie :).Nie wiem tez jak z jakoscia ale mysle że do takiego lozka
        to liczy sie przede wszystkim dobry materac a nie samo lozko....Meble re_set też
        pojawiały się kilka razy na tamtym forum (najczęsciej w salonach) ale musisz
        poszukac.
        Jesli chodzi o wypoczynki, kanapy itp to zdecydowanie BRW. Ikea niestety w
        wiekszości nie ma sprezynowych kanap i po 2 latach mozesz miec pieknie
        wyzlobiona dziure od siedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka