lopezmiki 18.02.07, 20:04 Kim chcieliscie byc w mlodosci i czy ktos zrealizowal marzenia? Lopez majac 16 lat chcial miec harem ale niestety nic z tego nie wyszlo;)Majac 19 lat pomyslalem ze zajme sie informatyka i teraz chyba dorobilem sie jaskry:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milutkabardzo Re: Ach te marzenia 19.02.07, 17:38 No Lopez chyba częściowo spełniłes swoje marzenia ;) Ja kiedys chciałam być lekarzem, najlepiej pediatrą (lubiłam leczyć lalki, zresztą w doktora ogólnie fajnie jest się czasem pobawić) Jak mialam troche wiecej lat chcialam być psychologiem i pomagać ludziom rozwiązywać ich problemy ( teraz by się przydało zeby ktoś pomógł mi rozwiązać moje :/ ) Generalnie zawsze chcialam być dobrym człowiekiem... czy jestem?? Nie mnie to oceniać... Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Ach te marzenia 19.02.07, 20:35 A ja w wieku lat 10 chciałam być nauczycielką(dziewczynki tak mają), potem(13, 14 lat)archeologiem.W liceum lekarzem ,a jestem....zgadnijcie? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Ach te marzenia 19.02.07, 21:26 Prraawie trafiłeś, riadiowcze:):P Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Ach te marzenia 20.02.07, 11:03 Mysle ze Jestes inspektorem ruchu drogowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
sldprl Re: Ach te marzenia 20.02.07, 11:09 A ja miałem chęć zostać pilotem myśliwca. I została mi tylko chęć, ponieważ mam lęk wysokości! :( Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Ach te marzenia 20.02.07, 12:19 Blisko, blisko lopeziku:)Nie zaprzeczam jestem fanką służb mundurowych:)W myśl przysłowia"za mundurem panny sznurem":)Zresztą jak ci mężczyźni tak ubrani wyglądają ach,ach...hmmm!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Ach te marzenia 20.02.07, 16:13 Pewnie twoje miejsce pracy to urzad celny lub nadlesnictwo jesli lubisz spacery po lesie i polowanie na klusownkow;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Ach te marzenia 20.02.07, 18:52 No prawie trafiłeś!!Właśnie, może uszczelę jakiegoś mojego gościa "ostatkowego", jak nie będzie chciał iść do domu po 24?!! Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Ach te marzenia 20.02.07, 22:38 To zajmujesz sie ochrona osob i mienia oraz posiadasz Sako75 Beretty z celownikiem zeby zawsze trafic tam gdzie chcesz;) Odpowiedz Link Zgłoś