maja118 20.07.06, 10:37 Szukam kogoś aby za grosze umeblował mi salon z aneksem kuchennym na planie mieszkania albo pomógł mi poprzesuwać ścianki... Czy znajdzie się taka dobra duszyczka? Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka_o1 Re: Plan mieszkania 29.07.06, 08:40 spróbuj skontaktować się z moją projektantką na aranzacjawnetrz@republika.pl. naprawdę za niewielkie pieniądze zaprojektowała mi mieszkanie i tak poprzestawiala ścianki, że zamiast ciasnych przejść mam przestrzeń bez szkody dla pomieszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
maja118 Re: Plan mieszkania 05.08.06, 09:29 A możesz napisać mi na priv'a jaki jest koszt "takiego planu? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka72 Re: Plan mieszkania 06.08.06, 17:43 Może zeskanuj plan pomieszczenia i wrzuć na forum ze zdjeciami (chyba nazywa się "wnętrza mieszkań") może ktoś z dobrego serca coś Ci podpowie, np ja :) możesz tez plan wrzucić mi na skrzynkę mailową z opisem czego oczekujesz - zobaczymy co da się zrobić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczar Re: Plan mieszkania 09.08.06, 11:02 Witam Cię Maju, Przeslij proszę plan wnętrza na mój adres e-mailowy KasiaCzar@gazeta.pl. Zobaczymy co da się zrobić :). Co prawda nie jestem projektantką , ale w niedługiej przyszłości chciałabym nią zostać i w ramach przygotowań z przyjemnością zmierzę się z tematem zmian w twoim mieszkaniu, oczywiście za darmo :). Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś