ebusia_fam_fatal 27.06.06, 22:24 zadaje pytanie, w zwiazku z tym, co napisales w watku o mundialu - ze obu narodow (francji i hiszpanii) nie lubisz: czy jest na swiecie ktos, kogo Ty lubisz? albo chociaz tolerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajkata20 Izrael:) 27.06.06, 22:43 to moj najkochanszy kraj:)Przymykam oczy na zbrodnie na narodzie Palestynskim,ale USA i tak nas obronia.A tak na marginesie czemu "mamy"takich bensensownych politykow,szkoda ze Golda Meier opuscila nas (a tak a propos 2-1 jak mowilem) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Izrael:) 27.06.06, 23:32 to co ty w tej Polsce jeszcze robisz? jazda do Izraela...a moze sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: Izrael:) 27.06.06, 23:42 boje sie tych okrotnych Palestynczykow,do tego dochodzi ten barbarzynski Iran:) dobze ze USA uwiezila tego tyrana Hussajna,i doprowadzila do wycofania Syryjskich wojsk z Libanu. Tylko trozke denerwuje mnie ten mor i druty kolczaste.Jestem (jako tako) wrazliwy ,wiec chcialbym traktowac Muzumanow na rowni z "wybranym narodem" jednak taki mieczak jak ja nie jest tam mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś