piekniejszyoddiabla 30.01.08, 19:40 Mam Male pytanie, co obecnie dla swojego społeczeństwa robiąc Nias radni. A kto ich zna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekniejszyoddiabla Re: RADNI 30.01.08, 19:43 Oprócz radnych, którzy tu się na forum udzielają:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
asasello44 Re: RADNI 30.01.08, 21:04 Robią to co zwykle czyli nic prócz co miesięcznego pobierania diety (czyli naszych pieniędzy). Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: RADNI 30.01.08, 21:21 Hm... w serwisie internetowym Biura Rady Miasta pod linkiem rada.piotrkow.pl/sesje/ można się doszukać protokołów z sesji RM oraz linku do aktualnych interpelacji radnych (zeskanowanych w formacie JPEG). Jeśli się uczysz na egzamin to czytasz książkę na temat danego zagadnienia, czy pytasz się ludzi z ulicy co o danym przedmiocie myślą ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwaolej Re: RADNI 31.01.08, 14:16 Znam jednego z radnych :) naprawdę uważam, że zasługuje na miano wzorowego radnego; udziela się, pomaga, naprawdę dużo robi; nie chce pisać z imienia i nazwiska, ale to pan, z ramienia LiD! Uprzedzam, za samą partia niekoniecznie jestem, za człowiekiem jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: RADNI 31.01.08, 14:40 ...też tak sądzę ;-) Liczą się ludzie. Do partii zaś (ogólnie) dorabia się tanią filozofię... Odpowiedz Link Zgłoś
big66 Re: RADNI 02.02.08, 00:15 Polityka jest jak mecz piłkarski. Wygrywa ta drużyna która ma lepszego trenera i bogatszego sponsora. Ważny jest też rozgrywający;)- Odpowiedz Link Zgłoś
przemilyfranek Re: RADNI 02.02.08, 08:06 Tyz prowda, jakby powiedziała ekipa Janosika:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
guzgu Re: RADNI 05.02.08, 21:13 Byłem dzisiaj na meczu piłki ręcznej mężczyzn i po raz kolejny miałem obraz jak można robić sobie kampanię za nie swoje pieniądze i jeszcze robić przyjemność innym. Odpowiedz Link Zgłoś
big66 Re: RADNI 07.02.08, 22:48 A jaka to óznica kto. z każdej strony mamy same przyjemności. Czy to z prawa czy też z lewa, mechanizm jest taki sam. Wiecej przyjemności i atrakcji, wiecej korzyści dla organizatorów, ale pod jednym warunkiem!!! Dobrej propagandy;)- Kto ma tubę - ten ma głos. Odpowiedz Link Zgłoś