Dodaj do ulubionych

meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam

• Gość: Anna Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.31.21.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 19:34
      Witam serdecznie jak by ktoś chciał naprawde dobre mebelki to polecam pana Pawła, robił dla mnie wszystkie mebelki kuchnie,szafy i łazienke. Wszystko wyszło super no i co ważne to cena jest konkurejcyjna bo on jest z Olsztyna , bo w Warszwie to chyba oszaleli z tymi cenami.
      Tel do P. Pawła 664-210-738
      Pozdrawiam Anna
    • gre-lla Re: W Warszawie może być dobrze, ale bardzo drogo 25.10.13, 15:11
      Fawre jest gdańską marką, ale czy ja wiem czy tak słono sobie życzą? Nie powiedziałabym.
    • Gość: gosć Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.13, 10:26
      polecam sprawdzona osobiscie i przez znajomych -wykonawca w WARSZAWIE TEL 506469319
    • Gość: Minika Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.wsz-pou.edu.pl 08.12.13, 10:59
      Polecam Pana Pawła z Warszawy tel. 508-984-380. Robił u nas zabudowy w pokojach i kuchnię u koleżanki. Wszystko wyszło bardzo fajnie i nie drogo. Za szkic i wycenę nic nie płaciłam. Z montażem uporał się bardzo szybko, nawet weekendy były możliwe. Polecam.
    • Gość: TOMI Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 15:58
      Ja polecam RK MEBLE Roberta Krokowskiego z Warszawy robił u mnie i u moich znajomych szafy, kuchnie i łazienkę, ale wiem że robi wszelkie zabudowy jak tylko sobie wymyślisz. A co najważniejsze szybko tanio i solidnie. ma stone www.
      • Gość: Kamar Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 20:03
        Zdecydowanie polecam Pana Roberta Krokowskiego z Warszawy, który robił u mnie meble w kuchni szafę. Wszystko zrobione szybko, fachowo. Pan jest otwarty na zmiany i sugestie , znosi to z cierpliwością a nade wszystko wykonał meble bardzo sumiennie i szybko. Cena na tle innych firm jest bardzo konkurencyjna. Gorąco polecam.
    • bedarek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 04.01.14, 11:17
      firma TIBRO sp zo.o. ma stoiska w Jupiterze w W-wie. Czy ktoś może mi coś o niej powiedzieć - interesuje mnie jak wykonują kuchnie, czy ktoś ma zastrzeżenia do wykonania współpracy; martwi mnie to że chcą całości wynagrodzenia za meble przed ich dostawą do domu - chcę mieć kuchnię a nie problemy. firma ta jak zauważyłem to firma rodzinna - Państwo Kowalscy.
      • Gość: Szatni1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.centertel.pl 04.01.14, 20:08
        Cześć posłuchaj nigdy nie podpisuj umowy zeby płatność była 100% ,ponieważ w razie popsutego montażu nie będziesz mogła odzyskać gotówki a reklamacja będzie trwać wieki.
        Podpisz umowę z solidna firma z tego wątku gdzie stolarz bierze 50% zaliczki ,a resztę po montażu mobilizuje go to do działania .Polecam ta firmę co Kamien .Pozdrawiam
        • bedarek Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 05.01.14, 20:41
          dziękuję za poradę, będę z firmą TIBRO rozmawiała o zmianie umowy; sama umowa, nawet najlepsza nie zabezpieczy mnie przed sytuacjami, o których mowa na tym forum. Chciałabym tylko zweryfikować rzetelność tej firmy. Czy ktoś z Państwa realizował w tej firmie swoja kuchnię? Czy została wykonane bez żadnych wpadek? Jakie są Państwa doświadczenia ze współpracy z tą firmą? Zamierzam zainwestować dość znaczną jak dla mnie sumę ;)
          • Gość: Anna Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.w-b.pl 07.01.14, 11:12
            Witam
            Serdecznie polecam firmę Robers Meble firma mieści się w Starej Miłosnej maja tez swoja stronę int.
            Specjalizuja się w kuchniach,łazienkach i szafach meble na pewno posłużą na lata ja jestem bardzo zadowolona z wykonania, jakości materiałów i czasu
            naprawdę polecam wsztstkim
            • Gość: Anna Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.w-b.pl 07.01.14, 11:18
              podam jeszcze strone int:www.robers-meble.pl/kontakt.html
              • Gość: Tangram Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.205.137.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.14, 12:39
                Łódzka firma TANGRAM zajmuje się produkcją mebli według indywidualnych projektów. Specjalizujemy się w projektowaniu i zabudowie przestrzeni kuchennych ale również oferujemy Państwu meble do innych pomieszczeń.
                Zapraszamy na stronę internetową www.tangram.net.pl/
                tel.: (42) 655 04 41

• Gość: Gość Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.01.14, 10:25
                  A ja polecam "Domar" na Kondratowicza 37. Meble są porządnie wykonane. Kilka lat temu urządzałam pokój dzienny a teraz zamawiałam ''wiszące'' półki na ściane do pokoju córki. Mogę spokojnie polecić.
                  • malwiniako Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 25.01.14, 17:18
                    mogę polecić Meble na Czas - robiłam u nich kuchnię (raczej oni mi) i szafę. Bardzo przyjemna współpraca, a meble świetnie się prezentują i sa jak najbardziej dobrze wykonane.
    • Gość: Andrzej108 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: 109.206.219.* 28.01.14, 23:15

Dzień dobry, ja bez zastrzeżeń, mogę polecić firmę PLANKUCHNI z okolic Warszawy. Bardzo miły Pan, projektant, przygotował projekt. Wszystko omówił i wyjaśnił. Potem, terminowo i profesjonalnie został zrealizowany. Mogę podać numer telefonu: 536 080 007. Pozdrawiam i szczerze polecam.
    • Gość: OSZUKANY Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 22:02
      ODRADZAM FIRMĘ STOLMEBL Z ŁOWICZA.
      POTRAFIĄ ZNISZCZYĆ ŁAZIENKĘ I POWIEDZIEĆ BEZCZELNIE INWESTOROWI, ŻE TO NIE ICH WINA.
      MI PRZEWIERCILI RURY KANALIZACYJNE W ŁAZIENCE WIESZAJĄC PÓŁKI. SKUTKOWAŁO TO ZALANIEM ŚCIANY OD ŚRODKA ŚCIEKAMI I ZNISZCZENIEM MEBLI PO DRUGIEJ STRONIE ŚCIANY. I CO TERAZ RURA OBKLEJONA KAFELKAMI ZA 300ZŁ/M A TU POD NIMI DZIURAWA RURA CO ZALEWA.
      POTEM PROSTO W OCZY FACET MÓWI, ŻE TO MOJA WINA, MIMO ŻE ONI WIERCILI.
      NIECHCIELI ŻADNEJ DOKUMENTACJI INSTALACJI.
      NIE MÓWIĄC O CENACH GDZIE PO PIERWSZYCH OCHAHCH I ACHACH PRZYCHODZI REFLEKSJA.
      ZAZWYCZAJ ZA PÓŹNO.
      JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ KŁOPOTÓW Z WYKONAWCĄ W PRZYPADKU JAKICHŚ WPADEK ZNISZCZEŃ TO OMIJAJCIE ICH DALEKIM ŁUKIEM.
      NIE WARTO MARNOWAĆ POTEM NERWÓW
      • kamien351 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 02.02.14, 22:28
        Witam Wszytskich ,jako ze moja przygoda z urzadzeniem mieszkania zaczęła sie około 1,5 roku temu ,postanowiłem zacząć od szukania wykonawców ,przeszedłem przez ekipy remontowowo -budowlane tzw.od wszystkiego tzn do niczego ,stolarzy mniej ale to była klęska narażenie na ogromne koszty ,jeden uciekł z zaliczka do tej pory udało mnie sie założyć sprawę w sadzie i kasa moze wróci.W końcu trafiłem na firmę Stolarstwo24 z Konstancina pod Warszawa ,firma podeszła bardzo uczciwie do moich zleceń ,wycena była znosna jak na jakość wykonania ,po okolo 2miesiącach wykonali mi całe mieszkanie od kuchni ,po meble łazienkowe szafy itp.
        Mogę śmiało ich polecić mozna negocjować wycenę .Podaje nr tel. 507445044.Pozdrawiam i życzę udanego remontowania:)
        • Gość: mango Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:19
          mam w zwyczaju, że lubie korzystac ze sprawdzonych namiarow- akurat sporo znajomych ostatnio sie urzadzalo wiec mam szczescie, ze zwykle nie szukam w ciemno.
          W listopadzie mialam do zrobienia kuchnie i szafe w nowym mieszkaniu i kolezanka polecila mi
          stolarza Tomasz Brzyski, prowadzi niewielka firme, sadze ze tez dzieki temu lepiej przyklada sie do swojej pracy.
          Jak dla mnie dobra, niejedna robota, solidny i uczciwy! fachowiec- doradzi, wyjasni, zaprojektuje, solidnie zmontuje. Bardzo mily i dobry kontakt, ceny korzystne.
          Ja jestem bardzo zadowolona wiec sle namiar dalej, uwazam ze warto wspierac tych solidnych, o ktorych coraz trudniej.
          www.brzyski-design.pl
    • Gość: Michal Polecam Meble Kuchenne i nie tylko IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.14, 15:30
      Witam,
      Polecam firmę AndMeb (Andrzej Walęciak). Zrobiłem u nich nie tylko kuchnie ale tez 3 szafy i komplet szafek pod TV a na tym nie koniec. Wszystko ok, jakość super, kontakt z firma wzorowy, a ceny bardzo konkurencyjne. Nie da się ich nie polecić zwłaszcza w stosunku do innych firm z którymi miałem kontakt.
      Mogę udostępnić zdjęcia z ich realizacji. (prośby proszę kierować tutaj: joys85"malpa"gmail.com)
      Pozdrawiam,
      Michal
    • Gość: bazinka9 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.14, 16:19
      Ja za to mogę Wam doradzić studio, które niedawno montowało mi meble w mojej kuchni : www.bbmeble.pl/ (mieści się w Jabłonnej) . Bałam się, że coś pójdzie nie tak ponieważ nie jest to tania inwestycja ale wszystko okazało się być w najlepszym porządku. Kuchnia wygląda jeszcze lepiej niż w projekcie - elegancka, nowoczesna i stanowi obecnie chyba najładniejsze pomieszczenie w domu.
      Zainwestowałam w jasne meble z lakierowanymi frontami. Blaty w kolorze piaskowym i nowoczesne szło na ścianie.
      Kuchnia jest funkcjonalna, praktyczna i mimo niewielkich rozmiarów mieści wszystko co jest w pomieszczeniu.
      Pozdrawiam.
    • Gość: leszek kuchnie na wymiar mazowieckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 21:38
      my polecamy Pana Lukasza ( z meble-leszczynski ) . Odrazu zrobil na nas pozytywne wrazenie . Wlasnoręcznie wykonal podczas pomiaru szkic mebli ( a większość jego porzednikow nawet nie wie jak prawidlowo trzymac ołówek , wszystko robil za nich program komputerowy ). Dobrze nam doradzil i mozna bylo nawet troche ponegocjowac :) Jestesmy bardzo zadowoleni.
    • moniamogo Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 01.03.14, 22:20
      Ja moge polecic Pana Pawla tel. 508984380. U nas robil zabudowe wneki, a u brata kuchnie. Cena byla dobra, a wykonanie jak dla nas super. W naszym przypadku montaz byl w weekend bo w tygodniu nie mielismy z mezem czasu z powodu pracy.
    • tiki_taka Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 07.03.14, 14:02
      Jeśli chodzi o meble na wymiar, to mogłabym polecić taką firmę: www.aranzacjekuchni.com.pl/aranzacja-kuchni
      Fachowe doradztwo i wykonanie. Ja zamawiałam u nich meble kuchenne i usługa została wykonana bez zarzutu.
    • andrewks1 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 22.03.14, 18:58
      polecam pana ANDRZEJA z WARSZAWY cała rodzina robiła szafy i jestesmy zadowoleni -nr 506469319
    • Gość: 100% efekt Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 10:27
      dla mnie solidną firmą jest rog-szym . Zrobili mi świetną kuchnię . Niedługo chce zrobić też nową sypialnię i z pewnością skorzystam z ich usług. Pan Grzegorz jest bardzo również bardzo miły więc można się dobrze dogadać. ul. Posag Siedmiu Panien 10 Warszawa
      tu jest stronka do tej firmy www.rogszym.info/
      i nr telefonu
      608 411 788 Grzegorz Rogala
      692 572 134 Krzysztof Szymański
      • Gość: olo Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 01:31
        A jakie mają ceny panowie z www.rogszym.info/ ???
    • Gość: unhappy klient Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.3-2.cable.virginm.net 27.03.14, 21:50
      Firma Ramani bardzo nieprofesjonalna obsługa ze strony Pani projektantki. Słabe zainteresowanie powierzonym zleceniem. Projekt wykonany po dokonanym pomiarze przez właściciela - co już jest ogromnym błędem i niekompetencją firmy!!!!. Wykonany projekt niefunkcjonalny jednak opłata pobrana!.
      Pozdrawiam
    • Gość: klijent meble na wymiar IP: 195.254.174.* 03.04.14, 12:07
      Polecam
      firmę techbau.waw.pl/ sa przedstawicielem firmy www.unimeb.pl/
      firma ma 25 lat doświadczenia i ponad 1000 zadowolonych klientów profesjonalne doradztwo Architekta wnętrz i technologa nowe trendy i materiały cena Nowy Sącz (miejsce zakładu produkcyjnego) jakość i design Warszawa
      • agaj37 Re: meble na wymiar Warszawa 17.04.14, 16:25
        www.topstol.eu

Wykonujemy: meble kuchenne, szafy wnękowe, meble biurowe, gabinety lekarskie, łazienki, stoły, łóżka, drzwi, schody i wiele innych.

Proponujemy bardzo szeroki wybór materiałów oraz producentów okuć.
        Łączymy różne materiały-drewno, stal, aluminium, forniry, laminaty.

U nas możesz naprawdę zamówić meble lub inną typową lub nietypową zabudowę.

Lakierujemy, malujemy, bejcujemy drewno, fornir, mdf, szkło, cięcie, okleinowanie płyt.

Produkujemy blaty laminowane, lite i mineralne dowolnej grubości, korzystamy z każdego dostępnego materiału do wyrobu mebli, stosujemy okucia BLUm HETTICH, RECHAU, MAX ABET,STARON itp.
        Zajmujemy się również renowacją mebli
    • Gość: unhappy klient Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.197.120.28.threembb.co.uk 04.04.14, 09:53
      Witam, odradzam Ramani! Firma nierzetelna projekt nie funkcjonalny ale oczywisie za projekt trzeba bylo zaplacic i nie malo za cos co poszlo do kosza!!!@!@
    • agaj37 Re: meble na wymiar Warszawa - odradzam GMP 26.04.14, 17:52
      polecam www.topstol.eu
    • Gość: piekar72 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.30.70.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.14, 16:27
      chętnie skorzystam mogę prosić o namiary?
      • Gość: seba Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.play-internet.pl 18.05.14, 19:06
        Ja polecam z czystym sumieniem firmę umeblowani Rafał Roguski z Radzymina. Jest to mała firma ale solidna.Meble ok ! Cena też.
      • an.na11 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 22.09.14, 10:09
        ja polecam Pana Grzegorza. Na pomiar przywozi próbniki, wszystko ustala w domu klienta, robi projekt, wizualizację, wycenę. Naprawdę fajne, jakościowe meble. 783 959 393
    • melon2008 Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam 01.06.14, 09:57
      Polecam b. rzetelną firmę JP Meble tel.508 331 318. Moje zamówienie obejmowało szafę, szafkę w przedpokoju i zabudowę kaloryfera. Wykonanie bez zarzutu, a przede wszystkim wszystko odbyło się sprawnie, słownie i fachowo, oszczędzając nam czasu i stresu. Polecam - właściciela firmy - Piotra i jego ekipę.
      • Gość: POLECAM!!! Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.14, 21:08
        Naprawdę z czystym sercem mogę polecić warszawską firmę PIM-TEK. Salon mają w Jupiterze na Towarowej 22. Meble robione na zamówienie, świetnej jakości i w stosunkowo niskiej cenie (przez zdecydowaniem się firmę, robiącą moją kuchnię, przeprowadziłam gruntowne poszukiwania i całą masę porównań - PIM-TEK okazał się jednym z najtańszych). W trakcie montażu okazało się, że trzeba przerobić jakąś szafkę - załatwili to w przeciągu paru godzin. Absolutnie profesjonalne podejście już na poziomie projektu. Jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o projektowanie, ale poprowadzili mnie od początku do końca, pokazując w którym miejscu moja wizja jest sprzeczna z zasadami logiki, jednocześnie uwzględniając mój gust :) Zrobiłam wnętrze w nowoczesnym stylu, ale wiem, że robią i klasyczne. Polecam!
    • Gość: adammm meble na wymiar IP: *.LAN3.mega-net.pl 07.06.14, 18:12
      witam polecam firme www.osd-meble.pl na podkarpaciu obsługują całą polske, osobiscie umeblowałem caly dom przez tą firme , naprawde mają pojęcie o tym co robią. Ceny hmm moim zdaniem są super a wykonanie swietne i gwarancja na wszystko ktora jest uznawana bez niczego. Polecam !!!
    • Gość: Monia Re: meble na wymiar Warszawa - polecam / odradzam IP: *.free.aero2.net.pl 10.06.14, 10:29
      Polecam p. Pawła Augustyniaka, nr tel. 508984380. Zrobił szybko, niedrogo i nie trzeba było poprawiać. Często to większe firmy nie mają czasu, kręcą i dlatego przedłużają to wszystko.
    • Gość: Gość123 Re: meble na wymiar Warszawa - odradzam M- Mebel IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.14, 09:38
      Witam, przestrzegam wszystkich przed firmą M-Mebel K.W... Z Kobyłki. Meble oferowane przez tą firmę nigdy nie powinny zagościć w Państwa domach. Meble kuchenne pod wymiar z MDF są wykonane z najtańszego materiału. Po pewnym czasie z mebli okleina zaczyna odchodzić. Szafki sie rozregulowują, niedomykaja i wyglądają okropnie. Państwo zarządzajacy "firmą" ogólnie olewaja kupującego po montażu. Sam montaż i czas jaki trwała realizacja zamówienia pozostawia wiele do życzenia. Ceny faktycznie nieco niższe niż u konkurencji - ale naprawdę nie warto. Lepiej dołożyć kilkanaście złotych i mieć coś co bedzie wyglądało ładnie i było praktyczne na dłużej niż rok. Nigdy w życiu więcej nie chcemy mieć do czynienia z ta firma - obecnie wymieniamy meble gdyż ich funkcjonalnośc i wygląd jest porównywalny do mebli kupowanych w supermarketach.
    • Gość: olo Kantori meble Radomsko odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 01:27
      Stanowczo odradzam meble Kantori z Radomska - niedotrzymywanie terminów, niekończenie przez ponad miesiąc mebli i brak poprawek przez pół roku. Facet nie odbiera telefonów jak nabierze za dużo roboty,a tak robi średnio co 2 miesiące. Chcesz mieć drogo, rozgrzebane i wieczne poprawki - NIE POLECAM!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka