Gość: Matylda IP: *.zdv.Uni-Mainz.DE 15.07.03, 18:45 Moj Ukochany nie lubi sexu oralnego nie wiem dlaczego ja nie mam oporow by mu wziac do buzi a On tego nie uznaje czy Wy macie podobne problemy czy tylko moj jest jakis "dziwny"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karl_der_berliner Re: Sex oralny-Maz niechetny 15.07.03, 19:46 Ja nie mam oporöw, hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Sex oralny-Maz niechetny 19.07.03, 19:30 mój osobisty nie ma takich zahamowań... i nie mam mu tego za złe. popracuj nad swoim. chyba wiesz, że warto.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokon Re: Sex oralny-Maz niechetny 20.08.03, 11:42 Witam Matyldo nie rozumiem twojego chlopaka,ale jesli bedziesz mila prozbe na anal smilo pisz chetnie spelnie kazde zyczenie twoje..powiem dlaczego bo u mnie jest odwrotnie moja zona nie lubi anal pisz jesli bys miala ochote pozdrawiam czejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Sex oralny-Maz niechetny 19.07.03, 21:02 nie ma nic fajniejszego niz moja glowa miedzy jej udami... chyba wole to, niz moj maly w jej ustach... nie rozumiem Twojego meza... Odpowiedz Link Zgłoś
maggylein Re: Sex oralny-Maz niechetny 29.07.03, 08:00 Matylda,a moze z higiena u Ciebie "na dole" nie za bardzo, skoro maz nie lubi Cie tam zadawalac? Albo sa inne tego przyczyny, nie mozesz z nim o tym po prostu porozmawiac? Nic tak nie zalatwia sprawy jak szczera rozmowa miedzy partnerami, bo skad my mozemy znac odpowiedz na Twoje pytanie nie znajac Twojego meza i jego upodoban? Nie spotkalam jeszcze w zyciu mezczyzny, ktory nie lubilby sexu oralnego. I dobrze, bo jest wspanialy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
appiana Re: Sex oralny-Maz niechetny 19.08.03, 14:20 Gość portalu: Matylda napisał(a): > Moj Ukochany nie lubi sexu oralnego nie wiem dlaczego ja nie mam oporow by mu > wziac do buzi a On tego nie uznaje czy Wy macie podobne problemy czy tylko > moj jest jakis "dziwny"... Mam ten sam problem. Wydaje mi się że po prostu są mężczyźni którzy wolą być stroną bierną a nie aktywną i trzeba się z tym pogodzić. Pozdrawiam i głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.ath.spark.net.gr 19.08.03, 14:27 A czy on ma tylko opory przed tym, zeby Tobie zrobic dobrze, czy rowniez przed ty, zebys Ty jemu robila? Bo jesli te zahamowania sa jednostronne to nie wiem, moze faktycznie cos z zapachem, smakiem czy skojarzeniami jest nie tak, natomiast jesli w ogole nie uznaje seksu oralnego to moze ze wzgledow religijnych? Dawniej oral byl uznawany za grzech, moze Twoj maz nie wie, ze KK troche zmienil zdanie w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Sex oralny-Maz niechetny 19.08.03, 14:25 a jednak takie indywidua jak Twój mąż się zdażają. A myślałem że to tylko kobiety mają opory by brać do buzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zmieszana Re: Sex oralny-Maz niechetny 19.08.03, 15:26 TEn z ktorym bylam bardzo lubil oralny na nim, chyba bardziej niz stosunek nawet Ale na mnie oralny to jakos niebardzo. Ja jestem bardzo czysta, az do przesady, a on pytal: "chcesz na tobie oral? - jezeli chcesz to wskoczyly wpierw do wanny".Wiecie jak sie czulam? ze go odrazam. Ze jestem brudna.to bylo takie bardzo przykre. Dlatego teraz bym miala duze opory by meczyzne "tam" dopuscic. Jak bym miala z kims byc,to z kims z ktorym sie czuje piekna,czysta jako kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.ath.spark.net.gr 19.08.03, 17:07 Przestan juz myslec o tym z ktorym bylas bo to cham i egoista byl, zapomnij o nim jak najszybciej, bo tylko szkody na psychice Ci narobil gbur... OLEWAJ GO Z GORY NA DOL I NIGDY WIECEJ NIE IDZ Z NIM DO LOZKA. Osobiscie radzilabym Ci okazac mu mozliwie jak najwiecej pogardy i smiechem reagowac na jego propozycje seksualne. POkaz mu, ze do lozka to ty chodzisz z mezczyznami a nie z palantami, ktorzy nie potrafia zaspokoic kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capote Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: utp.:* / 10.10.9.* 19.08.03, 17:58 nie robil tego ze zlosliwosci, tylko dlatego ze niektore kobiety maja mimo higieny osobistej nieprzyjemny zapach "tam", a po kapieli on przez jakis okres czasu jest mniej dolegliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.ath.spark.net.gr 19.08.03, 18:04 Gość portalu: capote napisał(a): > nie robil tego ze zlosliwosci, tylko dlatego ze niektore kobiety maja mimo > higieny osobistej nieprzyjemny zapach "tam", a po kapieli on przez jakis okres > czasu jest mniej dolegliwy Sądzac z innego wątku Zmieszanej, to on robil to glównie z nieokrzesania, braku szacunku do partnerki i egoizmu oraz chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zmieszana Re: Sex oralny-Maz niechetny 20.08.03, 02:05 Gość portalu: renia napisał(a): >> > Sądzac z innego wątku Zmieszanej, to on robil to glównie z nieokrzesania, > braku szacunku do partnerki i egoizmu oraz chamstwa. Tak,ale jezeli nie mam ladnego zapachu, to sa jakies deodoranty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.rz.hu 19.08.03, 16:38 nie wiem co moze byc powodem, na pewno musicie porozmawiac, bo seks oralny jest niesamowity, przynajmniej dla mnie, i w jedna i w druga strone. ale kazdy lubi inne rzeczy, prawda...... Odpowiedz Link Zgłoś
brytan do capote 20.08.03, 00:42 Bracie, moze Ty kobiet nie lubisz. Ja mialem seks z wieloma kobietami i przyznam ze wlasnie to intymne miejsce u KAZDEJ mnie podneicalo niesamowicie. Nie wiem o jakim zapachu mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezabel Re: do capote IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 07:07 Mój partner nie ma żadnych oporów i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Sex oralny - zona niechetna IP: waprx* / 172.24.102.* 20.08.03, 14:56 A jak przekonac kobiete do orala - moja zona jest niechetna, brzydzi sie, mowi ze to jest zboczenie - trwa tuz 7 lat, nie wiem co poczac..... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: do capote 20.08.03, 10:53 brytan napisała: > Bracie, moze Ty kobiet nie lubisz. Ja mialem seks z wieloma kobietami i > przyznam ze wlasnie to intymne miejsce u KAZDEJ mnie podneicalo niesamowicie. > Nie wiem o jakim zapachu mowisz? ============= O zapachu świeżo pochwyconego w sieć dorsza.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: do capote IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 11:31 A byl kiedys na forum Mezczyzna taki topik "zapach kobiety" autorstwa Anandy czy Amandy. Jakby ktos mial linka, bylabym bardzo wdzieczna za podanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
psotusia Re: LINK 20.08.03, 19:00 Gość portalu: mirabelka napisał(a): > A byl kiedys na forum Mezczyzna taki topik "zapach kobiety" autorstwa Anandy > czy Amandy. Jakby ktos mial linka, bylabym bardzo wdzieczna za podanie ! Proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=5863127 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: LINK IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.03, 12:31 psotusia napisała: > > Proszę bardzo: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=5863127 dzieki wielkie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia inny powód? IP: *.internetia.opole.pl 20.08.03, 14:34 Mój obecny chłopak na poczatku naszej znajomości również nie bardzo był chętny do tego typu pieszczot. Sprawa sie jednak szybko wyjaśniła. Przeszkadzały mu włoski (których zaznaczam miałam i tak mało więc w życiu byma sama na to nie wpadła). Przy okazji dowiedziałam się, chciałby abym goliła sie tam na gładziutko. Oczywiście spełniłam jego prośbe i teraz się nie mogę opędzić:) Proponuję porozmawiać. Acha, jeszcze jedno. Ktoś tu pisał o niemiłym zapachu. Myślę, że przed takimi pieszczotami pomomo wcześniejszej kapieli warto jeszcze raz odświerzyć miejsca intymne. Tyczy się to zarówno panów jak i pań. Bo przecież higieny nigdy nie za wiele, a można to przecież zrobić wspólnie i potraktować jako wstęp do dalszych przyjemności. Pozdrawiam ciepło. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capote Re: inny powód? IP: utp.:* / 10.10.9.* 22.08.03, 18:00 ja to wlasnie mialem na mysli, seks oralny jest super, ale dla mnie tylko wtedy kiedy kobieta tuz przed zazyje kapieli itp. Juz kilka godzin wystarczy ze smak zaczyna byc badzo nieprzyjemny dla mnie, z tym ze mam b. czule kubki smakowe, to moze dlateog tak zle to znosze, u innych mezczyzn moze byc inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.chello.pl 20.08.03, 13:28 EWENEMENT!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gradaczka to ja Wam powiem cos takiego ze 20.08.03, 14:41 na czacie zdarzylo mi sie pare razy, ze faceci prosili o przeslanie mi moich majtek (nawet chcieli dobrze zaplacic). Ale... majtki mialy byc dlugo noszone, nawet do dwoch tygodni,by mialy intensywny zapach. I co Wy na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat_roger Re: to ja Wam powiem cos takiego ze IP: 208.10.115.* 20.08.03, 17:03 gradaczka napisała: > na czacie zdarzylo mi sie pare razy, ze faceci prosili o przeslanie mi moich > majtek (nawet chcieli dobrze zaplacic). Ale... majtki mialy byc dlugo noszone, > nawet do dwoch tygodni,by mialy intensywny zapach. I co Wy na to???? ---------------------------------------- niedobrze mi ...chyba sie wyrzygam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: to ja Wam powiem cos takiego ze IP: *.chello.pl 22.08.03, 12:12 Pieprzeni fetyszyści-zboczeńcy.wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Wymyj się porządnie, to może mu się zachce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 17:26 Zacznij od wyszorowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIOLA Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: *.trzebinia.net 22.08.03, 22:52 Mój znajomy też nie uprawia sexu oralnego ze swoja dziewczyną, co nie oznacza że tego nie lubi.Zdarzyło mu się wcześniej płacić za sex i wtedy sprawdził jak to jest.Ponieważ uważa, że kobieta poniza się "biorąc do buzi" on nigdy nie zrobi tego z dziewczyną, którą kocha i szanuje- przynajmniej teraz tak twierdzi.Może podobnie podchodzi do tego Twój mąż? Ja mam inne zdanie, lubie oral i wcale nie czuje się poniżona.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Sex oralny-Maz niechetny 23.08.03, 03:05 jak bym poznala faceta typu capote i wiedziala z gory ze ma takie poglady to bym wiala na 100km. Czula bym ze moze ma wstret do kobiet, jak ktos tutaj napisal. A kobieta w takim towarzystwie jak ma sie czuc piekna czy kobieca? Przeciez jezeli kobieta jest bardzo czysta i po paru godzinach mycia sie wydziela zapach - to nie jest brud, tylko KOBIECY zapach. Chyba dla kobiety jest nieslychanie wazne zeby ta typowo kobieca czesc przyciagala faceta, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Sex oralny-Maz niechetny 23.08.03, 03:06 nawet po myciu bym nie przyjela od Ciebie oralu za NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capote Re: Sex oralny-Maz niechetny IP: utp.:* / 10.10.9.* 23.08.03, 08:28 to wiej, jak kwesita oralu jest dla ciebie podstawa budowania zwiazku to gratuluje pryncypiow. tak samo moglbym powiedziec ze jak kobieta nie potrafi wlozyc sobie calego penisa do ust (a nie potrafi wiekszosc- bo ma odruch wymiotny) to znaczy ze sie mnie brzydzi i ja wieje od niej. Zwiazek musi opierac sie na zrozumieniu dwoch stron, takze tego ze komus cos sie nie podoba albo jest nieprzyjemne Odpowiedz Link Zgłoś