Dodaj do ulubionych

internetowe sklepy z meblami

21.11.06, 10:39
Witam! Proszę o podawanie stron internetowych sklepów z meblami godnych
polecenia.
Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • chomcza Re: internetowe sklepy z meblami 23.11.06, 18:51
      seart.pl/seart/catalog/
    • banania Re: internetowe sklepy z meblami 24.11.06, 07:49
      Wielkie dzięki chomcza ;)
      • ana1981 Re: internetowe sklepy z meblami 26.11.06, 23:45
        tomameble.pl
        • emka-a Re: internetowe sklepy z meblami 16.05.13, 13:22
          Polecam outlabsklep.pl
    • joan_na81 Re: internetowe sklepy z meblami 30.06.13, 12:15
      customform, azzardo, sklep max fliza tez fajny ale wiele rzeczy jest nie opisanych a generalnie wszystko można kupic tam tez przez internet
      • lessowiec Re: internetowe sklepy z meblami 22.04.15, 16:47
        czy ktos zamawiał juz cos w max-flizie przez internet? Jak wyglada obsługa?
    • pikadooor Re: internetowe sklepy z meblami 30.06.13, 14:48
      Niestety, ale słabo ufam internetowym sklepom z meblami, gdyż do dostawy nie wiem, jaka jest jakość wykonania i stan wykorzystanych materiałów
    • kaska415 Re: internetowe sklepy z meblami 02.07.13, 19:55
      Meble na wymiar to zupełnie inna bajka. Jeśli chodzi o sklepy internetowe to raczej ich poziom usług jest coraz wyższy, no i zawsze jest ewentualnie możliwość reklamacji;]
      • pikadooor Re: internetowe sklepy z meblami 04.07.13, 14:01
        Meble na wymiar są trochę droższe, ja sądzę, że jak bym trafiła na fajne meble, to bym raczej nie wybrzydzała i spróbowała coś dobrać do swoich wnętrz również rozmiarowo, no ale nie w Internecie, w Internecie to ja zdjęcia mebli mogę pooglądać, a przed zakupem i tak muszę ich dotknąć, sprawdzić jakość
    • czystasofa.pl Re: internetowe sklepy z meblami - CZY WIECIE? 09.08.13, 15:16
      Czy to prawda, że kupując także meble w sklepie internetowym ma się prawo do zwrotu jeśli mebel "nie spełnia oczekiwań"??
    • ekobejbe Re: internetowe sklepy z meblami 27.02.14, 09:11
      Ja często zaglądam tu: www.mybaze.com/buy/category/dla-domu mają bardzo oryginalne i fajne dodatki do domu prosto od producentów
    • chica_chiquita Re: internetowe sklepy z meblami 18.03.14, 08:37
      szafkinabuty.pl polecam, duży wybór mebelków do przedpokoju
    • w_e_r_o_n_i_k_a Re: internetowe sklepy z meblami 29.10.14, 13:05
      Gdzie najlepiej zamówić lustra na wymiar? Pomożecie? Słyszałam o kilku firmach, ale nie jestem jeszcze przekonana.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka