bamboo 11.01.07, 23:07 czy istnieje możliwość negocjacji cen w baby.vox.pl, a także czy mebelki do pokoju dziecinnego można kupić tylko poprzez sklep internetowy, czy w salonach firmowych również? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamboo Re:i jeszcze jedno 11.01.07, 23:13 czy materac jest w zestawie z łóżeczkiem? oczywiście chodzi mi o łóżeczko vox. z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
krystian.rennert Re:i jeszcze jedno 31.01.07, 22:02 materac nie jest w komplecie z łóżeczkiem z prostego względu- klient ma prawo wyboru materaca. W historii sprzedaży łóżeczek sprzedawanych razem z materacem dotyczyło to zawsze oferty kompletnej: łóżeczko, materac + ewtl. pościel w sieciach takich jak: Neckermann,Quelle, Baby Butt. Proszę wejść na stronę: www.baby.vox.pl - inna oferta - materace i przejrzeć tą ofertę i ceny. Zróżnicowanie jest dość duże pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian.rennert Re: czy istnieje możliwość negocjacji cen? 31.01.07, 21:57 negocjacja cen praktycznie nie istnieje. Meble natomiast mozna również zamawiac przez salony meblowe - niemniej poprzez sklep internetowy jest najszybciej. Sklepy nie otrzymuja tylko promocji (aktualnie; Reglisse oraz YoYo)ze wzgledu na niską cenę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: czy istnieje możliwość negocjacji cen? 08.02.07, 23:24 cóż, dziękuję. szkoda, że nie mogę podziękować za szybką odpowiedź. a reglisse juz daaawno kupiliśmy :) i jesteśmy bardzo zadowoleni jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś