Dodaj do ulubionych

Jego byłe

06.03.07, 16:07
Zwracam sie z pytaniem do was dziewczyny, czy wolałybyście wiedzieć o byłych
partnerkach swojego faceta, tych włóżku i ogólnie w życiu. Czy jest to dla was
bez róznicy?? Zastanawiam sie co jest lepsze, wiedziec prawde czy życ w takiej
niewiedzy?? Moeże był jakimś lowelasem i miał 20 partnerek w łozku, a może
jedna? co byście wybrały??
Obserwuj wątek
    • koni42 Re: Jego byłe 06.03.07, 16:08
      Wiedzieć, zobaczyć zdjęcia, ocenić. W końcu możemy zobaczyć jaki ma gust i kim dla niego
      teraz jesteśmy.
    • nerri Re: Jego byłe 06.03.07, 16:09
      Wiedzieć czy nie wiedzieć czy byc z lowelasem czy z takim co miał jedną:)
      hehe:) Poszukaj...takie wątki już tu były:D
      • korneliaa2 Re: Jego byłe 06.03.07, 16:13
        a jesli juz sie dowieci o jego byłych, to czy nie bedziecie sie do nich
        porownywac, albo wypominac mu idz do tej czy dotej. A może sie pojawia kompleksy
        typu: mam mniejszy biust, jestem grubsza, ona była blondynka??
        • kaktusik0 Re: Jego byłe 06.03.07, 17:03
          wiem bardzo ogólnikowo o Jego byłych.
          Nie porównuję się, bo widzę że jest ze mną szczęśliwy. Codziennie okazuje mi jak mu się podobam. Co mam porównywać? I po co? Pewnie był z jakąś ładniejszą czy szczuplejszą.
          Ja jestem taka jaka jestem i niewiele mogę w sobie zmienić. Ale to jaka jestem sprawia że widzę jak codziennie promienieje na mój widok. Czego więcej mogłabym chcieć? :)
          • mercury11 Re: Jego byłe 06.03.07, 17:14
            hej!
            chcialabym Ci pogratulowac bardzo dobrego podejscia do swojego faceta i do
            siebie. Bo wrozy ono najlepiej na swiecie. Ja mam niestety ten problem, ze
            jestem zazdorsna o byle mojego clopaka,nie mial ich wielu ale jednak, no i nie
            mam zadnych podstaw zeby byc zazdrosna czy sie martwic, i nie chce tez sie
            dopytywac bo boje sie ze to tylko zle na mnie podziala,choc on zawsze odpowiada
            mi na pytania jesli o cos spytam. Jestesmy ze soba szczesliwi bardzo a ja nie
            chce popsuc czegos moimi schizami..nie zalsuzyl sobie na to, bo stara sie i
            widze ze mnie kocha. Ma prawo miec jakas przeszlosc. Caly czas sobeo to wmawiam.
            szkoda tylko ze czasami jak mysle ze zkims byl to wpadam w histerie..panike..smutek
    • kohinor Re: Jego byłe 06.03.07, 17:11
      korneliaa2 napisała:

> Zwracam sie z pytaniem do was dziewczyny, czy wolałybyście wiedzieć o byłych
      > partnerkach swojego faceta, tych włóżku i ogólnie w życiu. Czy jest to dla was
      > bez róznicy?? Zastanawiam sie co jest lepsze, wiedziec prawde czy życ w takiej
      > niewiedzy?? Moeże był jakimś lowelasem i miał 20 partnerek w łozku, a może
      > jedna? co byście wybrały??

A jakie ma znaczenie, ze mial 20 panienek, skoro ma Ciebie?
      Widac zadna wczesniejsza mu nie pasowala. Wykorzystaj swoja szanse, zamiast
      zadawac gupie pytania, to nie bedziesz ta 21...
    • qw994 Re: Jego byłe 06.03.07, 17:50
      Ja bym tylko chciała dwie rzeczy wiedzieć. Czy był w jakimś poważniejszym
      związku. I czy miał przygodne kontakty seksualne - konkretnie, czy używał wtedy
      prezerwatywy.
      • k_ropka Re: Jego byłe 06.03.07, 19:16
        Ja chciałam wiedzieć i się spytałam ile miał partnerek i jak się zabezpieczał..
        po czym poprosiłam o zrobienie testu na HIV. Moj facet się zgodził bez
        problemu, chociaż prosił o wyjasnienie dlaczego o to proszę potem tylko zaczął
        sie śmiać że to choroba zawodowa.... zrobił test, nie mial żadnych pretensji..
        Reszta mnie nie interesuje, co robil z kim .. jak one wygladały.. w końcu jest
        ze mną.. widać jestem najlepsza z nich :) i tak nalezy mysleć hehe :)
    • frutinka Re: Jego byłe 06.03.07, 19:22
      Nie no, zwariuję! Ile Wy macie lat???? jak Cię to interesuje to zapytaj. A
      zazdrość o przeszłość to największa głupota na świecie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka