Dodaj do ulubionych

gdzie zamówić meble kuchenne

10.09.09, 19:12
witam
poradźcie u JAKIEGO STOLARZA zamówić meble do kuchni chodzi mi o takie
solidnie wykonane za przystępną cenę
szukać w Piotrkowie czy może w okolicy (Sulejów, Radomsko)?
czekam na wasze opinie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • freelancer4 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 11.09.09, 09:29
      Polecam Piotrka z Sulejowa - tel 605424131
      • 2fak Re: gdzie zamówić meble kuchenne 19.11.09, 20:00
        a macie jakies zdjecia kuchni wykonanej przez tego fachowca? jestesmy na etapie
        szukania goscia który mogłby zrobic fajna kuchnię i cos podpowiedziec zeby było
        ok. potrzebuje kogos zaufanego, fajnie byłoby zobaczyc jego robotę.
    • 2.damian Re: gdzie zamówić meble kuchenne 25.06.10, 12:06
      Najlepiej wybrać renomowanego producenta mebli, który wykona meble solidnie z
      dobrej jakości materiałów. Jest firma w Piotrkowie Trybunalskim która
      specjalizuje się w produkcji mebli kuchennych, mebli biurowych oraz szaf
      wnękowych proponuję odwiedzić ich sklep internetowy www.e-meblowy.pl w którym
      jest bardzo szeroki asortyment.
      • 2.damian Re: gdzie zamówić meble kuchenne 25.06.10, 12:08
        Najlepiej wybrać renomowanego producenta mebli, który wykona meble solidnie
        zdobrej jakości materiałów.
        Jest firma w Piotrkowie Trybunalskim która specjalizuje się w produkcji mebli
        kuchennych, mebli biurowych oraz szaf wnękowych proponuję odwiedzić ich sklep
        internetowy www.e-meblowy.pl w którym jest
        bardzo szeroki asortyment.
      • inerutif Re: gdzie zamówić meble kuchenne 28.06.10, 15:05
        Witam,

chciałabym przestrzec wszystkich przed firmą Mebline Wojciech Śmiglarski.
        Zostałam przez tego pana mocno oszukana, nie będę się rozwodzić, piszę to po to,
        by gdyby ktoś zastanawiał się nad skorzystaniem z jego usług i trochę poszukał w
        internecie - znalazł tę informację. mój mail to kkkkasiak@poczta.onet.pl - to
        nie jest antyreklama ze strony konkurencji, jestem po prostu wściekła, że sama
        wcześniej lepiej nie poszukałam
        • eryk_klaptonow Re: gdzie zamówić meble kuchenne 01.07.10, 15:51
          Jak masz trochę więcej kaski, to polecam ATK Studio w Bełchtowie.
          Oni robią m.in. na systemie Nolte, który chyba trudno pobić
          jakością, a cena jakoś bardzo nie zabija. Należy rozwikłac
          tradycyjny dylemat - czy super kuchnia na lata za większą kasę, czy
          coś na trochę i po kosztach. Jeśli wariant drugi, to stanowczo
          odradzam wszelkich panów Józiów, Zdzisiów czy innych chałupinków,
          ponieważ tanią i solidnie zmontowaną kuchnie można mieć z Ikei.
          Prywaciarz z pewnością nie weźmie mniej, a montaż ikeowskich kuchni
          jest naprawdę bardzo porządny.
          • miroslawa56-0 odradzam atk!! 16.07.10, 15:00
            niestety musze odradzic firme atk. ceny bardzo duze, jakosc mebli nolte zadna
            rewelacja, znajomy stolarz mi zrobil identyczne jak z nolte, a jakosc wykonania
            atk to poprostu masakra, mnostwo reklamacji.
            moje doswiadczenia z firma atk to koszmar. zdecydowanie nie polecam.tylko dobry
            pic i nic wiecej.
            zainteresowanym podaje namiar na priva do znajomego stolarza.
            • eryk_klaptonow Re: odradzam atk!! 21.07.10, 13:48
              miroslawa56-0 napisała:

> znajomy stolarz mi zrobil identyczne jak z nolte.

Znajomy stolarz może Ci ewentualnie, droga Mirosławo, opowiadać
              dyrdymały, bo po bzdetach, jakie piszesz nie sądzę, że użytkowałaś
              system Nolte - nie ważne, czy montowany przez atk, czy przez inną
              firmę. Sposób budowy systemu Nolte jest nie osiągalny dla zwykłego
              stolarza. Montaż to sprawa indywidualna i tu zawsze można coś
              spieprzyć, ale nie pisz bzdur, że Ci Pan Zenek zrobił Nolte za pół
              darmo, bo obrażasz sama siebie.
              • pluskotka Re: gdzie zamówić meble kuchenne 21.07.10, 14:55
                A korzystał ktoś z usług firmy Dekorator na Słowackiego 209?
            • smardi Re: odradzam atk!! 05.05.15, 22:45
              Pani Mirosławo
              proszę o namiar na stolarza który robił pani kuchnie

Dziękuję
              Magda
              • 11anetagaski Re: odradzam atk!! 08.05.15, 22:38
                Pani magdo jak pisałam wcześniej polecam pana ktory robil u mnie meble i naprawde warto.pan michal 790 899 070
                Pozdrawiam
    • evikon Re: gdzie zamówić meble kuchenne 23.07.10, 20:54
      Polecam firmę Komex z Poniatowa
      - nie są tanią firmą, ale solidną
      - mają projektanta który zna się na robocie, wysłucha Twoich propozycji i
      podpowie, następnie zrobi projekt z wizualizacją, widzisz na kompie swoją
      przyszłą kuchnię,
      - Jeśli coś się w użytkowaniu spitoli (zawsze może się zdarzyć) to poprawią
      • miroslawa56-0 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 08.08.10, 16:30
        musze cie rozczarowac eryku, znajomy stolarz zrobil mi fantastyczne meble
        kuchenne, wiadomo ze nie wyszly one z fabryki Nolte, ale jest bardzo solidne
        wykonanie, dokladne, precyzyjne i ceny bardzo konkurencyjne. A wybralam sobie
        jeden model z katalogu nolte i wyszly super.znajomi byli zachwyceni. co do atk,
        ekipa montazystow, to poprostu koszmar, konczyli znajomje kuchnie 6 miesiecy,
        non stop cos bylo nie tak. wszytsko jest super zeby tylko podpisac umowe, a
        pozniej to juz klienta maja gdzies. ale to sprawa indywidualna.
    • next-luke Re: gdzie zamówić meble kuchenne 18.03.11, 15:14
      Polecam super ekipe - firma DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchnennych. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to, aby jak najszybciej zarobić.
      Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
      Polecam zadzwonić i się od razu umówić:
      tel. 791 946 768
      lub
      tel. 606 986 561
      • ianthom Re: gdzie zamówić meble kuchenne 18.03.11, 19:27
        forum.gazeta.pl/forum/w,653,102096736,,Meble_kuchenne_z_Ket_Lukasz_Kleszcz_katastrofa.html?v=2
        na pewno nie u niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • net.agina Re: gdzie zamówić meble kuchenne 07.05.11, 19:13
          Kupiliśmy meble kuchenne na Słowackiego 209.Moja przyjaciółka robiła tam kuchnię i łazienkę , była bardzo zadowolona. Ja przyszłam po projekt kuchni, a wyszłam z kuchnią łazienką i salonem :) Warto , bo to nie szafki wstawione jedna obok drugiej i przykryte blatem tylko rzeczywiście projekt. Efekt rewelacja_ wszyscy znajomi chwalą i podziwiają! sprzęt agd mają w dużo niższych cenach niż w sklepach i montaż w gratisie.A meble solidnie wykonane.Szczerze polecam :-)
          • mari.o44 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 10.07.13, 13:22
            Nie polecam studia dekorator z Piotrkowa Trybunalskiego. Zanim podpisałem umowę pani obiecała gruszki na wierzbie....oprócz projektu miała się zająć nadzorem nad wszelkimi pracami wykończeniowymi.....projekt dostałem, ale z właścicielką ciężko było już się skontaktować.....ze wszystkim sam musiałem sobie radzić ( kolor ścian, podłogi, oświetlenie). W projekcie nie było gdzie, co i za ile mam kupić. Szkoda nerwów. Cena niska za meble kuchenne, ale jakość również (lakier odchodzi). Szczerze odradzam
            • ludoslawa29 studio dekorator z Piotrkowa 30.07.13, 11:58
              zgadzam się , olewają klienta, ciężko się skontaktować jeśli macie jakieś reklamacje, ja długoo czekałam z reklamacją, w końcu dałam sobie spokój, projekt był ok, obsługa niewątpliwie miła, ale to przecież nie wszystko, najważniejsze ma być zadowolenie klienta i porządne meble ( tak mi się wydaje), ostatnio nawet wybrałam się do nich ale zmienili siedzibę ...faktycznie - szukaj wiatru w polu
              • kinga99999 Re: studio dekorator z Piotrkowa 13.05.16, 17:05
                Ten Sklep nie nazywał się Dekorator tylko Meble NINA, której już nie ma.
                Dekorator Sklep Meblowy jest na ul. Słowackiego 221 a nie na 209.
                • ludkaaaaaaaaaaa Re: studio dekorator z Piotrkowa 07.10.16, 09:55
                  To nie był sklep tylko Studio Projektowania Wnętrz i Mebli tak mieli na wizytówce. Właścicielką jest Żaneta Idzik. Poza tym oni nie są producentem mebli tak jak się reklamują tyko zamawiają meble u różnych stolarzy, dlatego ciężko u nich z reklamacją.
    • 12dd Re: gdzie zamówić meble kuchenne 26.06.11, 23:51
      Polecam firmę ''szrank"

Solidnie i mądrze,
      • 12dd Re: gdzie zamówić meble kuchenne 29.03.12, 21:44
        Pan Robert. Tekst linka
    • piotrkowianka82 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 11.01.12, 10:37
      ja zamówiłam meble kuchenne w firmie Meble Różyccy, salon jest w Piotrkowie:
      Salon sprzedaży
      ul. Wojska Polskiego 63
      97-300 Piotrków Tryb.

www.meblesulejow.pl/
      Bardzo dobry kontakt, dogadywaliśmy się bez słów, a samo wykonanie terminowo, bardzo solidnie i faktycznie na wymiar - np. szafka wisząca szerokość 65cm - proszę bardzo :) wszystko dopasowali do moich wymagań i pomysłów.
      szczerze polecam.
    • 1ml2 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 04.02.14, 12:13
      Polecam firmę fhu bg z Piotrkowa tryb. robili u mnie meble kuchenne i jestem naprawdę bardzo zadowolona, panowie są solidni, można się z nimi dogadać co do ceny, potrafią też doradzić, kuchnia wyszła super, poleciłam ich też koleżance która robiła u nich szafy wnękowe, gorąco polecam! gdyby ktoś chciał podaje nr 694628649
      • mamasynka04.2011 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 05.02.14, 20:48
        ja także polecam firme BG z Piotrkowa
        panoramafirm.pl/łódzkie,,piotrków_tryb.,wieniawskiego,23_a/fhu_b.g._bogdan_grzybowski-axtfpz_jhh.html
    • domdecor111 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 05.02.14, 10:11
      Zapraszamy do nas. Robimy projekty i wykonujemy meble :)

www.facebook.com/domdecor.zawadzka
      www.domdecor-meble.pl
      domdecorinspiracje.blogspot.com
    • shee-p Re: gdzie zamówić meble kuchenne 17.02.14, 18:39
      Ja mam wlasnie świeżo skończona kuchnie przez stolarza z Piotrkowa -jak dla mnie rewelacja i cena duzo nizsza niż oferowal mi pan z Radomska. Jezeli sie przyda to podaje numer telefonu 660 619 595
    • turecik Re: gdzie zamówić meble kuchenne 18.01.15, 19:13
      Meble "RÓŻYCCY" Sulejów UWAGA !!! To partacze, a nie żadna fachowa firma. Jestem właśnie po montażu kuchni przez tę firmę wynik to tragedia!! Niby meble na wymiar, pod zabudowę, a tak naprawdę nie są wartę ceny 6 tys. Pan Różycki przyjeżdżał do nas 5 razy aby zmontować kuchnię, dlaczego?! Źle docięte meble (wymiar się nie zgadzał), źle wycięty blat pod zlewozmywak i płytę gazową. Szuflady miały same się domykać bo zamocowaniu cokołów wynik - dwa dni przed wigilią podczas drugiej wizyty montażu która skończyła się o 2 w nocy Panowie zabierają szuflady bo są źle docięte. Nie ma nawet miesiąca a zawiasy w szafkach zaczynają się wyrywać (tyle razy je wkręcano i wykręcano, że śruby już się nie trzymają). Po prostu katastrofa!!! Trzeba było wszystkiego samemu pilnować bo inaczej nawet uchwyty by się nie trzymały. Montaż jednego frontu do małej szafki trwał prawie dwie godziny a i tak jest ona krzywa ponieważ cały słupek gdzie znajduje się piekarnik i mikrofala są źle złożone.Tyle nerwów ile przez tą firmę straciliśmy to masakra, nie mówiąc już o pieniądzach. Nikomu nie polecam, bynajmniej nie za takie pieniądze. Jest jeszcze tyle rzeczy, które zostały źle zrobione i poprawiane po pokazaniu palcem przez nas, że wypracowanie bym napisała!!
      • 11anetagaski Re: gdzie zamówić meble kuchenne 28.01.15, 21:46
        Mi meble do kuchni i salonu robił pan którego polecieli mi znajomi i jestem bardzo zadowolona wszystko wyszło idealnie. Dlatego polecam go wam bo naprawdę warto. Pan Michał 790 899 070
      • wiolcia1980 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 10.02.15, 08:14
        Cześć jeśli szukasz mebli na wymiar to mogę ci polecić stolarza który u mnie wykonywał meble do kuchni oraz szafę wnękową rok temu . Sama miałam nr. od koleżanki z pracy która tez byla zadowolona. Zobacz sobie stronę internetową www.andmeb.pl
      • malgorzatawalas Re: gdzie zamówić meble kuchenne 27.09.16, 20:42
        ta firma to porażka u mnie robił Pan Róóżycki meble piękne ale same w sobie zero dopracowania teleskopowe szafki opadają, mieli poprawic do dzisiaj nikogo nie widac a robili to w 2014 r. istni partacze moj blad ze wyplacilam im pieniadze ludzie zastanowcie sie zanim powierzycie swoja kase temu czlowiekowi tak dorabiaja się pseudo fachowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!przecież my cięzko na swoje pieniądze pracujemy prawda?
    • aksa Re: gdzie zamówić meble kuchenne 11.06.15, 12:34
      Concept home Słowackiego 36, projekt i wykonanie super, oprócz mebli także nadzór nad wykończeniem tel. 515 141515
    • kokoszek1234 Re: gdzie zamówić meble kuchenne 27.09.16, 09:53
      Jak już masz kuchnie to polecam dekoracje drewniane: czarysztuki.pl Babeczka robi niesamowite obrazy przestrzenne i drewniane dekoracje ;)
    • mietekwww Re: gdzie zamówić meble kuchenne 15.10.16, 16:04
      Polecam p. Mariusza 790-384-813
      bardzo sympatyczny pan i nie ściemnia z terminami jeżeli mówi że meble będą za miesiąc to tak jest , jeśli dłużej to też o tym informuje . Meblował u mnie cały dom . Mega pozytywne wrażenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka