fidelp 25.04.06, 22:31 to nowy telewizyjny wątek na pochybel Sieradzowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprawczak Re: Czas na Teraz MY 25.04.06, 23:06 fidelp napisał: > to nowy telewizyjny wątek na pochybel Sieradzowi nauczycie Wy sie pisac "poHybel"? czy dalej moge sie z Was durniow smiac? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelp Re: Czas na Teraz MY 26.04.06, 11:57 poprawczak napisała: > fidelp napisał: > > > to nowy telewizyjny wątek na pochybel Sieradzowi > > nauczycie Wy sie pisac "poHybel"? > czy dalej moge sie z Was durniow smiac? Będziesz Miał prawo się śmiać jak użyjesz polskich znaków Odpowiedz Link Zgłoś
poprawczak Re: Czas na Teraz MY 26.04.06, 16:43 fidelp napisał: > poprawczak napisała: > > > fidelp napisał: > > > > > to nowy telewizyjny wątek na pochybel Sieradzowi > > > > nauczycie Wy sie pisac "poHybel"? > > czy dalej moge sie z Was durniow smiac? > Będziesz Miał prawo się śmiać jak użyjesz polskich znaków do smiania sie niepotrzebne sa polskie krzaki, w necie sie ich debilu nie uzywa, miedzy innymi dlatego adres strony np. piotrkowa jest bez polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś
fidelp Re: Czas na Teraz MY 27.04.06, 14:18 Tylko nie debilu tłuku w necie może nie ale na forach tak bucu Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: Czas na Teraz MY 27.04.06, 22:36 Na IRCu nie używa się polskich znaków, ale na forum nie widzę problemu żeby ich używać. Ale miałem kiedyś podobny nawyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Czas na Teraz MY 28.04.06, 17:20 ja mam do tej pory :) Bez ogonkow pisze sie zdecydowanie szybciej i rece mniej bola. He he ale najgorzej jest jak te nawyki przejda do codziennego zycia. W pracy musze sprawdzac kazde pisemko bo zawsze brakuje ogonkow a to tak nieladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś