Dodaj do ulubionych

A może nocne marki

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 01:00
Odezwą się w Łowiczu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 23:13
      sprawdzam czy nie placza sie jakies nocne stworzonka.Moze jeszcze za wczesnie ?
      • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 00:18
        nie ma sowek ani nietoperzy,a ja dzisiaj mam noc bezsenna i na wszystkich
        forach cisza , tylko na jednym gotuja i omawiaja potrawy,ale nie lubie
        garow,wiec chyba sprobuje zasnac.dobranoc :)
        • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 10:32
          Nie mozesz spac ? No tak koty spią to " myszy harcują ;-))))))))))))

pzdr
          mian
          • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 14:29
            trafiles w samo sedno,niestety czesto tak mam , ale to moja wina bo czasami po
            poludniu lubie sobie pospac i potem sa efekty :0)
            • mian Miłych snów ..... 05.06.02, 15:51
              Jako że już popołudnie , miłych snów ;-)))))))))))))))))0
    • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:09
      pospalam oj pospalam 1.5 godzinki :))no i bede po nocy grasowac a co tam :))
      • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 17:20
        Jak to mozna spac w dzien nie rozumie kompletnie ;-))))
        • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:38
          mozna mozna i to jest bardzo przyjemne nigdy ci sie nie zdazylo ? sprobuj
          zacznij w niedzielne popoludnie mmmmm slodkie lenistwo to jest to.
          • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 20:45
            Jesli jestem strasznie zmeczony i mi sie to zdarzy to czuje sie jakbym jeden
            dzien stracil ;-)))))))))
            • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:32
              Nie warto sie przemeczac bedzie kolejny dzien i nastepny i jeszcze
              jeden,trzeba troche zadbac o zdrufko i czasami poleniuchowac :0)
              • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 23:39
                czyzby dzisiaj mialy sie uaktywnic nocne marki ??? a jezeli nie to znaczy ze
                pogoda zwalila wszystkich z nog i wcale by mnie to nie zdziwilo,bo dzisiaj
                wszyscy jakos ciezko "przymuleni" :))ale od jutra wraca LATO :)) tak obiecuja
                w tv.
                • Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 14.06.02, 00:04
                  obiecanki cacanki, ja juz mam dosc zimy.
                  • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 00:27
                    obiecuja temperatury nawet do 30 stopni dla mnie to temperatury optymalne
                    chociaz jezeli bedzie wiecej - nie obraze sie jestem mysza cieplolubna :))
                  • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 00:43
                    Gość portalu: kuki napisał(a):

> obiecanki cacanki, ja juz mam dosc zimy.

pomyslalam ze "pomarkujemy nocnie" a tu klopsik :)) kolorowych i dobrych snow :))
                    • Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 14.06.02, 01:54
                      zaden klopsik, to Ty sie wypuszczasz na nocne spacery foroznawcze i odpowiedzi
                      nie bylo:-)
                      • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 10:22
                        snulam sie i wloczylam,ale ty z jakimis duzymi przerwami zagladales wiec w
                        koncu padlam,ale nic to zdazymy to nadrobic :))pierwsze nocne koty za ploty.
    • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:53
      Ja dziś sie melduje , choc na ile godzin mi sił starczy nie wiem ;-)))
    • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 00:24
      chcialam troche postraszyc po nocy ale i tak nikt sie nie przestraszy,no to w
      takim razie dobrej nocy :))
      • Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 01:28
        trafiony zatopiony
        pozdrawiam
        • Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 01:31
          juz Cie tu nie ma?
          • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 01:36
            pobieglam na chwile na forum Krakow zajrzalam i az dwa razy oczy
            przetarlam,milo ze nie tylko ja pod kolderka pozdrawiam nocny kuki :))
    • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 01:55
      No to juz teraz dobranoc bo mnie tu zastanie poranna kawa .
      • Gość: kuki Re: A może nocne marki IP: 212.160.155.* 18.06.02, 02:21
        dobranoc, choc dlugo mi jeszcze do spania.
        • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:32
          to do "markowania"zmusza cie pewnie praca ? wspolczuje co innego robic to dla
          przyjemnosci a ci innego kiedy trzeba.ja sobie postukam a ty odsypiaj :))
          a kawa bedzie w poludnie :))pozdr.
          • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 10:49
            Macie zdrowie , tak po nocy siedziec ;-))))
            • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:28
              ale ty bedziesz zdrowszy od nas bo to sie kiedys odbije :)))))
    • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 22:36
      to jeszcze nie noc ale jestem po pozno wieczornym spacerku absolutnie
      swietnie,chlodny wiaterek lody na tarasie i pogaduchy ze znajomymi sama radosc
      i wytchnienie teraz mala kawka smakowac bedzie wybornie :))))))
    • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 22:54
      oj bardzo ciezko sie wchodzi na ta strone . wakacje sie zaczely to i sie pewnie
      zacznie ruch w sieci , pzdr i zycze milej nocy
      • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 00:42
        spij dobrze - a te klopoty pewnie chwilowo wyjada wszyscy i tylko my
        zostaniemy:))
        • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 07:56
          No mam nadzieje ze my tez choc na troche wyjedziemy ;-)))))))))))))

pzdr
          mian z poranną kawką ;-)))
    • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:16
      Ja tylko kartę przyszedłem podstęplować , nikogo nie ma , wampirzyca nasza na
      łowy ruszyła , nic w TV ,
      " to ja już sobie pójdę , co tutaj tak będę sam siedział " ;-))))

hihihi
      pzdr
      Milych Snów
      • Gość: mysza Re: A może nocne marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:26
        mijamy sie w tym watku ale kiedys sie spotkamy na pewno.dobrej nocy i snow
        dobrych :)
    • Gość: mian Re: A może nocne marki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 23:58
      Na chwilkę zajrzałem , trumna otwarta i pusta ( ! ) wiec zmykam szybko by nasza
      wampirzyca mnie z ofiarą "przypadkową" nie pomyliła

pzdr
      "ofiarnej" nocy
      mian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka