Dodaj do ulubionych

Ponoć autentyczne

31.05.02, 13:38
Kiedy Neil Armstrong jako pierwszy stanął na Księżycu, nie tylko wypowiedział
swoje słynne zdanie: Jeden mały krok dla człowieka, jeden gigantyczny skok dla
ludzkości, lecz dodał kilka zwyczajnych uwag, którymi czasami wymieniał się z
innymi astronautami i Kontrole Lotów? Tuz przed wejściem z powrotne do
ładownika, powiedział wyjątkowo Enigmatyczne zdanie powodzenia Panie Gorsy.

Wielu ludzi w NASA sądziło, ze była to zwyczajna uwaga dotycząca jakiegoś
Sowieckiego kosmonauty, z którym Armstrong rywalizował. Jednak po sprawdzeniu,
okazało się, ze nie ma żadnego Gorsky'ego ani w programie kosmicznym Rosji, ani
Stanów Zjednoczonych. Przez lata wielu ludzi pytało Armstrong, co znaczyło owe
tajemnicze zdanie, ale on się tylko uśmiechał. Dopiero parę lat temu (5 czerwca
1995 roku w Tamę, Aby na Florydzie) Neil odpowiadał na pytania po wygłoszeniu
swej przemowy. Wtedy właśnie pewien reporter odgrzebał to
dwudziestosześcioletnie pytanie i zadął je. Tym razem Armstrong wreszcie
odpowiedział. Zaznaczył, ze Pan Gorsy umarł i dlatego czuje, ze może
odpowiedzieć na to pytanie. Otóż:, Kiedy był mały, grał ze swym przyjacielem w
baseball na podwórku. Jego przyjaciel uderzył piłkę, która wylądowała przed
oknem do sypialni sąsiadów Państwa Gorsy. Kiedy Neil schylił się, by podnieść
piłkę, usłyszał Panią Gorsy krzyczące na Pana Gorsky'ego? - Seks oralny! Chcesz
seksu oralnego?!? Będziesz miął seks oralny, gdy dzieciak sąsiadów pochodzi po
Księżycu!!!
Obserwuj wątek
    • agniecha27 Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 13:41
      • mag_nolia Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 14:17
        agniecha27 napisał(a):

dobre,

...to może sąsiadowi A. zawdzięcza sukces?

• Gość: mario2 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:32
          Nie rozumiesz, to nie zabieraj glosu. Szczekania i mialczenia chorych umyslowo
          dup tu nie potrzeba!
          • mag_nolia Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 14:35
            Maryś skarbie, o tym jaki z ciebie cham wszyscy wiedzą, nie musisz tego
            udowadniać za każdym razem od nowa,
            baw sie dobrze we własnym towarzystwie,
            bo nie sądze by ktokolwiek chciał z tobą rozmawiac,
            PA!
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Nie rozumiesz, to nie zabieraj glosu. Szczekania i mialczenia chorych umyslowo
            > dup tu nie potrzeba!

• mag_nolia Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 14:39

a poza tym prośba: Maryś - nie wchodź mi w droge,szcZególnie, gdy jestes po
              kolejnym kielichu... bo nie rozmawiałam z Tobą...
              mag_nolia napisał(a):

> Maryś skarbie, o tym jaki z ciebie cham wszyscy wiedzą, nie musisz tego
              > udowadniać za każdym razem od nowa,
              > baw sie dobrze we własnym towarzystwie,
              > bo nie sądze by ktokolwiek chciał z tobą rozmawiac,
              > PA!
              > Gość portalu: mario2 napisał(a):
              >
              > > Nie rozumiesz, to nie zabieraj glosu. Szczekania i mialczenia chorych umys
              > lowo
              > > dup tu nie potrzeba!
              >

• Gość: mario2 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:58
                Maryś to ja moge byc dla ludzi, dla polkretynek z pawimi piorkami w dupie to
                jestem Mario. Zreszta bede ci w droge wchodzil kiedy zechce. Nie chce mi sie
                zbyt czesto, bo to gowno ktore wokol siebie rozsiewasz pachnie niezbyt
                przyjemnie, a teksty sa nudne i do dupy.
          • agniecha27 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 14:38
            Mario, co Cię tak podkurzyło?
            ;)))
          • Gość: renia Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 31.05.02, 14:39
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Nie rozumiesz, to nie zabieraj glosu. Szczekania i mialczenia chorych umyslowo
            > dup tu nie potrzeba!

Mario, kto to mowil, ze ty NIGDY nie atakujesz jako pierwszy? To jak to z Twoja
            konsekwencja jest? Co to jest jak nie obrazliwy atak i to nie wiadomo z jakiego
            powodu?

Spodziewam sie teraz wiąch, trudno, jakos przezyje, a przy okazji, jak sie udala
            impra?
            • Gość: mario2 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:56
              Wejdz sobie na towarzyskie i popatrz na te pseudointelektualistke. Sloma z
              butow i pustka z glowki same jej wylaza- wyciagac nie potrzeba!
              • agniecha27 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 15:15
                Możesz podać tytuł wątku, bo nie chce mi się szukać, gdzie się nawzajem
                błotkiem obrzucacie?
                Czy jest aż tak źle? ;)))
                • Gość: mario2 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 15:20
                  Otworz jakikolwiek watek jej autorstwa imbecylizm az jebie po oczach! Watki te
                  poznac po tym, ze sa jedno- gora dwuwpisowe. Nikt nie chce tej yntelektualistce
                  odpowiadac, bo na takie gowno sie nie da odpowiedziec, ktore ona spod siebie
                  wydaje!
                • mag_nolia Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt 31.05.02, 15:35
                  Kochana, nie jestem osobą, którą taki ktos może sprowokować swoim chamstwem, ale
                  na towarzyskim -zabawa w malowanie portretu - 107 wpisów, ale jeszcze trwa,
                  możesz dołączyć, tyle tylko, że mnie już nie ma bo właśnie schodzę...
                  miłego...
                  PA!
                  agniecha27 napisał(a):

> Możesz podać tytuł wątku, bo nie chce mi się szukać, gdzie się nawzajem
                  > błotkiem obrzucacie?
                  > Czy jest aż tak źle? ;)))

• Gość: mario2 Re: Jak to trzeba uważać na to, co się mówi :) n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 15:53
                    Zastanow sie, czy nie zejsc na zawsze, co zreszta kilkakrotnie obiecywalas. I
                    powiedzialem ci nieraz- nie ilosc a jakosc. A ta w twoim wydaniu jest ponizej
                    poziomu zera.
    • Gość: tomek Re: Ponoć autentyczne IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 31.05.02, 14:29
      To jest 100% autentyk - czytałem o tym. :)))
    • Gość: mario74 Re: Ponoć autentyczne IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 15:42
      facet opowiedział historyjkę o astronaucie, o którą o mało co by się nie pobili.
      • Gość: Vika Re: Ponoć autentyczne IP: *.ewave.at 31.05.02, 16:52
        Gość portalu: mario74 napisał(a):

> facet opowiedział historyjkę o astronaucie, o którą o mało co by się nie pobili
        >
        NOOOO!Masz racje,tylko,ze oponentka Marysiowi ze strachu nawiala.No i co on teraz
        zrobi,biedaczek?!Chyba sie nam nie otrujesz z zalosci za nia...co Marys?

• Gość: mario74 Re: Ponoć autentyczne IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 17:30
          a o co właściwie im poszło, bo moja zdolność percepcji ostatnio szwankuje.
          • Gość: mario2 Re: Ponoć autentyczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:07
            Wez sie przyndz pod Strzecha chlapni ze dwa, to bydziesz miol nazot ta Twoja
            percepcjo!
            • Gość: mario74 Re: Ponoć autentyczne IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:36
              godosz? wiela musza wypić, żeby mieć tako percepcjo jak twoja. myśla se, że ty
              to tosz na dziś już trocha wyostrzono.
              • Gość: mario2 Re: Ponoć autentyczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 19:17
                Jak wypijesz tela co jo, to niy bydziesz mol wcale percepcji ino cma przed
                slypiami.

:o)
                • Gość: mario74 Re: Ponoć autentyczne IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 08:29
                  wziołech se do serca to co żeś pedzioł i dopiero dzisiej jako tako stoja na
                  nogach
        • Gość: liloom calkiem autentyczne IP: *.11.vie.surfer.at 31.05.02, 18:17
          a ja na to ze zamiast na marsa albo ksiezyc ide na slonce(poki jeszcze jest) :)
          na donauinsel, vika siedzisz w pracy?
    • pastwa Ponoć autentyczne 31.05.02, 18:27
      Jakie przesłanie niesie owa opowieść, że Neil Armstrong chciał pomóc sąsiadowi
      w spelnieniu jego fantazji seksualnych ?
      • Gość: ax Urban legend IP: 5.2.1R1D* / 10.5.18.* 31.05.02, 18:50
        Niestety :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka