kurnaflak 30.11.04, 15:43 Kino, jak wiadomo, mamy jedno, filmy średnio w nim ambitne;), ale funkcjonuje DKF, gdzie można zobaczyć czasem coś ciekawszego. Ktoś tam bywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurnaflak Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 30.11.04, 22:09 o! to pewnie się mijamy przy wejściu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 30.11.04, 22:34 skoro chodzisz sama... masz czarne krótkawe wlosy? siadasz blosko wejscia? bo moze cie widzialam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 01.12.04, 16:26 pomacham ci za tydzien, bo jutro mam niestety inne zajecia :( jak sie podobały "ruchome słowa"? :] Odpowiedz Link Zgłoś
zafka Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 01.12.04, 17:11 Ja mam czasem krotkawe wlosy i tez czasem bywam na dkf i czasem siadam blisko wejscia - zalezy czy sie spozniam. Prosze sie pode mnie nie podszywac :) A Ruchome slowa to chyba najgorszy film jaki w zyciu widzialam, a raczej probowalam zobaczyc, bo opuscilam kino po kwadransie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnaflak Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 01.12.04, 20:52 To ja jednal nadal pozostaję anonimowa, bo na "Ruchome słowa" nie dotarłam.Musiała to być zafka:)) Ostatnio byłam na "Sylvii" i bardzo mi się nie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 01.12.04, 21:03 to jesli to zafka, to niemozliwe ze mieszka w belchatowie od niedawna, bo z widzenia bym ją znała pare lat... mniejsza o to. spotkamy sie chyba za tydzien 18:50 przy kasie, co? :> co do filmow ostatnie dwa byly raczej slabe: sylvia za "ciezka" a słowa za "rzadkie" choc i w jednym i drugim byloby o czym dyskutować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurnaflak Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 01.12.04, 22:06 eeeeeeee - Sylvia ciężka? nie, raczej spłycona i banalna:)) a jednak żyje ktoś na tym forum i w tym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
zafka Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 02.12.04, 08:32 a kto powiedzial, ze ja na Ruchomych Slowach bylam w kinie "Pokoj"? Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: kto lubi bełchatowski DKF?? 03.12.04, 13:00 w takim bądź razie nie widziałam żadnej z was :P Odpowiedz Link Zgłoś