Dodaj do ulubionych

Forum oszukana

01.12.13, 13:02
Czy ktoś z Was wie moze co sie stało z forum Oszukana.pl?
Od kilku miesięcy jest komunikat o awarii.
Na tym forum mozna było znaleźć wiele informacji o oszustach z sympatii i innych portali internetowych.
Obserwuj wątek
    • gazela19 Re: Forum oszukana 03.12.13, 07:23
      Najprawdopodobniej założycielki zrezygnowały z prowadzenia tego forum,a szkoda.Ja tez byłam na "Oszukanej"i to było najlepsze forum tematyczne.Może powinnyśmy je same reaktywować lub założyć bliżniaczą stronę.Nie mam jednak pojęcia jak do tego sie zabrać.Może któraś Dziewczyna by pomogła....Pozdrawiam wszystkie forumowiczki "Oszukanej.pl" z nadzieją,ze reaktywujemy ten portal :)
      • piotrnsacz Re: Forum oszukana 04.12.13, 17:13
        bo jest sprawa w prokuraturze przeciwko kilku kobietom, przesadziły z podawaniem danych i oskarżaniem bezpodstawnym !
        • gazela19 Re: Forum oszukana 04.12.13, 22:00
          Drogi Piotrze ,bez urazy,ale wtedy nie zamyka sie całego forum.Akurat w tym temacie wiem co mówię.a tak z innej beczki.Niech zgadnę pewnie jakaś forumowiczka,na pewno "przypadkowo",coś tam o Tobie napisała? Bez urazy i wykrzyknika,którym Ty uraczyłeś ostatnie słowo swej wypowiedzi:) O powód nie pytam:) ....
        • szkalowany Re: Forum oszukana 17.01.14, 16:36
          Ktoś ma jakieś namiary na tą sprawę. Bardzo chętnie dołączę do postępowania jako oskarżyciel posiłkowy.
          Mam sporo materiałów na temat temat tych niby oszukanych.
          • kama970 Re: Forum oszukana 19.01.14, 20:19
            Szkalowany, a co robisz na forum kobiet oszukanych?
          • ewa10-0 Re: Forum oszukana 22.01.14, 08:33
            SZKALOWANY,a dlaczego piszesz-"NIBY" oszukanych?
            • weronika2015 Re: Forum oszukana 05.01.15, 03:48
              Ty nastepny palancie kłamiecie ku@@y piszecie do nas po kilka miesiecy nie szanujecie uczuć innych ludzi i dla mnie to bez znaczenia sądu sie nie boję.....każdy musi liczyć z konsekwencjami swoich czynów Wy też kulka w łeb to dla was za mało bo wtedy nie czulibyście tego bólu i upodlenia co My.......jak śmiesz tu zaglądać...wypi@@@j stąd.
              • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 13.02.15, 16:47
                Witam niedługo powstanie strona internetowa od strony graficznej jest już gotowa domena zarejestrowana oszukana.eu forum blog i galeria oszustów pełno ich na wszystkich portalach randkowych i społecznościowych. Proszę o wysyłanie mi linków do profili tych oszustów lub zdjęć z opisem wyglądu na oszukana@autograf,pl
                • roza692 Re: Forum oszukana 02.04.15, 05:44
                  Witam. Podaje dane o oszuście. Maile którymi się posługuje: james.smith10@outlook.com, angelmaria0021@gmail.com, francaromanoo@outlook.com; czy ktoś zna taką osobę!!!!!!

Witam drodzy dzięki za przesłanie mi swój adres e-mail, i chciałbym powiedzieć więcej o sobie ..... Am Generał James Desailly urodził się w 1960 Andi jestem trzygwiazdkowy generał w United States Marine Corp I przykazałem kilka jednostek, a znany jest wiodącym 4th Marine Regiment podczas inwazji na Irak w 2003 roku, a tutaj, w Afganistanie, na tajną misję i jesteśmy tutaj z misją utrzymania pokoju. I wstąpił do armii 27 lat temu, i jestem absolwentem Army War College, USA i Amphibious wojny.

posiada tytuł magistra w rządzie z Georgetown University i drugi Master of Arts w stosunkach międzynarodowych.
                  Przydzielono mnie do wielu misjach pokojowych i obecnie w Afganistanie, teraz w specjalnej tajnej misji.

Jeśli chodzi o rodziny, moja żona miała wypadek na około pięć lat i tak mam tylko moja córka, a ona jest tylko jeden ja mam teraz, więc po prostu potrzebują zaufanego kobieta dzielić resztę życia z oraz również dbać o mnie i mojej córki.

Myślę, że trochę za zrozumienie tak i będzie jak do mnie powiedzieć więcej o sobie zbyt ..... pozdrowienia Desailly James

• roza692 Re: Forum oszukana 02.04.15, 05:46
                    Witam. Podaje dane o oszuście. Maile którymi się posługuje: james.smith10@outlook.com, angelmaria0021@gmail.com, francaromanoo@outlook.com; czy ktoś zna taką osobę!!!!!!

proszę o wszelkie informacje na adres: rszymanowicz@interia.pl

Oto list oszusta.

Witam drodzy dzięki za przesłanie mi swój adres e-mail, i chciałbym powiedzieć więcej o sobie ..... Am Generał James Desailly urodził się w 1960 Andi jestem trzygwiazdkowy generał w United States Marine Corp I przykazałem kilka jednostek, a znany jest wiodącym 4th Marine Regiment podczas inwazji na Irak w 2003 roku, a tutaj, w Afganistanie, na tajną misję i jesteśmy tutaj z misją utrzymania pokoju. I wstąpił do armii 27 lat temu, i jestem absolwentem Army War College, USA i Amphibious wojny.

posiada tytuł magistra w rządzie z Georgetown University i drugi Master of Arts w stosunkach międzynarodowych.
                    Przydzielono mnie do wielu misjach pokojowych i obecnie w Afganistanie, teraz w specjalnej tajnej misji.

Jeśli chodzi o rodziny, moja żona miała wypadek na około pięć lat i tak mam tylko moja córka, a ona jest tylko jeden ja mam teraz, więc po prostu potrzebują zaufanego kobieta dzielić resztę życia z oraz również dbać o mnie i mojej córki.

Myślę, że trochę za zrozumienie tak i będzie jak do mnie powiedzieć więcej o sobie zbyt ..... pozdrowienia Desailly James
    • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 17.02.15, 10:41
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 06.03.15, 00:48
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 09.03.15, 03:27
      Dziękuję Ci ze czytasz moje wpisy na forum w odpowiedzi na twoją prośbę Karolu abym usunęła wpisy na forum...pi***ol się jesteś kłamcą manipulantem mogłeś powiedzieć prawdę mi naprawde na tobie zależało. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 30.03.15, 07:54
      Witam forum oszukana eu już jest aktywne zapraszam do dyskusji oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Forum oszukana 09.04.15, 02:51
      Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl
    • kiniax25 Re: Forum oszukana 07.01.23, 18:29
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej powielajcie to fb szybko zlikwidowal ostrzegajcie znajomych
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka