tapatik 22.02.18, 17:17 Mam nadzieję, że nie jesteś trollem, który podszywa się pode mnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 06:04 dobrze się na tym znam, jestem forumowym lekarzem to jest przypadek schizofrenii, Tapalik ma uszkodzoną półkukę i czuje się Tapatikiem zalecam lewatywę dwa razy dziennie i elektrowstrząsy Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 09:34 heniek.8 napisał: > dobrze się na tym znam, jestem forumowym lekarzem > to jest przypadek schizofrenii, Człowiek renesansu. 😃 Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 15:47 marcepanka313 napisał(a): > > Człowiek renesansu. 😃 Do usług 😀 Może chcesz jakieś zamówić jakieś freski ścianach? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 19:17 heniek.8 napisał: > > Do usług 😀 > Może chcesz jakieś zamówić jakieś freski ścianach? Nie śmiem prosić.😄 Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 19:32 nawet nie wiesz jaka to dla mnie przyjemność, spotkać bratnią duszę która tak jak ja potrafi docenić sztukę chociaż moja twórczość wywodzi się z tradycji Oświecenia, dzisiaj chciałbym zrobić ukłon w stronę sztuki nowoczesnej widziałbym to tak: napis HENIEK + MIGDAŁEK = WNM, wykonany czcionką 10000 w technice spray i do tego motyw serca przebitego strzałą, to wszystko byś widziała z okien swojego mieszkania już pakuję przybory, ale efekty będzie można podziwiać od jutra, bo lubię pracować nocą Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 19:40 😊Już się cieszę. Tylko ubierz się ciepło, bo mrozem straszą.☺ Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 21:34 marcepanka313 napisał(a): > 😊Już się cieszę. Tylko ubierz się ciepło, bo mrozem straszą.☺ rzeczywiście, rzuciłem okiem na prognozy zastanawiam się Migdałku czy potrafisz robić na drutach, i czy bardzo bym nadużył Twojej dobroci gdybym poprosił o ciepły berecik? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 21:51 heniek.8 napisał: > > rzeczywiście, rzuciłem okiem na prognozy > zastanawiam się Migdałku czy potrafisz robić na drutach, > i czy bardzo bym nadużył Twojej dobroci gdybym poprosił o ciepły berecik? Posiadam ten zanikający już talent do robótek ręcznych i wcale byś nie nadużył mojej dobroci.Wolisz berecik czy czapkę?😄 Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 22:09 marcepanka313 napisał(a): > mojej dobroci.Wolisz berecik czy czapkę?😄 myślałem o czymś w czym mógłbym się oddać bez skrępowania sztuce , np. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 22:15 To nie jest dobry przykład. 😃Uszy Ci zmarzną Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 07:36 marcepanka313 napisał(a): > To nie jest dobry przykład. 😃Uszy Ci zmarzną faktycznie, po dzisiejszej nocy jedno to już wisi na włosku w takim razie poproszę beret + nauszniki z moheru Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 08:34 heniek.8 napisał: > > faktycznie, po dzisiejszej nocy jedno to już wisi na włosku > w takim razie poproszę beret + nauszniki z moheru Mam wyrzuty sumienia. Pruję swój najładniejszy sweterek z moheru i zaczynam robić wg zamówienia.Zrobię jeszcze szalik, coby gardło Cię nie rozbolało. Mam nadzieję, że do twarzy Ci w różowym?😄 Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 08:58 marcepanka313 napisał(a): > Pruję swój najładniejszy sweterek z moheru i zaczynam robić wg zamówienia. ten który po świętach zaczął się robić za mały? doceniam gest Migdałku, jesteś jedyna > Mam nadzieję, że do twarzy Ci w różowym?😄 super, będzie pasowało do mojego plecaczka Hello Kitty Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 09:17 heniek.8 > ten który po świętach zaczął się robić za mały? > doceniam gest Migdałku, jesteś jedyna 😄Ależ on od początku był w paru miejscach dopasowany.Jak Ty się nie znasz na kobiecych sztuczkach.😜 > super, będzie pasowało do mojego plecaczka Hello Kitty Ty też masz taki plecak?Przypadek? 😃 Odpowiedz Link
tapatik Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 09:39 marcepanka313 napisał(a): > Pruję swój najładniejszy sweterek z moheru W ten sposób? 2013 Only on a Japanese Girl Game Show Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 10:04 tapatik napisał: > W ten sposób? I dopiero teraz mi to pokazujesz? A ja tak mozolnie zwijałam sama.😃 Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Kolego Tapalik 24.02.18, 14:56 sebbastek napisał: > co to się tam wyprawia na tym filmiku :d > Też nie przypuszczałamią,że prucie swetra może tak pobudzić wyobraźnię. ☺(szczególnie męską ). A co tam nowego u Ciebie? Odpowiedz Link
sebbastek Re: Kolego Tapalik 26.02.18, 19:50 po staremu Marcepanko niestety... walcze z sobą ale z marnym skutkiem tyle że dalej nie jaram... Odpowiedz Link
tapatik Re: Kolego Tapalik 23.02.18, 20:03 Kilka lat temu na sąsiednim forum była dziewczyna "rumuńska księżniczka". O ile pamiętam komuś podpadła i niestety takimi metodami została z forum wygoniona, bo aktywnego admina wtedy tam nie było i nie miał kto posprzątać. Odpowiedz Link