banania 21.11.06, 10:39 Witam! Proszę o podawanie stron internetowych sklepów z meblami godnych polecenia. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chomcza Re: internetowe sklepy z meblami 23.11.06, 18:51 seart.pl/seart/catalog/ Odpowiedz Link Zgłoś
banania Re: internetowe sklepy z meblami 24.11.06, 07:49 Wielkie dzięki chomcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joan_na81 Re: internetowe sklepy z meblami 30.06.13, 12:15 customform, azzardo, sklep max fliza tez fajny ale wiele rzeczy jest nie opisanych a generalnie wszystko można kupic tam tez przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
lessowiec Re: internetowe sklepy z meblami 22.04.15, 16:47 czy ktos zamawiał juz cos w max-flizie przez internet? Jak wyglada obsługa? Odpowiedz Link Zgłoś
pikadooor Re: internetowe sklepy z meblami 30.06.13, 14:48 Niestety, ale słabo ufam internetowym sklepom z meblami, gdyż do dostawy nie wiem, jaka jest jakość wykonania i stan wykorzystanych materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
kaska415 Re: internetowe sklepy z meblami 02.07.13, 19:55 Meble na wymiar to zupełnie inna bajka. Jeśli chodzi o sklepy internetowe to raczej ich poziom usług jest coraz wyższy, no i zawsze jest ewentualnie możliwość reklamacji;] Odpowiedz Link Zgłoś
pikadooor Re: internetowe sklepy z meblami 04.07.13, 14:01 Meble na wymiar są trochę droższe, ja sądzę, że jak bym trafiła na fajne meble, to bym raczej nie wybrzydzała i spróbowała coś dobrać do swoich wnętrz również rozmiarowo, no ale nie w Internecie, w Internecie to ja zdjęcia mebli mogę pooglądać, a przed zakupem i tak muszę ich dotknąć, sprawdzić jakość Odpowiedz Link Zgłoś
czystasofa.pl Re: internetowe sklepy z meblami - CZY WIECIE? 09.08.13, 15:16 Czy to prawda, że kupując także meble w sklepie internetowym ma się prawo do zwrotu jeśli mebel "nie spełnia oczekiwań"?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekobejbe Re: internetowe sklepy z meblami 27.02.14, 09:11 Ja często zaglądam tu: www.mybaze.com/buy/category/dla-domu mają bardzo oryginalne i fajne dodatki do domu prosto od producentów Odpowiedz Link Zgłoś
chica_chiquita Re: internetowe sklepy z meblami 18.03.14, 08:37 szafkinabuty.pl polecam, duży wybór mebelków do przedpokoju Odpowiedz Link Zgłoś
w_e_r_o_n_i_k_a Re: internetowe sklepy z meblami 29.10.14, 13:05 Gdzie najlepiej zamówić lustra na wymiar? Pomożecie? Słyszałam o kilku firmach, ale nie jestem jeszcze przekonana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś