agusia.2 23.11.07, 18:08 gdzie mogę kupiś kolorowe naklejki na ścianę do dziecinnego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krak886 Re: naklejki na ścianę 27.11.07, 22:50 zobacz tutaj: www.leroymerlin.pl/mpng2-front/pre?zone=zonecatalogue&idLSPub=1162895853&renderall=on Odpowiedz Link Zgłoś
rybka789 Re: naklejki na ścianę 29.11.07, 01:23 W wakacje chciałam nakleić lub namalować coś by ożywić pokój dla malucha. Nie chciałam żadnych postaci z bajek, misiów - miały nie być bardzo dziecinna tylko takie ciepłe i kolorowe. Wybrałam sklep z tapetami i znalazłam piękną samoprzylepna tapetę w motyle. Oczywiście na wycinałam sie cały wieczór... ale od jednego okna po suficie motyle cela nie symetryczna trasą z drugiego okna. Polecam Jeśli będzie trzeba wstawię zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: naklejki na ścianę 05.12.07, 11:52 chetnie bym ogladanela to cudo :)))! Odpowiedz Link Zgłoś
iryssek Re: naklejki na ścianę 10.08.08, 20:31 ja kupiłam na Allegro, spory wybór kolorów, rozmiarów no i cen. Ja jestem zadowolona, nic mi sie nie odkleja i nie musiałam nic wycinać Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: naklejki na ścianę 01.02.10, 12:40 Mnie cieszy, że we wielu miejscach przyjmowane są indywidualne wzory, tzn. że ktoś przygotuje własne grafiki i potem może się nimi cieszyć np. zeskanować prace samych dzieci, trochę je upiększyć i gotowe:) Oczywiście zanim cokolwiek się gdzieś przyklei, trzeba zrobić jakieś próby generalne (manipulacje w np. photoshopie lub programach do aranżacji wnętrz) i jeśli nie ma się wprawnej ręki, można zatrudnić kogoś do przyklejenia ich (aby się trzymało jak trzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
pomalujsciane.pl Pomalujsciane.pl 07.03.10, 17:44 Temat stary ale warto uswiadomic, iz kolorowe naklejki dla dzieci sa zazwyczaj drukowane na plotrach solwentowych. A solwent wiadomo :) smierdzi no i przede wszystkim jest szkodliwy. Warto wybierac naklejki wycinane z folii. Odpowiedz Link Zgłoś
carolineeeeee Re: Pomalujsciane.pl 08.03.10, 17:54 Zastanawiam się właśnie nad udekorowaniem ścian w mieszkaniu. Mam na względzie pokój dziecka i sypialnie. Dekoracje do pokoju dziecięcego wygladają bajecznie...ale ten solvent! Szukałam informacji na temat tej substancji. Coś strasznego! Jak mozna oferować naklejki drukowane w ten sposób do pomieszczeń w których przebywają nasze maluchy! Cóż z tego że tak pięknie zdobią ściany, kiedy tym samym wywołują tak daleko idące negatywne skutki dla organizmu. Z pewnością z nich nie skorzystam. I radzę CHĘTNYM poszukującym naklejek zapoznać się z procesem tworzenia tych "cudów" :) Zdecydowanie pozostanę przy naklejkach wycinanych z foli. Pięknie wygladają i nie szkodzą naszemu zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
rawela Re: naklejki na ścianę 23.09.10, 21:37 Ja skorzystałam z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona polecam!!!! grubysklep.pl/?naklejki-scienne,115&i=1044 Odpowiedz Link Zgłoś
ann-a69 Re: naklejki na ścianę 21.10.10, 21:56 zobacz na www.przyklejka.pl www.stylizacjewnetrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sticco Re: naklejki na ścianę 28.03.11, 22:39 Zapraszam na aukcję z naklejkami ściennymi allegro.pl/piekne-naklejki-scienne-ozdoby-scienne-rozmiar-xl-i1523881779.html Odpowiedz Link Zgłoś
meg.visage Re: naklejki na ścianę 08.04.11, 12:37 POLECAM!!!! SUPER CENY :) allegro.pl/naklejki-scienne-naklejka-na-sciany-wyprzedaz-xl-i1548697243.html 100% zadowolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
agathencja Re: naklejki na ścianę 22.11.11, 10:33 Ja kupiłam ostatnio takie i jestem b. zadowolona. allegro.pl/dekoracje-scienne-disney-prosiaczek-gratis-i1899030147.html Odpowiedz Link Zgłoś