Dodaj do ulubionych

Baner na Europie

18.10.06, 22:40
Wielki baner na Europie przypomina, jak wyglądał Andrzej Pol kiedy jeszcze
Europa była restauracją.
Dzisiaj kandydat w rzeczywistości wygląda o 10? (może nawet więcej) lat
starzej.
Szkoda że właściciel nie odnowi EUROPY tak, jak graficy zrobili to z Polem na
banerze :-(
Obserwuj wątek
    • eks-radny Re: Baner na Europie 19.10.06, 00:48
      Pokrył się patyną doświadczenia. To źle, że będziemy mieli na stanowisku
      cżłowieka z doświadczeniem? A garb 100 mln zadłużenia każdy inny też będzie
      dźwigał.
      • coloquez Re: Baner na Europie 19.10.06, 18:55
        eks-radny napisał:

> Pokrył się patyną doświadczenia. To źle, że będziemy mieli na stanowisku
        > cżłowieka z doświadczeniem?

Czlowieku nie rozsmieszaj wszystkich :-) doswiadczeniem powiadasz... chyba w
        destrukcji miasta.
    • kamikaze_pkow1 Baner na Wiezy Cisnien 19.10.06, 18:45
      teraz w mega slup ogloszeniowy zamienila sie nawet Wieza Cisnien... nie nie...
      nic z polityka (pamietamy wszak ostatnia bitwe o stolki w parlamencie i
      powieszona na tejze wiezy podobizne jednego kandydata). Coz tym razem... hmm...
      nie taki znow wielki plakat z napisem mniej wiecej " polskie centrum
      logistyki"... albo jakos tak (zapewne ma to przypominac ze nagle stalismy sie
      wielkim centrum logistyki ... tylko ze przeciez czesc tych parkow logistycznych
      lokuje sie w powiecie piotrkowskim a nie w samym Piotrkowie). Nic z polityka...
      nic z wyborami... chociaz dziwia takie banery wieszane ledwie miesiac przed,
      firmowane zapewne przez UM (jak przejezdzalem obok to dopiero wieszali wiec nie
      wiem czy nie ma cos dalej jeszcze - jesli ktos widzial calosc niech da znac).
      Trudno sie nie oprzec wrazeniu ze jedno z drugim ma cos wspolnego. A jakie jest
      wasze zdanie ?
      • guzgu Re: Baner na Wiezy Cisnien 19.10.06, 21:14
        Na przystanku MZK-aprzy ulWysokiej slyszałem,że wieżę ciśnień na kampanię
        wykupił Wojtania-inwestuje gościu co?
        • eks-radny Re: Baner na Wiezy Cisnien 19.10.06, 22:49
          guzgu napisał:

> Na przystanku MZK-aprzy ulWysokiej slyszałem,że wieżę ciśnień na kampanię
          > wykupił Wojtania-inwestuje gościu co?

To ty mzk-ą się poruszasz? Po przystankach wystajesz? Taki gościu jak ty? Łeeee!
        • pseudoprezydent Re: Baner na Wiezy Cisnien 20.10.06, 16:34
          Wojtania ma łeb. Chce zeby zmniejszyć radnym diety i chodzi z taką uchwałą
          społeczną. Na Europę go nie stać, ale podoba mi się, że ma dość pieprzenia o
          oczyszczalniach i innych pierdołach. Chce gość żeby na niego głosować bo się
          buntuje na to wszystko. Ale takich jak on to się nie wybiera. Głupi ludzie.
          • guzgu Re: Baner na Wiezy Cisnien 20.10.06, 19:52
            Chodzę po ziemi.Nie latam po niebie.Kupowałem marchewkę.Smieję się z coraz
            większej zadymy wyborczej.Ha.Ha.Ha!!
      • ziontr Re: Baner na Wiezy Cisnien 24.10.06, 17:17
        Oberwał się i wyglada jak szmata.
        Panowie na europie trzymają się.
        • kamikaze_pkow1 Re: Baner na Wiezy Cisnien 24.10.06, 18:52
          jak go nie poprawia to to z wiezy do jutra spadnie
          • kamikaze_pkow1 Re: Baner na Wiezy Cisnien 25.10.06, 18:44
            nie poprawili ... a jednak sie trzyma nadal :))
    • piotrtryb2006 Re: Baner na Europie 24.10.06, 19:43
      a co wiecie o tym wojtani?
      to jakiś młody facet czy staruszek
      • rudybyk Re: Baner na Europie 25.10.06, 00:11
        A ...Wojtania, tak tak to taki staruszek bidula , bezrobotny a i żona nie
        pracuje bo jej się nie chce. Staruszek i już ! On do rady chce , żeby było za
        co żyć.Czytałem , że przeciw budowie ronda był tego na łódzkiej, czyli wiekowy
        gość , no bo młody wie do czego służy rondo i były za.
        • kapitalista2 Re: Baner na Europie 03.11.06, 13:06
          Panie rudybyku czyżby żona pana Wojtani zauroczyła pana skoro pan tak się
          pastwi nnad nią?To piękna i mądra kobieta czego nie można powiedzieć o pańskiej
          drugiej połowie.A co do układów to dlaczego "dziwnym trafem"pańska siostra 4
          lata temu dostała pracę w szkole nr16?Krzyczeć to każdy potrafi-nie tylko pan.
      • rudylis11 Re: Baner na Europie 03.11.06, 12:07
        to młody,przedsiębiorczy facet.ma własną firmę i ma za co żyć.wiec nie
        przypuszczam ze do rady pcha sie dla tego śmiesznego tysiączka.jako
        przedsiębiorca jest w porządku i dobrze nam się współpracuje.a jako człowiek do
        rany przyłóż.
        • wejmut Re: Baner na Europie 03.11.06, 15:14
          no taaaa... co wy ludzie, to ten tysiączek to najważniejszy przecież, gdzie tam
          zeby miec stanowisko i wpływy, swój udział w różnych tam sprawach, głos no i
          manipulację nami- naiwnymi mieszkańcami...
          • rudylis11 Re: Baner na Europie 03.11.06, 21:10
            ej wejmut co ty taki niedowiarek-trzeba wierzyć w ludzi,inaczej nigdy byśmy nie
            wybrali dobrych radnych.po co wtedy iść na wybory?
            • rudybyk Re: Baner na Europie 03.11.06, 22:41
              Do kapitalista , koleś ja nie mam żony bo jestem kawalerem , i nie mam siostry
              i zwyczajnie mnie pomyliłeś z kim innym a czy żona p. Wojtani jest ładna tego
              niewiem bo jej nieznam.
              • po40 Re: Baner na Europie 03.11.06, 22:46
                Kapitalista do Pan Wojtania.....Szkuteczny Do Bolu.....lub do Smiechu...dawno
                takie "Czeslawa" nieiwdzialem na Plakatach. Brakuje kilka orderow ...i bedzie
                dlrugi Pan Strzech...z SLD
                • kapitalista2 Re: Baner na Europie 03.11.06, 23:44
                  Ale ten bidny Wojtania Ci siedzi za sórą-bidulo spać po nocach chyba nie
                  możesz,bo tak sie produkujesz w tych swoich postach.Co Ci ten chłop zrobił?Nie
                  martw się Marcinek dostanie się do rady na pewno-ha ha!!!!!!!!!tu rudybyk do
                  po40-tylko na kampanię nie zakładaj sławetnego kapelusza,bo odstrasz!!!
              • o-bla-di Re: Baner na Europie 04.11.06, 00:15
                Na kawalera toś trochę za stary-rudybyku!
            • po40 Re: Baner na Europie 03.11.06, 22:50
              Czemu Taki Radny niezobaczyl ze Stadion Piotrkovi..to jeden wielki przekret?- i
              co dalej nas Pan wyleczy ze swego bolu ??

ciekawe jak...., sprzedamy nastepny :P
    • po40 Re: Baner na Europie 03.11.06, 22:54
      nokia_n70 napisał:

> Wielki baner na Europie przypomina, jak wyglądał Andrzej Pol kiedy jeszcze
      > Europa była restauracją.
      > Dzisiaj kandydat w rzeczywistości wygląda o 10? (może nawet więcej) lat
      > starzej.
      > Szkoda że właściciel nie odnowi EUROPY tak, jak graficy zrobili to z Polem na
      > banerze :-(
      ..MASZ RACJE,,,,,,
      • o-bla-di Re: Baner na Europie 04.11.06, 00:13
        Rudybyku a co to cała rodzina Ci wyginęła?Przecież żona żyje,a chyba,że na
        dniach się rozwiodłeś-siostra też żyje,o ile mi wiadomo.No co ty zaniki pamięci
        w tym wieku?To jak ty prowadzisz kampanię pana Czapli?Wyrazy współczucia
        (oczywiście dla pana Czapli)!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka