Gość: xyz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 01:00 Odezwą się w Łowiczu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 23:13 sprawdzam czy nie placza sie jakies nocne stworzonka.Moze jeszcze za wczesnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 00:18 nie ma sowek ani nietoperzy,a ja dzisiaj mam noc bezsenna i na wszystkich forach cisza , tylko na jednym gotuja i omawiaja potrawy,ale nie lubie garow,wiec chyba sprobuje zasnac.dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 10:32 Nie mozesz spac ? No tak koty spią to " myszy harcują ;-)))))))))))) pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 14:29 trafiles w samo sedno,niestety czesto tak mam , ale to moja wina bo czasami po poludniu lubie sobie pospac i potem sa efekty :0) Odpowiedz Link Zgłoś
mian Miłych snów ..... 05.06.02, 15:51 Jako że już popołudnie , miłych snów ;-)))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:09 pospalam oj pospalam 1.5 godzinki :))no i bede po nocy grasowac a co tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 17:20 Jak to mozna spac w dzien nie rozumie kompletnie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:38 mozna mozna i to jest bardzo przyjemne nigdy ci sie nie zdazylo ? sprobuj zacznij w niedzielne popoludnie mmmmm slodkie lenistwo to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 20:45 Jesli jestem strasznie zmeczony i mi sie to zdarzy to czuje sie jakbym jeden dzien stracil ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:32 Nie warto sie przemeczac bedzie kolejny dzien i nastepny i jeszcze jeden,trzeba troche zadbac o zdrufko i czasami poleniuchowac :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 23:39 czyzby dzisiaj mialy sie uaktywnic nocne marki ??? a jezeli nie to znaczy ze pogoda zwalila wszystkich z nog i wcale by mnie to nie zdziwilo,bo dzisiaj wszyscy jakos ciezko "przymuleni" :))ale od jutra wraca LATO :)) tak obiecuja w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 14.06.02, 00:04 obiecanki cacanki, ja juz mam dosc zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 00:27 obiecuja temperatury nawet do 30 stopni dla mnie to temperatury optymalne chociaz jezeli bedzie wiecej - nie obraze sie jestem mysza cieplolubna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 00:43 Gość portalu: kuki napisał(a): > obiecanki cacanki, ja juz mam dosc zimy. pomyslalam ze "pomarkujemy nocnie" a tu klopsik :)) kolorowych i dobrych snow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 14.06.02, 01:54 zaden klopsik, to Ty sie wypuszczasz na nocne spacery foroznawcze i odpowiedzi nie bylo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 10:22 snulam sie i wloczylam,ale ty z jakimis duzymi przerwami zagladales wiec w koncu padlam,ale nic to zdazymy to nadrobic :))pierwsze nocne koty za ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:53 Ja dziś sie melduje , choc na ile godzin mi sił starczy nie wiem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 00:24 chcialam troche postraszyc po nocy ale i tak nikt sie nie przestraszy,no to w takim razie dobrej nocy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 01:28 trafiony zatopiony pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 01:31 juz Cie tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 01:36 pobieglam na chwile na forum Krakow zajrzalam i az dwa razy oczy przetarlam,milo ze nie tylko ja pod kolderka pozdrawiam nocny kuki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 01:55 No to juz teraz dobranoc bo mnie tu zastanie poranna kawa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 02:21 dobranoc, choc dlugo mi jeszcze do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:32 to do "markowania"zmusza cie pewnie praca ? wspolczuje co innego robic to dla przyjemnosci a ci innego kiedy trzeba.ja sobie postukam a ty odsypiaj :)) a kawa bedzie w poludnie :))pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 10:49 Macie zdrowie , tak po nocy siedziec ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:28 ale ty bedziesz zdrowszy od nas bo to sie kiedys odbije :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 22:36 to jeszcze nie noc ale jestem po pozno wieczornym spacerku absolutnie swietnie,chlodny wiaterek lody na tarasie i pogaduchy ze znajomymi sama radosc i wytchnienie teraz mala kawka smakowac bedzie wybornie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 22:54 oj bardzo ciezko sie wchodzi na ta strone . wakacje sie zaczely to i sie pewnie zacznie ruch w sieci , pzdr i zycze milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 00:42 spij dobrze - a te klopoty pewnie chwilowo wyjada wszyscy i tylko my zostaniemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 07:56 No mam nadzieje ze my tez choc na troche wyjedziemy ;-))))))))))))) pzdr mian z poranną kawką ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:16 Ja tylko kartę przyszedłem podstęplować , nikogo nie ma , wampirzyca nasza na łowy ruszyła , nic w TV , " to ja już sobie pójdę , co tutaj tak będę sam siedział " ;-)))) hihihi pzdr Milych Snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:26 mijamy sie w tym watku ale kiedys sie spotkamy na pewno.dobrej nocy i snow dobrych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 23:58 Na chwilkę zajrzałem , trumna otwarta i pusta ( ! ) wiec zmykam szybko by nasza wampirzyca mnie z ofiarą "przypadkową" nie pomyliła pzdr "ofiarnej" nocy mian Odpowiedz Link Zgłoś