Gość: Klientka Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 195.66.88.* 29.03.11, 08:30 wystrzegajcie się firmy malex-meble!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 29.04.11, 23:34 O ludzie, trzeba bylo pytać się przed podpisaniem umowy a nie teraz. Pewnie była to "najlepsza" czytaj najtańsza oferta. Cóź chytry dwa razy traci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Projektantka Odradzam stolarza z Ciechanowa działa w Wawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 10:39 Pan Marek Szczurowski - fatalne wykonanie, człowiek nieuczciwy nie uwzględnia reklamacji, w momencie gdy coś pójdzie nie tak znika - nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile, to jest jego sposób radzenia sobie z własną fuszerką i niezadowolonym klientem. Pan niegdyś prowadził sklep pod nazwą Galerie Wnętrz w Ciechanowie, tu jest cały wątek poświęcony temu "stolarzowi" bez wykształcenia stolarskiego (?!) forum.gazeta.pl/forum/w,557,81377791,81377791,uwaga_na_Galerie_Wnetrz_ul_11_Listopada_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 16:28 Powiem skromnie, jestem zakochana w mojej kuchni. Projekt i wykonanie Pan Rafał 791 946 768 DOMO-KUCHNIE.PL Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2441 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 10.05.11, 14:28 ja tez jestem zachwycona swoja kuchnia, polecam Pana Marcina.Fantastyczny wykonawca. jego email: markuch77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.warszawa.mm.pl 11.06.11, 20:51 hej duzo masz takich polecanych klientow, oplaca sie w to bawic? no bo chyba nie iedzisz tu calymi dniami bezinteresownie :D autor ponizszej korespondencji rowniez nie zamierzal tego robic za friko "Witam serdecznie, Pozwoliłem sobie przesłać to zapytanie,aby zaprosić Pan/i firmę do współpracy.Moja propozycja współpracy polega na tzw.marketingu szeptanym i ma na celu : 1/ Dotarcie z informacją o produkcie ,ofercie bezpośrednio do grupy docelowej, 2/ Błyskawiczne reagowanie na pojawiające się w internecie pytania lub wątpliwości, 3/ Możliwość dokładnego zaprezentowania zainteresowanym właściwości produktu, 4/ Ogromny zasięg działań, 5/ Niski koszt współpracy w stosunku do efektu Takie działania z pewnością przełożą się na pozyskanie nowych klientów,nowe zlecenia. Jeżeli uważają Państwo,że w dzisiejszej dobie warto budować pozytywny wizerunek firmy w Internecie,zapraszam do kontaktu. Warunki współpracy do uzgodnienia.Zlecenie wykonuję na zasadzie współpracy zdalnej. W przypadku zainteresowania proponuje tygodniowy okres próbny. Pozdrawiam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja projektantka Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 23:58 To zwyczajny oszust. Ten pseudo-stolarz (bez stolarskiego wykształcenia) działa na terenie Warszawy oraz Ciechanowa. Jeśli ktoś nie chce zostać oszukany i procesować się w sądzie odradzam!! właściciel pan Marek Szczurowski. strona www: marekdesignstudio.iportfolio.pl/ Pan robi bardzo dobre 1 wrażenie. Jest natomiast niekompetentny, ogromnie nieterminowy - moi jedni klienci otrzymali kuchnię miesiąc! po umówionym terminie z wieloma błędami w wykonaniu. Jest ponad to oszustem - ma zobowiązania finansowe wobec mnie i innych osób, których nie reguluje. Meble wykonane przez tą firmę mają mnóstwo niedoróbek i wad spowodowanych brakiem kompetencji stolarskich i wiedzy tego pana. Wykonywał niestety meble też u mnie i mojej rodziny, jedne i drugie z błędami i zrobione niechlujnie, na poprawki nie możemy się doczekać od zeszłego roku! Reklamacji pan nie odebrał, sprawa jest u rzecznika praw konsumenta. Kilka dni temu dowiedziałam się od zrozpaczonych innych klientów którym niestety poleciłam stolarza w zeszłym roku kiedy jeszcze nie wiedziałam co się kroi, ze pan jest spóźniony z terminem wykonania mebli o 3 tygodnie (klienci nie mogą się wprowadzić do wykończonego mieszkania tylko z tego powodu!), kilka mebli zostało wykonanych z błędami (pan twierdzi ze projekt od architekta zaakceptowany przez klientów ma cytuję "w d..ie") Pan nie chce poprawić błędnych mebli. Dodatkowo od kilku dni przestał odbierać od klientów telefony, kuchni nie ma, meble z błędami, zaliczka wplacona! Byc może sprawa będzie zgłaszana na policję. Na podany mail mogę podać bliższe informacje, sprawa jest poważna bo czasami chodzi o kilkadziesiąt tysięcy złotych wydanych na meble.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gest Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.plock.mm.pl 02.06.11, 23:13 witam ja zamiast z ciechanowa polecam firmę z Płocka. Czy tanio? Były tańsze oferty, ale za to jakość super i termin dotrzymany. Polecam wszystkim jednak pocztę pantoflową - znajomy znajomemu nie poleci partacza. Na stronnie www.bpmeble.com.pl można obejrzeć kilkanaście fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrob to sam Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 08:46 >znajomy znajomemu nie poleci partacza.< oj bys sie zdziwil, przeciez chodzi o to zeby miec lepiej zrobione niz maja znajomi, dlatego nigdy nie poleca sie porzadnych wykonawcow znajomym, bo nawet kiedy u nas cos nie wyszlo, to jest nadzieja ze polecajac partaczy, u znajomych bedzie jeszcze gorzej, a takie korzystanie z polecen w internecie to juz pewna porazka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: 94.75.112.* 03.06.11, 22:37 Nie przesadzaj że polecasz znajomym - jak im spojrzysz później w oczy? Ja w końcu zdecydowałam się na firnę ekkidesign jestem mile zaskoczona jakością oraz czystością tych panów. Nie mówię najtańsi nie są ale z moich doświadczeń podczs budowy domu przekonałam sie iż nie ma sensu brac najtańszych. Kto ma takie samo zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 14:55 Ja nigdy nie biore nowych nieznanych firm-mozna sie oszukać i stracic pieniadze i nerwy. Przy budowie domu prawie wszystkie ekipy były z polecenia lub znałem ich prace z opini w internecie. Ryzykowanie w ciemno bez rozeznania to rosyjska ruletka i to sie jak widze potwierdza na tym forum. Chciałem aby mój dom na który czekaliśmy z żona 5 lat ( tyle trwała budowa i wykańczanie ) miał doskonale wykończenie bo szegóły sa bardzo istotne w odbiorze całosci. Nie chcielismy sie wprowadzac na zasadzie ; a kuchnie zrobimy na razie z ikei,spimy na materacu rzuconym na podłoge a w ogrod zrobimy za 2 lata. Wracajac do sprawy meble kuchennych to zakupiliśmy kuchnie firmy HAECKER . To niemieckie meble kuchenne o bardzo wysokiej jakosci . Zakupu dokonalismy w Markach k/Warszawy w studiu kuchennym Rustic. To bardzo sprawne firma . Meble miałem po 1.5 miesiaca a montaz z podłączeniem agd trwał całe 2 dni. Ekipa monterska niesamowite chłopaki. Znaja sie na swojej robocie ,zaczynali o 8 rano praca do 18 a nastepny dzien wszystko gotowe. Meble niemieckie wiec jakosc bardzo wysoka ,nieosiagalna do zrobienia przez nawet dobra fabryke a co mówić o jakims domorosłym panu stolarzu. Cena mebli NORMALNA . Powiem ze jak czytam o perypetiach jakie maja tu ludzie z paprakami co to nie potrami nawet dobrze prosto powiesic szafki to wiem ze dobrze wybrałem . Dla zaineresowanych moge wysłac zdjecia na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.205.70.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.11, 21:16 A ja niestety zdecydowanie odradzam firmę Rustic. Fajnie to jest do czasu zapłaty, a później to już różnie. Po pierwsze ekipa miała zmontować meble w 1 dzień, a były 2 i to jeszcze nie wszystko zostało wykonane. Po drugie wmówili mi, że zamiast siłowników lepiej użyć tzw. motorolek. Co okazało się nieprawdą. Po roku wyrobiły się plastikowe łożyska i drzwi uchylne leciały na głowę. Po trzecie meble, które zrobili już nie są dostępne. Nie współpracują już z tym partnerem z Niemiec. W związku z tym, żadna rozbudowa czy podmiana uszkodzonego frontu nie wchodzi w grę. Cena jak dla mnie dość wygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.11, 10:33 Czy Pani pisze o tej samej firmie RUSTIC w Markach? przyznam ze jestem zdziwiony bo u nas tez montaz twał 2 dni wszystko zalerzy od skaplikowania i wielkosci kuchni ale 2 dni montazu to jest nadal ok. My jestesmy bardzo zadowoleni z jakosci mebli. Ciekawi mnie tez skad ma Pani informacje ze nie robia juz kuchni Haecker. Z naszego polecenia we wrzesniu znajomi zamawiali tam kuchnie która była montowana w zeszłym miesiacu i na pewno była to kuchnia firmy HAECKER bo widziałem nalepki na opakowaniach. Prosze tez rozwinac temat tych motorolek co to takiego ?Szafki sa fabrycznie zapakowane wiec wszystkie mechanizmy sa zamontowane juz w fabryce. My tez mamy szafki podnoszane do góry i sa to na moje oko METALOWE podnosniki z regulacja sily podnoszenia i opadania wiec moze wystarczy cos podkrecic. Jedyne plastikowe elementy to plastikowe nakładki na mechanizm. Ja podtrzymuje moja bardzo dobra opinie o tej firmie. A papraków trzeba eliminowac z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa IP: *.182.27.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.11, 21:48 To jest już kompletna żenada. Dajcie spokój już z tą autoreklamą bo ogarnął Was jakiś przedświąteczny spamerski amok! Sama firmy RUSTIC chyba jest dosyć słaba skoro podszywa się pod zadowolonych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex6 Re: Odradzam Marek Szczurowski z Ciechanowa 23.12.13, 13:31 Kancelaria poszukuje kontaktu z osobami poszkodowanymi przez Pana Marka Szczurowskiego. e-mail: simplex6@biznes-simplex.pl tel. 59 845 66 73 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 178.73.8.* 01.06.11, 10:45 Ja mogę polecić firmę Keres z Warszawy. Solidni terminowi, dokładni. Robili mi dwie szafy w przedpokoju. Wyszły świetnie. Cieszę się, że wreszcie mogę kogoś polecić, bo po moich przejściach z innymi "fachowcami" zwątpiłam w specjalistów od mebli i remontów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:03 ja osobiście polecam firmę Fawre, w zeszłym roku robili mi szafę i meble w łazience, a teraz zamawiam u nich kuchnię, co prawda mieszkam w Gdyni, ale firma działa również w Warszawie i innych częściach Polski, na ich stronie można dowiedzieć się więcej w jakich rejonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 06.06.11, 19:44 Ciekawe że z Gdyni a robią w całej polsce. To niech przyjada do mnie na pomiar i wycene do Warszawy tak jak to robią dobre firmy.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.warszawa.mm.pl 11.06.11, 20:56 raczej w to watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 02.06.12, 01:58 A co w tym dziwnego , że ludzie mają po kilka mieszkań a firmy swoich pracowników w różnych miastach ?? To chyba nic niezwykłego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gre-lla Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 16.10.13, 20:56 Z warszawskich firm najbardziej polecam fawre.pl . Cenowo stoją na podobnym poziomie co reszta firm oferująca takie usługi, jednak jeśli chodzi o jakość usługi to są zdecydowanie lepsi. W ekipie posiadają naprawdę doświadczonych projektantów i architektów, wszelkie problemy związane z aranżacją są błyskawicznie rozwiązywane. W zasadzie nawet jeśli damy im wolną rękę to i tak pięknie urządzą mieszkanie, którym będzie można się chwalić znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
0andzia1989 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 18.10.13, 18:06 Ja robiłam szafy wnękowe na wymiar u iszafy.pl to jest pod firma fawre, jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjne wykonanie, dobranie materiałów i dużo fajny promocji, na przykład -50% na szafę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 17.06.11, 22:48 Trzeba nyło pytać przed podpisaniem umowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 21:49 Spokojnie mogę polecić firmę GMP MEBLE .Od początku we wszystkim potrafili doradzić. Zaczęło się od kuchni, pomiar zrobili jeszcze w trakcie budowy. Wszystko poszło ok i w efekcie zrobiłem u nich prawie wszystkie meble w domu. Na meble fornirowane musiałem trochę poczekać ale zdecydowanie warto, żadne tworzywa nie dają takiego efektu jak natura. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Jelonki Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 13:15 Ja natomiast polecam firmę Meblojan.pl też jesteśmy zadowoleni z małżonką z wykonania i przede wszystkim fachowości. kontakt, termin, wymiary - w ogóle wszystko ok. gorąco polecam. aha.. strona internetowa o ile dobrze pamiętam to www.meblojan.pl tam też jest chyba kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 10.08.11, 17:13 Szukam kogoś kto wykona dla mnie taką szafkę - www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe/Szafka-wisz%C4%85ca-boczna-160-cm-Ko%C5%82o-Domino-88350.html Czy znajdę kogoś takiego na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 10.08.11, 21:27 Za taką cene napewno nikt Ci nie wykona takiej szafki. Kup ją w tym sklepie i sama ją zmontuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniels Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.tktelekom.pl 13.09.11, 22:12 za taka cene to tylko biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 193.111.166.* 04.08.11, 13:59 GMP - jak najdalej od tej firmy!! totalne lekceważenie klienta! montaże ciągną się miesiącami. terminy realizacji, choć długie, i tak nie dotrzymywane. Ta firma to porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFM GMP Meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.12, 18:01 Szanowny Kliencie, przykro nam z powodu takiej opinii i opisanego przebiegu montażu. Prosimy o kontakt, aby móc wyjaśnić zaistniałą sytuację lub zrekompensować poświęcony czas. Prosimy o kontakt e-mail gmp@gmp-meble.pl powołując się na ten wpis. Z poważaniem MFM GMP Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 12.08.11, 20:04 Kuchnie KAM - są np. w Falenicy, ale zapewne i w innych punktach. Robią też garderoby itp. Na razie jestem na etapie po dopięciu projektu, czekam na meble. Do tej pory sprawiają się na piątkę z plusem. Znają się na rzeczy. Potrafią doradzić zarówno w kwestiach estetycznych jak i technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 12.08.11, 21:54 Jak możesz powiedziec że znają się na rzeczy skoro nawet nie widziałaś ich montażu. Na komputerze to wszyscy narysują ładną kuchnię. Diabeł tkwi w szczegółach i ich dopieszczeniu. Moje meble robiła firma ekkidesign a to jak zrobili mi kuchnie przerosło moje oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooo0 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 23:04 Do łazienki polecam meble firmy NOCLAF. Wysoka jakość i elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivkort Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.acn.waw.pl 11.02.12, 21:40 Mam ich mebelki w nowej wymarzonej przez nas łazience. Potwierdzam solidne, robione z austriackich płyt fornirowanych, zabezpieczonych dodatkowo anty-wilgociowo (wiem, że ten rodzaj zabezpieczenia nie u wszystkich można spotkać). Jest tylko jedna ważna informacja, którą należy wziąć pod uwagę, planując montaż, szczególnie większych szafek, na ściance z płyt g-k. Otóż szafki z Noclafu nie mają tekturowych "pleców" tylko są zrobione z tego materiału co pozostałe ściany szafki. W efekcie są one bardzo ciężkie. Ekipa montująca (moja) musiała się nieźle nagimnastykować aby szafki bezpiecznie zawisły (wybraliśmy wersję bez nóżek) na wspomnianej płycie g-k, nie wyrywając jej wraz z hakami mocującymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaaa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 17:04 Witam, czy ktos zna firme DANWER.PL.TL? wzielam ich z gumtree. Ale nigdzie nie ma o nich zadnej wzmianki, opinii itd. Nie maja biura ani siedziby...zaczelam sie troche obawiac, ze wezma zaliczke i.....ktos cos u nich robil? moze slyszal o nich? bede wdzieczna za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 13.09.11, 21:07 Nie oszukuj sama siebie! Pewnie dali Ci atrakcyjną cenę.Ddlaczego nie weźmiesz firmy z adresem, zakładem stolarskim i dobrymi opiniami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniels Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.tktelekom.pl 13.09.11, 22:08 takie firmy daja super cene przyjezdza pisze umowe dajesz zaliczke 30 - 50 % i papa nie daj sie wrobic jak jestes z wawy to moge polecic pozadna firme i nie droga a takie ogloszenia na gumtree nie mozna ich zweryfikowac podjechac do firmy to tylko sciema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaaa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 23:06 Macie racje...przestarszylam sie jak pan zadzwonil i powiedzial mi, ze chce 40% zaliczki. Jakos to dziwne mi sie wydalo. Bo np. za zamowienie montazu drzwi zaplacilam 10%, za zamowienie okien 25% itd. Zreszto naczytalam sie dzis o szustach i juz sie boje;-)) I faktycznie, maja tylko stronke w internecie (ktora sobie moze kazdy zrobic i powpisywac opinie zadowolonych klientow) Co z tego jak dobra cena, haha, a potem szukaj wiatru w polu!!! Tak, jestem z wawy. Poszukuje dobrej i przystepnej cenowo firmy ktora wykona mi jakis fajny projekcik kuchni i ewentulanie lazienki i pozniej to wykona. Jezeli macie jakies namiary to piszcie bo po dzisiejszych postach mam juz metlik w glowie;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.tktelekom.pl 13.09.11, 23:25 zadzwon to tego pana jest naprawde konkretny robil mi kuchnie na korkowej jest poprostu bajeczna nie jest najtanszy ale jakosc jest nieprawdopodobna naprade polecam 512-465-616 -daniel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.11, 14:33 Posiadam mieszkanie do wynajęcia Górczewska 200 C, dzielnica Bemowo. Mieszkanie na 11 piętrze 3 pokojowe, kuchnia, łazienka, toaleta o łącznej powierzchni 76 m2 + duży balkon + miejsce postojowe w podziemnym parkingu, osiedle strzeżone, miesięczny czynsz 2300 zł + jednorazowa kaucja 5000 zł (mieszkanie świeżo po remoncie: w pełni wyposażona kuchnia, łazienka i toaleta, w pokojach panele i gładzie) Więcej informacji pod nr 793-602-200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomczyk [...] IP: *.aster.pl 30.09.11, 15:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlikowski Krysti Re: meble na wymiar Warszawa - polecam IP: *.aster.pl 14.10.11, 19:47 Jeżeli sprawa jeszcze aktualna to polecam firmę JM-design z warszawy. Robili mi ostatnio całe mieszkanie ( kuchnię , szafy, garderobę, łazienkę). Firma z polecenia dobrego znajomego. Meble wyszły super. Generalnie nie mam się do czego przyczepić (termin, kontakt, montaż wszystko ok.) Cena niestety nie jest najniższa ale jak ktoś wcześniej zauważył za jakość się płaci. Co najważniejsze meble objęte 2 letnią pisemną gwarancją. Tu jest ich strona: www.jm-design.waw.pl i telefon 0-792-263-270 A tutaj zdjęcia mojej kuchni jm-design.waw.pl/galeria-2/kuchnia-xix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 14:14 GMP - Mazowiecka Fabryka Mebli - ja niestety odradzam. Po pierwsze drogo i nie ma możliwości targowania się. Zdecydowałam się na nich, mimo wysokiej ceny, czytając pozytywne opinie. I niestety nie był to dobry wybór. Bardzo długi termin oczekiwania, a do tego też nie dotrzymany. Brak jakiegokolwiek kontaktu po podpisaniu umowy. Na maile odpowiadają po kilku dniach i kilku upomnieniach, jakby nic się nie stało... Podejście do klienta fatalne. Poziom bardzo bardzo słabiutki. Jak na cenę, jaką zapłaciłam, to jestem po prostu wściekła. Na prawdę UWAŻAJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 17:51 Niestety popieram opinie powyzej. Realizacja ciagnela sie dosc dlugo ale zgodnie z planem. Na poczatku nie bylo maskownicy na dole szafy, cale szczescie dorobili na koszt firmy. Na dodatek w drzwiach zamontowano listwy przeciwprezne bez naszego potwierdzenia. Niby ok, ale od srodka wyglada to niezbyt ladnie. Montaz byl niedokladny i drzwi sie nie domykaly. Mialo to sie niby 'wyrobic', ale sie nie wyrobilo i od miesieca probuje doprosic sie o poprawke montazu. Nie odpowiadaja na maile, a przez telefon obiecuja oddzwonic i sie nie odzywaja. Cena byla wysoka, a jakosc uslug fatalna. Sam mebel ujdzie, ale przez te problemy z kontaktem i montazem mam juz ich dosyc. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 17:52 Oczywiscie chodzi o GMP Meble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFM GMP Meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.12, 18:06 Szanowny Kliencie, przykro nam z powodu takiej opinii i opisanego przebiegu montażu. Prosimy o kontakt, aby móc wyjaśnić zaistniałą sytuację lub zrekompensować poświęcony czas. Prosimy o kontakt e-mail gmp@gmp-meble.pl powołując się na ten wpis. Z poważaniem MFM GMP Odpowiedz Link Zgłoś
demimu Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 04.11.11, 20:24 GMP - Mazowiecka Fabryka Mebli to tragiczna firma. Brak profesjonalnej obsługi, prawie 2 miesiące opóźnienia w montażu. Skandaliczne traktowanie i olewanie klientów. Termin montażu wyznaczony po naszej interwencji. Ich umowa jest tak skonstruowana, że klient nie ma żadnych praw i jest na łasce wykonawcy. Gorzko żałuję że miałam z tą firmą do czynienia. Odradzam wszystkim! Niedrogo? Nie wiem. Mój czas i nerwy, które straciłam w kontakcie z tą firmą są bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 09:05 Witam, Ja mam odmienne zdanie na temat firmy GMP, wykonywałam u nich meble do kuchni i łazienki. Ogólnie fakt, termin dosyć długi, ale w innych firmach też mają ok. 8 tygodni, ale warto było poczekać na efekt końcowy. Wszystko wyszło bardzo ładnie i jestem zadowolona, podobały mi się również sugestie jakie uzyskałam od pracowników firmy i nie ukrywam skorzystałam z niektórych i nie narzekam np. poradzono mi, że lepiej w kuchni zrobić więcej szuflad niż otwieranych drzwi, polecam sprawdziłam i bardzo się cieszę. Osobiście polecam GMP , bo warto. Poleciłam już swoim znajomym i czekam jak u nich wyjdzie, bo wiem, że koleżanka czeka na montaż. Pozdrawiam i polecam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFM GMP Meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.12, 18:04 Szanowny Kliencie, przykro nam z powodu takiej opinii i opisanego przebiegu montażu. Prosimy o kontakt, aby móc wyjaśnić zaistniałą sytuację lub zrekompensować poświęcony czas. Prosimy o kontakt e-mail gmp@gmp-meble.pl powołując się na ten wpis. Z poważaniem MFM GMP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient GMP Re: Meble IP: *.ip.netia.com.pl 03.09.12, 11:34 te zapewnienia GMP o gotowości naprawienia szkody, to czysty PR, żeby dobrze wyglądało na forum, bez pokrycia w rzeczywistych działaniach. sprawdziłem niestety na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
macthsack Piotr Czurak - meblarz złodziej 15.10.11, 10:05 Witam Odradzam tego Pana - Piotr Czurak. Jak sie okazalo postac znana na forum gazety ( niestety trochę za pozno sie o tym dowiedzialem). Człowiek wygląda na solidnego fachowca - po przyjęciu 40% zaliczki przystąpił do pracy . Meble "montował" 5 miesięcy i ciągle coś było nie tak a to zmarła babcia, zaginał pies, koleżanka wpadła do rowu samochodem itd. Wykorzystał nasza desperacje wynikająca z ostatnich miesięcy ciąży mojej zony i zwodził nas do ostatnich dni. W czwartek pojawił się z prośba ze zabrakło mu 1500 zl zęby zakończyć pierwszy etap dostawy mebli ( w pokoju dziecięcym) gdy otrzymał pieniądze wyszedł i godzinę później otrzymałem smsa ze niestety nie jest w stanie dokończyć pracy i b przeprasza - a pieniędzy nie odda bo przecież je wydał (materiały ktore u nas zamontował to koszt okolo 1000 zł - ramy szaf ktore i tak z powody niechlujności montażu nadawały sie do wyrzucenia). Czlowiek ten nie jest nigdzie zatrudniony , mieszka w wynajętym mieszkaniu a wszystkie wartościowe przedmioty ( np. samochód) zgodnie z papierami sa własnością jego ojca - jednym słowem dług jest nieściągalny. Kolejna ekipa meblarzy zdemontowała wynalazki które on zainstalowal i postawila nowa zabudowe meblowa. Podsumowując Piotr Czurak ( zeby nie bylo watpliwosci, 170 cm wzrosty ciemna karnacja skóry, czarne włosy ) działający w Warszawie i Wroclawiu w zakresie wykończeniówki budowlanej oraz montażu mebli to bezczelny złodziej żerujący na swoich pracodawcach. Nas kosztował 9 tys i masę nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:55 Ja zdecydowanie polecam serdecznie firmę z pod Warszawy : www.projekt-kuchnia.pl Specjalizują się w projektowaniu i wykonaniu mebli kuchennych, ale robią też szafy z systemem drzwi przesuwnych, meble łazienkowe i inne. Robią meble do całego mieszkania. Firma zatrudnia profesjonalnych projektantów- słuchają klienta a nie wymyślają jakieś nie stworzone rzeczy. Projekty są praktyczne i wykonalne. Współpraca była owocna i przyjemna a wykonanie bez zastrzeżeń. Dbają o szczegóły i estetykę wykonania. Polecam, ponieważ moje meble na wymiar są bardzo bardzo dobrze zaprojektowane i wykonane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.204.42.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.11, 01:16 Ela, daj już sobie spokój z tą autoreklamą. Żenada! Lepiej już zamiast się chwalić po forach usuńcie z swoich stron www obce realizacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmonika1981@o2.pl Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.devs.futuro.pl 14.11.11, 15:57 Witam, jestem własnie na etapie szukania mebli do kuchni, ale też do łazienki i szafy wnekowej do sypialni w Piasecznie, czytam wiec z zainteresowaniem wątek. I im dłużej czytam, tym mniej wiem. Juz nie wiem, kto poleca kogoś z czystym sumieniem, a kiedy polecenie to zwykła reklama. Szkoda, że zwłaszcza Ci co polecaja firmę nie piszą ceny choc w przybliżeniu. Znacznie ułatwiłoby to szukanie fachowca. Ja niestety jestem mocno ograniczona co do ceny jaka mogę zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
bajswawa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 19.11.11, 21:38 Dla wszystkich właśnie szukających wykonawcy mebli .Raczej odradzam firmę "SZYMEK" z Radziechowic. Rok temu robili mi kuchnię ,totalny brak profesjonalizmu ze strony właściciela robiącego pomiary i projekt. Gość chyba nie zna sie na miarce, przywiezione materiały okazały sie za długie, oczywiście zaczęło sie wielkie docinanie na miejscu. Suma summarum coś stworzyli po kilku poprawkach ale meble robione pod wymiar wyglądają jak podcinane szafki ze sklepu. Szef bardzo miły do czasu wpłacenia pieniędzy, niestety jakiekolwiek późniejsze próby poprawek, nawet odpłatnych okazały się niemożliwe. Podejrzewam że pod nazwą STOLARSTWO MEBLOWE najmniej kryje się właśnie stolarstwa. Ku przestrodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.vectranet.pl 02.03.14, 09:17 Proszę o więcej informacji na temat firmy Szymek gdyż chcę u nich zamówi usługę Odpowiedz Link Zgłoś
witstwosz23 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / 20.11.11, 22:14 Witam u mnie wykonanie mebli do miezkania przebiegła bezproblemowoFirma rzetelnie i uczciwie podeszła do tematu.Mianowicie obszedłem konkurencję i całkiem przypadkiem odnalazłem firmę wykonująca meble na wymiar.O dziwo ceny przyzwoite, Pełen profesjonalizm osoby , która doradzała i pomagała w doborze mebli poniewż kompletnie nie mogłem sobie poradzić w aranżacji. Powiedziałem uczciwie ile mam kasy na całość i ok.Mebelki już stoją .Firma Wnętrze z pomysłem okolice Warszawy. Mogę podać namiary na firmę w osobnym e-mailu. Bardzo miła obsługa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka13_1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / 03.08.12, 10:38 prosze o namiary na ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_pe Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 23.11.11, 17:31 Szczerze polecam. Miły młody projektant, który wspólpracje z doświadczonym stolarzem. Dali mi dobrą cenę. Nawet rabat dostałam:) Co rzadkie -wyrobili się z terminem. moodbox.carbonmade.com/projects/2871135#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 13:22 Ja osobiście polecam firmę Meblex z Grodziska Mazowieckiego,robili u mnie meble kuchenne jestem bardzo zadowolona,jakość mebli bardzo wysoka w rozsądnych cenach.Polecam Podaje numer 696 313 199 Pan Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
tasmaklejaca-0 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 30.11.11, 11:05 odradzam pana Sławka z www.me-ble.pl aby nei być gołosłowna, fotoforum.gazeta.pl/u/tasmaklejaca-0.html niech to mówi samo za siebie. Mi juz opadły ręce...... prawdopodobnie udamy się do sądu, neich zabiera to badziewie i zażądamy zwrotu całej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 94.75.112.* 30.11.11, 20:59 Na obronę tego Pana to pod zmywarką musi być taka szpara inaczej nie otworzysz drzwiczek. Ślady po ołówku to już niechlujstwo. Reszta zdjęć - fuszerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.starnettelecom.pl 01.12.11, 12:58 wiem, ze musi być dziura:( Ale można to jakoś zrobić schludniej ... teraz muszę kogoś zatrudnić do poprawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 01:02 Ja STANOWCZO ODRADZAM na bartyckiej w Warszawie firme fresh desing Alicja Ostrowska robią niechlujnie, nieterminowo i za duże pieniądzę. Ja obecnie skierowałem sprawę do sądu bo mam dość nieuczciwych firm, które działają jak za komuny. Jeśli nie chcecie mieć problemów to omijacie tą firmę szerokim łukiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 148.81.23.* 22.08.12, 07:39 Szkoda, że nie pisze pan prawdy, to firma podała Pana do sądu, bo nie zapłacił pan nawet złotówki za wykonane prace !! WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 16.12.11, 12:38 A czemu nie gotowe meble? Szczególnie do łazienki? Zobaczcie - www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe.html Również można wybrać fajne zestawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.12.11, 04:08 Bogdan Reński E-Mail: bodzio81@o2.pl Tel. +48 / 793 744 793 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marza Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.ip.netia.com.pl 08.01.12, 20:55 Witam , ja jestem również zadowolona z obsługi firmy nataly , zamówiłam prawie wszystkie meble do mieszkania oprócz łóżka do sypialni i przy okazji dostałam spory rabat od właściciela .. Dla "ciekawskich" mogę przesłać zdjęcia na priva .. Czytałam też wcześniejsze opinie ale nie zraziły mnie one ponieważ w większości są wysłane z jednego komputera ..... . Pan Piotr zabrał mnie do jednego ze swoich Klientów u którego robił kompleksową pracę i widziałam jakość tych prac i w sumie zadowoloną osobę . Także ja z czystym sumieniem polecam . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 18:42 miałem do czynienia z trzema firmami wykonującymi meble na zamówienie - porównując je to najlepiej wypadła niewielka ekipa z Pruszkowa- zrobili po prostu ładnie i schludnie. Projektant - pan Mirek Paluchowski (chyba również szef firmy) doradził jak najlepiej wykonać meble mojego pomysłu. Wyszło naprawdę fajnie. Trochę było zabawy ze składaniem, bo mam krzywe ściany- ale monterzy dali radę. Czytam tutaj jakie wtopy zaliczyły niektóre firmy i nie rozumiem jak mogły sobie to pozwolić- ja, jako klient nie przyjąłbym mebli , gdyby nie były dobrze zrobione. Najlepiej nie wybierać najtańszych materiałów do wyrobu mebli- coś lepszego posłuży długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.204.126.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.12, 19:03 A możesz podać firmy (te dwie), które "zmoczyły"? No i oczywiście podaj dane tych zuchów z Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zibis68 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 24.01.12, 19:05 polecam firme artii, fachowcy i wszystko wykonuja w terminie, az przyjemnie z nimi się rozmawia, Odpowiedz Link Zgłoś
zibis68 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 24.01.12, 19:14 oczywiscie zdjecia z mojego mieszkania moge przeslaćcna priva, jesli ktos chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania77 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 14:32 Popieram Zibis68. Wielki pozytyw dla firmy artii. bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja i świetny efekt. Moja niemiecka kuchnia nobilia to istne cudeńko, a panowie z www.kuchnie-artii.pl suuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka13_1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 03.08.12, 10:53 byłabym wdzięczna za przesłanie gdyz obecnie tez szukam dobrej firmy adres iwona.zielinska1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 06.08.12, 09:49 podpinam się pod prośbę, altu@ gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
completely_new_me odradzam - LUPUS 25.01.12, 19:08 Przestrzegam was przed kupowaniem mebli kuchennych od tego producenta: czekam na swoją kuchnię już prawie 3 miesiące i nadal jej nie mam :( Zamówiłam w Lupusie meble kuchenne w listopadzie ubiegłego roku, dopiero w połowie stycznia przyjechała część mebli, ale nie wszystko. Nie mówiąc o tym, że niektóre elementy były uszkodzone, niektórych brakowało, a blat przyjechał w ogóle kompletnie inny niż ten zamawiany. Teraz pewnie kolejne miesiące będę czekać aż z łaski swojej przyślą brakujące elementy szafek i wymienią te uszkodzone. Normalnie płakać mi się chce, miałam się przeprowadzić do nowego mieszkania 2 tygodnie temu a tu końca nie widać. Ponadto wszystkie elemnty szafek przysyłają nieposegregowane i nieoznaczone, więc samemu trzeba sobie później dopasowywać każdy element jak puzzle. Masakra, gdybym wiedziała, że to tak bedzie wyglądać, to nigdy niczego bym u nich nie zamawiała, podają jakieś z sufitu wziete terminy których w ogóle nie zamierzają dotrzymywać :( Pieniądze wywalone w błoto, pewnie skończy się na tym, że będę musiała wydać kolejne kilka tysięcy na zakup brakujących rzeczy w jakimś innym zakładzie żeby dokończyć kuchnię. Żałuję teraz, że nie zdecydowałam się na jakąś Ikeę albo BRW, ta firma jest fatalna. Kompletnie nie polecam, chyba ze cierpicie na nadmiar gotówki i czasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.12, 11:45 zdecydowanie odradzam, w wykonaniu całkowity brak profesjhonalizmu, całkowicie nieterminowi, ceny umiarkowane, ale wykonanie pozostawia duuużo do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.12, 11:02 Polecam ci firmę Art-meble z okolic łodzi. Z tego co wiem wykonują meble na terenie całego kraju , a Warszawa nie jest aż tak bardzo daleko. Naprawdę godna uwagi Firma. Jestem bardzo zadowolony z ich prac. Ich niektóre meble można obejrzeć na facebooku www.facebook.com/pages/Art-Meble/340461345975753?sk=wall ponieważ strona internetowa jest w budowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.12, 11:11 Polecam Firmę Art-Meble Z okolic Łodzi. Wykonują meble na terenie całego Kraju z tego co wiem. Wykonują naprawdę solidnie swoją robotę i co najważniejsze bardzo ładnie. Robią meble naprawdę wszelkiego rodzaju. Ich meble można obejrzeć na facebooku www.facebook.com/pages/Art-Meble/340461345975753?sk=wall , ponieważ strona internetowa jest w przebudowie. Podam jeszcze numer tel: Dariusz Ławniczak : 515-825-981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pragga Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:43 Ja mogę chętnie polecić meble-galeriaeuropa.pl, skąd sama kupiłam ostatnio przyzwoite mebelki. Odpowiedz Link Zgłoś