Dodaj do ulubionych

Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS

01.03.06, 17:49
Czy wiadomo wam że nowy Piotrków w IV Rp będzie chiciał reprezentować obecny
wiceprezydent Chojniak.Skończy z tym układem w którym jest.ha,ha
Obserwuj wątek
    • guzgu Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 01.03.06, 22:15
      ha,ha.będzie w duchu ekumenicznym a pieniądze zamiast na inwestycje pójdą na
      koszty pielgrzmek.
      • mieszkaniecpt Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 01.03.06, 22:58
        Wyścig o stołki do przyszłego samorządu zaczął się już na dobre... Mam jednak
        wątpliwości co do uczciwości zamiarów niektórych polityków stających w szranki
        w prezydenckim turnieju. Nazwiska jakby znane, twarze te same, czy aby na pewno
        idą w parze z nowym spojrzeniem na piotrkowską rzeczywistość. Odpowiedź jest
        chyba oczywista, że tu wcale nie chodzi o Piotrków oraz jego mieszkańców.

Czy pan Chojniak przywdzieje koszulkę z napisem PIS to się pewnie niebawem
        okaże. Ale tak naprawdę nieistotne jest to, w której drużynie kto gra.
        Pamiętajmy, że niektórzy startujący już w wyborach o prezydencki fotel
        zmieniali barwy wielokrotnie oraz kierunek działania - z prawego do lewego i z
        lewego do prawego. Warto grać przecież ze zwycięską drużyną.
    • orgee Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 02.03.06, 10:57
      Jeśli prawica w piotrkowie nie ma lepszego kandydata to świadczy tylko o jej
      biedzie. Chojniak ma tylko jedną zaletę: jest młody, poza tym brak mu ikry,
      polotu i tak naprawdę nie widzę nic co przez lata wiceprezydentury byłoby przez
      niego zrobione poza bieżącymi sprawami papierkowymi i to zrobionymi na odwal
      się! Żadnej inicjatywy, typowy urzędzas i to na stanowisko niższego szczebla.
      Tu nie wygląd się liczy, trzeba człowieka z "jajami", który potrafi trzepnąć w
      stół i powyrzucać wszystkich nieuków i przydupasów z wgodnych stołeczków
      urzedniczych. Jako apolityczny przepowiadam przy pany Ch. klęskę prawicy,
      jeszcze większą niż za czasów pana Michała R.
      • wolaboza Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 02.03.06, 11:59
        Jeżeli Pan Ch. został by prezydentem sytuacja była identyczna jak w rządzie.
        Wolna reka ale w mocnych trybach. Marionetka w rękach innych prawicowców . Nie
        daj boże takiej sytuacji.
        • tales1 Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 12.09.06, 08:50
          Ha, ha, ha! Wierzący lewicowiec?
      • tales1 Apolityczny wieszcz o czerwonawym zabarwieniu, co? 12.09.06, 08:49
        Chojniakowi brakuje "ikry i polotu"? A Larecki, Czapla i Ziółkowska mają jej
        pewnie w nadmiarze, co? Taki kawior koloru czerwonego, co?
        Piszesz, że "trzeba człowieka z "jajami", który potrafi trzepnąć w stół i
        powyrzucać wszystkich nieuków i przydupasów z wgodnych stołeczków
        urzedniczych". To ty widać potrzebujesz na fotelu prezydenckim niezłego chama!
        To już nie czasy PRLu, chłopcze! Zapewniam, że ogładą i kulturą można zyskać o
        wiele więcej! Mam nieodparte wrażenie, że gdyby trzeba było przeprowadzać
        reformy twoim sposobem w twoim miejscu pracy, to właśnie "poleciałbyś" pierwszy
        jako "nieuk" i "przydupas na wygodnym stołeczku". Najwięcej krytykantów i
        kontestatorów poczynań innych znaleźć można wśród osobników sfrustrowanych i
        zakompleksionych.
        I nie wieszcz klęski prawicy, bo przed wyborami prezydenckimi i parlamentarnymi
        ludzie twojego pokroju i zapatrywań podobnie przepowiadali i co? Później
        wypłakiwali się w poły marynarek i obgryzali paznokcie w bezsilnej wściekłości,
        ha, ha! Nie uczysz się na cudzych błędach, to chociaż lecz się na swoich.
        Pozdrawiam oponenta orgee!
    • domino9991 Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 21.03.06, 16:07
      I ładny chłopczyk do przecinania wstążek !
    • daniela25 do GUZDU i WOLABOŻA 21.03.06, 23:21
      Dokładnie, moi mili, DOKŁADNIE.
      • daniela25 Re: do GUZGU i WOLABOŻA 21.03.06, 23:22
        Sorki Guzgu
    • domino9991 Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 02.05.06, 16:23
      Nie wiem czy będzie ! Wiem, że w PiS jest konflikt co do osoby chojniaka. Znam
      trochę tych ludzi choć się z nimi nie zgadzam. Chojniak ładnie mówi, przecina
      wstążki i tyle. Ale to chyba za mało. Gdzie edukacja, opieka społeczna czyli
      największe pieniądze wydawane w budżecie naszego miasta ? Czy rola
      wiceprezydenta ma się ograniczać do ustawiania swoich klocków ? Co się zmieniło
      w Piotrkowie ? Według mnie nic!
    • kamikaze_pkow1 Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 03.05.06, 19:55
      Coraz gorsze sa te wiadomosci dotyczace kandydatur na prezydenta Piotrkowa.
      Czlowiek naprawde coraz bardziej moze sie przekonac ze wlasciwie to nie ma osoby
      godnej tego urzedu. I to juz fajne nie jest napewno.
      • tales1 Spokojnie zagłosuję na Chojniaka i PiS! 12.09.06, 08:51
        Przynajmniej uczciwi!
    • duch_prawdy Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 23.09.06, 18:01
      No właśnie dostał już "namaszczenie" ?
      Czy będzie zgodnie z nowym hasłem PISu "karmić kaczuszki"?

• kregi Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 23.09.06, 18:03
        złosliwy jesteś, tak szczerze mówiąc z informacji/plotek które dochodzą do mnie
        o różnych nameszczeniach to Chojniak jest najlepszym kandydatem.
        Od razu mówie nie znam go, ale znam przymiarki innych kandydatów i zaczynam sie
        bać o przyszlość tego miasta.
        • duch_prawdy Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 23.09.06, 18:15
          Nie jestem złośliwy - tylko zauważyłem fakt. A że hasło "głupokowate" to nie
          moja wina. Wybacz:) Zwłaszcza w kontekście wyborów lokalnych.. Karmienie
          kaczuszek ? jak ja mam to rozumieć ? W Piotrkowie nawet łabędzi w parku już nie
          ma...

A co do kandydatów. Powiem tak, ten co będzie w kampanii najmniej czarował i
          mówił konkretnie dostanie mój głos. Nie wierz w wizję "miasta mlekiem i
          miodem " płynącego za 4 lata.
          Przez ten okres da się zrobić tylko kilka kardynalnych spraw. I to jak dobrze
          pójdzie.
          Ani się nie wymieni wszystkich dziur w asfalcie ani nie da sie wszystkim
          potrzebującym mieszkań komunalnych. Ważne od czego zacznie kandydat. Jak będzie
          mówił, ze poczyni oszczędnośći w urzędzie - znaczy będzie przesuwał w
          budżecie. :)Mam nadzieje, ze ludzie zmądrzeli....
          Potrzeba nam odważnego człowieka, który będzie wiedział czego chce i nie da się
          szarpać raz lewej raz prawej stronie.
          • kregi Re: Czy pan Chojniak będzie Kandydatem PiS 23.09.06, 18:59
            Przemyśłałem tą kaczke. Staje sie ona maskotką PIS-u w wyborach. Bardzo dobre
            posuniecie wyborcze. Wszyscy dzisiaj mówią o tych kaczkach i nareście ktoś
            pomyslał i doszedł do wniosku ze można te żarty wykorzystać i zmienić w niezłą
            pozytywna reklame.
            I niech daja kaczki za darmo :-)). wreszcie cos fajnie bedzie pływać wannie bo
            ciągle te balonki i chorągiewki to staje sie nudne.
            Dostałem raz płyte CD ale niestety nie pływala :-((((.
    • o-bla-di-o-bla-da Jeśli tak, to chyba w głębokiej śpiączce. 24.09.06, 01:53
      A to w ogóle w Piotrkowie jest jakiś PIS?
      Jeśli tak, to chyba w głębokiej śpiączce.
      A ze śpiączki wybudzić się - oj, dość rzadka sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka