mala_mee 25.09.07, 10:18 Czy mi się wydaje, czy po wakacjach przybyło zdrad, dzieci z przypadku i innych dziwnych problemów natury inwigilacyjnej??? Czy już jestem przeczulona??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: Obserwacja 25.09.07, 10:20 niby chcesz załozyc inny watek a dalej to samo sru sru sru :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Obserwacja 25.09.07, 10:22 Tak, wiesz, taka podpierdulka. Na wszelki wypadek zaraz podprowadzę jakiejś kolezance telefon żebym miała o czym pisać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obserwacja 25.09.07, 10:23 mala_mee napisała: > Czy mi się wydaje, czy po wakacjach przybyło zdrad, dzieci z > przypadku i innych dziwnych problemów natury inwigilacyjnej??? > > Czy już jestem przeczulona??? Nie wiem czy przybyło tych głupot, ale wreszcie pojawiła sie Mala_mee. Witaj :D! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Obserwacja 25.09.07, 10:24 Elo, a bo ja strasznie zarobiona ostatnio jestem. I na niektóre tematy nie mogę sie wypowiadać z braku doświadczenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obserwacja 25.09.07, 10:51 mala_mee napisała: > Elo, a bo ja strasznie zarobiona ostatnio jestem. I na niektóre > tematy nie mogę sie wypowiadać z braku doświadczenia :))) To może załóż wątek o chudnięciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Obserwacja 25.09.07, 11:49 lupus76 napisał: > To może załóż wątek o chudnięciu ;) To mi akurat nie wychodzi za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obserwacja 25.09.07, 12:08 mala_mee napisała: > lupus76 napisał: > > > To może załóż wątek o chudnięciu ;) > > To mi akurat nie wychodzi za bardzo... Ta, akurat! Izka kiedyś napisała,że gdybyś schudła - znikłabyś. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Obserwacja 25.09.07, 12:37 Nawet nie wiesz jak czasem chciałabym zniknąć... Może nie z chudości, ale tak sobie się zapaść. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obserwacja 25.09.07, 13:01 mala_mee napisała: > Nawet nie wiesz jak czasem chciałabym zniknąć... Może nie z > chudości, ale tak sobie się zapaść. Jakbyś się zapasła - wyglądałabyś, jak Tata Muminek, a nie jak Mała Mi. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Obserwacja 25.09.07, 11:43 > I na niektóre > tematy nie mogę sie wypowiadać z braku doświadczenia :))) Mała Mee, bądź przebojowa :-) popatrz na polityków, żadnego doświadczenia, a ile wypowiedzi! nie wiedzą, a powiedzą, nawet nie pomyślą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Obserwacja 25.09.07, 11:51 Ale ja tak całe życie... Czasem chciałabym dla odmiany wypowiedzieć się na jkis temat o którym mam chociaż mgliste pojęcie... A tu cholera nie ma jak... Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Obserwacja 25.09.07, 11:56 > Ale ja tak całe życie... Czasem chciałabym dla odmiany wypowiedzieć > się na jkis temat o którym mam chociaż mgliste pojęcie... > A tu cholera nie ma jak..., moze o muminkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Obserwacja 25.09.07, 13:08 mala_mee napisała: > Chyba pora wydorośleć... ale po co :-) no,chyba po to, by dyskutować o seksie:) Odpowiedz Link Zgłoś