mamatyzi 01.06.05, 23:27 moi drodzy, co to protesty mają u was miejsce?Koszulki z napisem "veto" i zbieranie podpisów?Chcecie zwolnić Kukulskiego?Co wam się nie podoba na szacownej piotrkowskiej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aras122 Re: studenci AŚpowiedzcie mi 03.06.05, 16:11 Protestują bo nie podoba im sie samorzad studencki niby za juwenalia ale nie tylko!! JAKA JEST PRAWDA NIE WIADOMO !!! Zbierają podpisy za usunięciem samorządu!!! śmieszne jest to ze kadencja samorządu konczy sie za niedługi czas !!!!! A podpisy składają ci co na juwenaliach nie byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: studenci AŚpowiedzcie mi 03.06.05, 22:28 Pytam, bo byłam świadkiem sytuacji, w której studenci zbierali podpisy i widziałam niewyraźne miny zachęcanych do złożenia podpisu. Rety, oni (a właściwie one się bały), że rektor pozna nazwiska buntowników i ich wyrzuci z uczelni).Chyba bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
bromergon Re: studenci AŚpowiedzcie mi 06.06.05, 20:55 Kilka lat temu wspólnie ze znajomymi doprowadziliśmy do pierwszych PRAWDZIWYCH wyborów na uczelni. Odbyło się to przy znaczącej niechęci władz uczelni. Ale dzięki naszemu uporowi się udało. Później były Juwenalia, jeśli dobrze pamiętam z Voo Voo, Renatą Przemyk i Ilussion. Dyskoteki na Batorego i w kilku piotrkowskich pubach. Szkoda że nie ma klimatu do kontynuacji imprezy z większym rozmachem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys999 Re: studenci AŚpowiedzcie mi 06.06.05, 22:24 Klimat jest zawsze.Zacznijcie go dostrzegać i nie bójcie się tego co wiele pokoleń studentów,absolwentów robiło przed Wami.Głowa do góry.Zawsze jest miejsce i pora na dobrą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
edek-od-kredek Re: studenci AŚpowiedzcie mi 06.06.05, 23:52 Nie marudzić, tylko przy nauce się natrudzić! Gdy dyplomy obronicie, to się wtedy zabawicie! Odpowiedz Link Zgłoś
tajsia Re: studenci AŚpowiedzcie mi 07.06.05, 08:47 Z przykrością muszę powiedzieć ze jest to pierwszy samorząd który był i jest wielką pomyłką studentów którzy brali udział w wyborach. A co do Juwenaliów to rozumiem czemu podpisy zbierają studenci o odwołanie i nie chodzi ze zostało kilka miesięcy do końca kadencji tylko o to ze nie można tego tak zostawić, to jest podobna sytuacja jak w kraju aby do końca kadencji wytrzymać :-) A samorządy które zaczeły się kilka lat temu i ich p-rzewodniczący: Bodzio, Rudzki, Tokarski, to organizowali super Juwenalia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
terazoszolom Re: studenci AŚpowiedzcie mi 13.06.05, 22:48 juwenalia z Voo Voo, Renatą Przemyk i Ilussion najlepiej wspominam :-) kol. Tokarski startował do Rady Miejskiej w 2002, ale mieszkańcy woleli wybrać partyjniaków z lewa i z prawa... a to co się stało w tym roku pod Wysokim Patronatem operetkowego posła Jagielińskiego to obciach i wstyd dla naszego miasta... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: studenci AŚpowiedzcie mi 13.06.05, 23:07 terazoszolom napisał: > juwenalia z Voo Voo, Renatą Przemyk i Ilussion najlepiej wspominam :-) > > kol. Tokarski startował do Rady Miejskiej w 2002, ale mieszkańcy woleli wybrać > partyjniaków z lewa i z prawa... > > a to co się stało w tym roku pod Wysokim Patronatem operetkowego posła > Jagielińskiego to obciach i wstyd dla naszego miasta... :( Aaaa, to trzeba było zorganizować juwenalia pod Jeszcze Wyższym Patronatem operowego posła Bujaka. Odpowiedz Link Zgłoś
terazoszolom Re: studenci AŚpowiedzcie mi 13.06.05, 23:10 tylko pewnie Bujaka tym razem wyborcy wybujają na zbity pysk ;) Odpowiedz Link Zgłoś