Gość: tristan IP: 148.81.128.* 31.05.02, 11:12 Marzę, żeby sie przytulić w łóżku do ciepłej kobiety, bawić sie jej ciałem, nie chodzi o seks... Jestem w związku, brak mu "przytulenia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 11:21 Gość portalu: tristan napisał(a): > Marzę, żeby sie przytulić w łóżku do ciepłej kobiety, bawić sie jej ciałem, nie > > chodzi o seks... Jestem w związku, brak mu "przytulenia" Rozumiem, ale zastanaiwam się, co chciaes osiągnąć przez ten przekaz ? W każdym bądź rzzie, ja nie będąc kobieta, nie potrafię Ci pomóc. Ale może ktoras z pan znajdzie na to radę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: przytulić sie IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:24 a ja uwzam, ze to jest czysta prowokacja. wiekszosc pan oskarza tu samcow o brak zrozumienia idei przytuania (szybki odlot i w koncu papieros) a jemu sie pieszczot bez seksu zachciewa. ot, prowokator i tyle;) matrek napisał(a): > Gość portalu: tristan napisał(a): > > > Marzę, żeby sie przytulić w łóżku do ciepłej kobiety, bawić sie jej ciałem > , nie > > > > chodzi o seks... Jestem w związku, brak mu "przytulenia" > > Rozumiem, ale zastanaiwam się, co chciaes osiągnąć przez ten przekaz ? > W każdym bądź rzzie, ja nie będąc kobieta, nie potrafię Ci pomóc. Ale może ktor > as > z pan znajdzie na to radę... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: przytulić sie 31.05.02, 11:23 Jeżeli jesteś w związku, to nie rozumiem Twojego problemu...? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 11:27 agniecha27 napisał(a): > Jeżeli jesteś w związku, to nie rozumiem Twojego problemu...? :))) Kobieta go odstawila - pisząc brutalnie - jeżeli pisze szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: przytulić sie 31.05.02, 11:35 hmm..a ja chyba wiem o co chodzi. czasami wystarczy sie prztulic i wszystko w kolo mogloby nie istniec. jest tak bezpiecznie i kojaco. bylam w zwiazku w ktorym nie mialam ochoty na takie przytulenie, bo wiedzialam,ze w jego ramionach tego nie odnajde. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 11:39 .klamka. napisał(a): > hmm..a ja chyba wiem o co chodzi. czasami wystarczy sie prztulic i wszystko w > kolo mogloby nie istniec. jest tak bezpiecznie i kojaco. bylam w zwiazku w > ktorym nie mialam ochoty na takie przytulenie, bo wiedzialam,ze w jego > ramionach tego nie odnajde. To bardzo smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: przytulić sie IP: 148.81.128.* 31.05.02, 15:12 to chyba cos w rodzaju choroby sierocej, rozumiem to dobrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:24 Czasem przytulenie jest ważniejsze niż cokolwiek innego. Tak dużo może z tego wyniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:27 lalka74 napisał(a): > Czasem przytulenie jest ważniejsze niż cokolwiek innego. Tak dużo może z tego > wyniknąć. Czasami aż za dużo ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 15:29 matrek napisał(a): > lalka74 napisał(a): > > > Czasem przytulenie jest ważniejsze niż cokolwiek innego. Tak dużo może z t > ego > > wyniknąć. > > Czasami aż za dużo ... ;)) Bejbiczek???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:31 też - a i oprócz bejbiczka jeszcze coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:32 lalka74 napisał(a): > też - a i oprócz bejbiczka jeszcze coś :) Co lalka, co ? Bo wiesz, ja niedoświadczony jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:34 kurcze, szkoda mi Cię jeśli jesteś niedoświadczony w przytulaniu. Ale nie martw się, możesz to jeszcze nadrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:38 lalka74 napisał(a): > kurcze, szkoda mi Cię jeśli jesteś niedoświadczony w przytulaniu. Ale nie martw > > się, możesz to jeszcze nadrobić. Chyba będę plakał, mamo a dziewczynki mnie biją :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:40 To nie trzeba płakać tylko się przytulać - i wtedy doświadczenie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 15:35 matrek napisał(a): > Co lalka, co ? Bo wiesz, ja niedoświadczony jestem :) Pewnie WIELKA MIŁOŚĆ, jak to Krajewski Seweryn śpiewał. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 15:37 lalka74 napisał(a): > W wielką miłość to ja nie wierzę. Ech, to ty romantyczna nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:39 lalka74 napisał(a): > W wielką miłość to ja nie wierzę. A w noramalną, albo choćby maluteńką ? Taką chocby ciut, ciut ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:40 w taką to wierzę, tylko co z tej mojej wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:43 lalka74 napisał(a): > w taką to wierzę, tylko co z tej mojej wiary... Jest, i to jest najważniejsze. Wiesz, co czyni wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:54 A w ogóle to nie wierzę w bark Twojego doświadczenia - mój drogi Matreczku, taki mężczyzna jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:55 lalka74 napisał(a): > A w ogóle to nie wierzę w bark Twojego doświadczenia - mój drogi Matreczku, > taki mężczyzna jak Ty... [wstyd_on] :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 16:01 lalka74 napisał(a): > A w ogóle to nie wierzę w bark Twojego doświadczenia - mój drogi Matreczku, > taki mężczyzna jak Ty... Moja kochana, to jest pochlebstwo grubymi nićmi szyte! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 16:05 fakt, pochlebstwo, ale czasem tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przytulić sie 31.05.02, 15:31 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lalka74 napisał(a): > > > > > Czasem przytulenie jest ważniejsze niż cokolwiek innego. Tak dużo moż > e z t > > ego > > > wyniknąć. > > > > Czasami aż za dużo ... ;)) > > Bejbiczek???? :)))) Raz, dwa, trzy - ja tego nie powiedziałem ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:32 Przytulanie po prostu jest super - bez seksu mogłabym żyć a bez przytulania - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 15:34 lalka74 napisał(a): > Przytulanie po prostu jest super - bez seksu mogłabym żyć a bez przytulania - > nie. No popatrz, popatrz. A twój facet myśli pewnie akurat na odwrót. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: przytulić sie 31.05.02, 15:35 Pewnie tak - i taka jest różnica między nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: przytulić sie 31.05.02, 15:33 matrek napisał(a): > Raz, dwa, trzy - ja tego nie powiedziałem ! :) Ale myślałeś!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: przytulić sie IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 19:09 Rycho, nie jestes aby Tristanem, autorem watku? Porównaj adresy. Sa identyczne. Nieladnie, nieladnie ;-) A co do przytulania. Tez bym sie chciala do kogos przytulic. Tylko zeby byla jeszcze miedzy nim a mna ta nic porozumienia, ech! Odpowiedz Link Zgłoś