Dodaj do ulubionych

Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz?

IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 09:15
Wiele ludzi gadając na czacie tlenie lub gadu-gadu mówi nie prawdę. Piszą ze
mają po 18 lat lub więcj lat, wysocy i piękni a w rzeczywistości jest
zupełnie odwrotnie. Co Ty o tym myślisz? Czy zawsze piszesz o sobie prawdę?
Czy może czasem zdarzyło ci się kłamać?
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Re: Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz? IP: 64.75.243.* 26.09.03, 09:32
      Asienko, jak nie slyszysz glosu to pamietaj, ze ten piekny mlody chlopak to w
      rzeczywistosci stara lysa baba a ten slodki 16-to letni podlotek to napewno
      ksiadz :).
      • Gość: asienka Re: Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz? IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 09:37
        sluchaj ja nie napisalam ze kazdy klamie ale wiekszosc tak robi, moze i ty
        piszesz prawde, ale mnie juz pare osob nabralo a ciebie nie. ja sama
        przewarznie pisze prawde, ale czasem zdarza mi sie klamac, a tobie nie :)
      • Gość: CS Re: Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz? IP: 194.255.20.* 26.09.03, 09:43
        Oczywiscie, to normalne, ze wiekszosc ludzi klamie.
        Ostatnio na pytanie - na pewnym forum - jaki kto ma samochod, okzalo sie, ze
        wiekszosc studentow z college jezdzi super-brykami typu BMW, Mwrcedes, itp.
        Ja tez jestem wysportowanym facetem z duzym poczuciem humoru, mam wille i Merca.
        Zaklad ? :o))
        • Gość: JP Re: Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz? IP: 64.75.243.* 26.09.03, 09:47
          Ja czasem tez musze klamac bo jak powiem prawde to nikt w to nie wierzy :)
    • Gość: E111 Re: Pogawędki internetowe. Co o tym myślisz? IP: *.uke.uni-hamburg.de 26.09.03, 10:39
      Droga Joanno,Karolino,Asienko,czy
      jakich tam jeszcze nickow uzywasz

Ten temat jest na tym forum troche
      off topic.Sa napewno inne miejsca
      gdzie mozesz prowadzic tego typu
      filozoficzne dysputy.

pozdrowienia::E111
      PS.Zreszta JP jako "SPAM-Master" ;))
      powinien tez to wiedziec.
      • Gość: sam juz nie wiem.. hehe ja gdybym ie klamal to bym was zalamal IP: *.uni.cc 26.09.03, 18:19
        witam
        hmmmmmmm
        co by tu napisac?? klamac czy nie klamac?? o to jest pytanie:)
        co do tego sciemniania to nie sciemniam z tym jak wygladam tylkoz tym jak w
        domu mam botak naprawde nik tego nie wie poza mym kuratorem a i tak on se
        h..... z tego robi bo zamias pomagac tylko mi klody pod nogi zapodaje co go
        obchodzi ze mam bide z nedza ze brat mame bije i ze w chacie mama w zimie zimno
        czesto brakuje na cos do chleba i ze mialem wiele problemow z policja a raczej
        mialem juz sie wyptostowalem to jest wszystko prawda zara spytacie skad mam
        neta a wlasnie ze nie mama neta czesto siedze w cafeeeeee bo mi to pomaga
        zapomniec o problemach o tym jak jak bylo i jak jest tera czesto tam mama ze
        zaden dzien mnie nie cieszy ale sa i takie ze wszystko mnie cieszy i smieszy
        nie raz myslalem o smierci ale jakos to przezwyciezam jak naraxie zyje tylko
        dla mamay bo zalamala by sie gdyby mnie nie bylo i pewnoo rady by se nie dala
        to co napisalem to jest wszystko prawda tego nigdy nikomu na gg z mego miasta
        nie pisze bo moga zalapac styki ( tzn domyslec sie po imiemniu lub kogo z nam z
        kim przebywam a tego maja nie wiedziec bo to kiedys przeminie jak wszystko mija
        bo czas ciagle ucieka a ja ciagle wierze ze bedzie lepiej ale czy naprewno tak
        bedzie ??)
        napiscie co o tym myslicei zapewn o w to nie wiertzycieeeeeeeeeee ale mnie to
        nieinteresuje bo ja wiem jak mam i juz mnie to nie dziwie jak chialem se ulzyc
        piszac na czacie to wszyscy mnie wysmiali zemna pojechali ze ja sciemnaim a tak
        jest naprawdeeeee i to mnie b boli ze mi nikt kur....... nie wierzy ale daje
        rade tyle dalem to sie chyba nie dam i bede sie stara zeby bylo coraz lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka