09.04.04, 13:07
Lek.med.specjalista ginekolog- położnik Beata Gulanowska- Gędek- prywatnie 1
raz w tygodniu (poniedziałek)przyjmuje w Tehandzie na Paganiniego 7, a na
codzień w szpitalu na Kraśnickich.
Wspaniała kobieta i super specjalista- gorąco polecam

Iza
Obserwuj wątek
    • ryza_malpa1 Re: Lublin 15.04.04, 08:14
      Pani Bozena Michalak ze szpitala na Jaczewskiego. Bardzo miła a przy tym
      rzeczowa. Chodzę co prawda do niej od kilku miesięcy ale kilka znajomych juz u
      niej szczęśliwie urodziło i nie moga się nachwalić.
      Pani przyjmuje we wtorki i czwartki w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej , wizyta
      kosztuje około 70 zł sad
      Wada jest jedna - na wizyte trzeba zapisywac sie ze sporym wyprzedzeniem ( ze
      2 tygodnie) :\
      • konti1 Re: Lublin 06.12.04, 11:07
        Zgadzam sie i polecam również! Co prawda nie prowadziła jeszcze mojej ciąży
        jednak znamy się już ok 7 lat i nie mam zastrzeżeń (no może poza ilością
        pacjentek i czasem oczekiwania w Luxmedzie, ale to chyba tylko świadczy o
        zaufaniu pacjentek).
      • alessandra83 Re: Lublin 23.02.05, 19:05
        A propos Luxmedu, ja gorąco polecam dra n.med. Jacka Robaka. Przyjmuje w
        Luxmedzie na Królewskiej. Wizyta kosztuje 55zł., ale przynajmniej wiem za co
        płacę. Profesjonalizm w każdym calu.
      • misiajacka Re: Lublin 24.02.05, 14:24
        witajcie dziewczyny, czy ktos zna doktora Gogacza lub Tomaszewskiego z kliniki
        na jaczewskiego i ma jakas opinie na ich temat oraz za ile i gdzie przyjmuja???
        ewentualnie kogos dobrego ze szpitala na staszica kto przyjmuje tez w jakims
        NZOZ
        • free-yayco Re: Lublin 13.03.09, 13:47
          dr tomaszewski przyjmuje w lux medzie prowadził moją ciażę, jestem zadowolona
      • olas1975 Re: Lublin 15.04.05, 11:49
        Ja jestem marudna i przerobiłam już wielu lekarzy:
        dr Saadi - niestety trudno z niej wyciągnąć wiedzę ( wiem, ale nie powiem)
        dr Tomaszewska - byłam u niej na swojej pierwszej wizycie (18 lat) i chciałam
        się czegoś dowiedzieć o antykoncepcji. Zbadała mnie z komentarzem I co się
        krzywisz? jak ci chłop wsadza też masz taką minę? - i kazała przyjść z matką.
        dr Jarząbek - nadzerkę zrobił mi super, ale jak zaszłam w ciążę zaprosił mnie
        na płatne USG i stwierdził, że ciąża jest martwa oraz zaprosił na czyszczenie
        macicy za kilka dni. W między czasi zrobiłam USG u dra Mazurka, ciąża jes - 13
        tydzień i ma się dobrze.
        dr Włodarczyk - super - badanie jest może nie miłe ale nie przykre, wszystko
        tłumaczy, niezależnie od tego ile osób czeka pod drzwiami. Całodobowo uchwytny
        pod komórką.Prowadził moją 1 ciążę prowadzi obecną.
        dr Taczała - ponieważ dr Włodarczyk był na urlopie to dr Taczała robił mi cc.
        Zrobił rewelacyjnie, po porodzie zajmował się mną i wszystko mi opowiedział co,
        jak i dlaczego zrobił.
        • bjuty Re: Lublin 04.05.05, 19:37
          > dr Tomaszewska - byłam u niej na swojej pierwszej wizycie (18 lat) i chciałam
          > się czegoś dowiedzieć o antykoncepcji. Zbadała mnie z komentarzem I co się
          > krzywisz? jak ci chłop wsadza też masz taką minę? - i kazała przyjść z matką.

co za chamstwo!!! czy naprawdę kobieta kobiecie musi zawsze dopiec? Pociesz się,
          że była starsza od Ciebie i pewnie brzydszasmile i dlatego padły te słowa.
          Dlatego zawsze polecam facetów ginekologówsmile Nie zazdroszczą Ci, że jesteś
          ładniejsza i młodsza od nich i z reguły starają się być delikatni.
          P a !!!
        • lolitka8303 Re: Lublin 26.06.08, 16:07
          Witam, widzę że piszesz o dr. Włodarczyku, czy możesz mi napisać coś więcej na jego temat i podać kontakt lub gdzie przyjmuje? Słyszałam dość dobre opinie na jego temat. Z góry bardzo dziękuję
      • albmim8 dr Błażukiewicz 03.01.06, 18:10
        Czy ktos miał doswiadczenie z tym lekarzem? Przeczytałam ze to "lekarz przyjazny kobiecie", a co Wy o tym sądzicie?
        • ena07 Re: dr Błażukiewicz 06.02.07, 16:23
          to lekarz niezwykle miły na prywatnej wizycie (kiedy za usg zapłaciłam 80zł).
          natomiast w szpitalu badając mnie w dniu terminu porodu, na moje pytanie "Kiedy
          mogę urodzić" odpowiedział lekceważąco, że nie jest Kaszmirowskim
          • katiuszka78 Re: dr Błażukiewicz 11.05.07, 22:36
            a ja byłam świadkiem jak któraś dziewczyna z nim rodziła, słyszałam bo byłam
            kilka boksów dalej i jego zachowanie sprawiło na mnie bardzo dobre wrażenie wink

robił mi cesarkę poza tym oraz usg , no ale z tego to niewiele wynika wink
          • kr0pe-czka Re: dr Błażukiewicz 12.05.08, 16:24
            Ja mam same dobre doświadczenia z tym lekarzem. Poleciła mi go
            koleżanka, a ja poleciłam go kolejnym dziewczynom. Prowadził moją
            ciążę z wielkim zaangażowaniem i troską. Kiedy było trzeba
            pocieszał, zawsze wysłuchał, doradził.Jestem bardzo zadowolona z
            jego opieki. I jeszcze jedno, kiedy leżałam na patologii ciąży
            widziałam jak zajmuje się również innymi pacjentkami i jego
            zachowanie nie rożniło się od zachowania w prywatnym gabinecie.
            • julia310781 Re: dr Błażukiewicz 10.10.08, 19:25
              Moja ocena tego lekarza jest też bardzo pozytywna, miałam cc które on wykonał.
              Uważam że zrobił to bardzo dobrze i dokładnie. Po operacji czułam się wyjątkowo
              dobrze szybko doszłam do formy bez żadnych problemów. Na oddziale dr interesuje
              się nie tylko swoimi pacjentkami ale też i tymi pozostałymi co dało się często
              zauważyć. Ogólnie jestem zadowolona i szczerze polecam tego lekarza.
        • kasia_finanse Re: dr Błażukiewicz 18.05.07, 22:57
          jestem jego pacjentką od kilku lat, z całego serca polecam, straciłam pierwsze
          dziecko, bardzo mi pomógł nie tylko w szpitalu, nie zlekceważył poronienia,
          szukał przyczyny, przygotował mnie do następnej ciąży. Obecnie jestem w 25
          tygodniu drugiej ciąży - przerobiłam wielu lekarzy - do niego mam zaufanie.
          • lavjja Re: dr Błażukiewicz 15.10.08, 18:07
            i ja polecam tego lekarza, prowadzi teraz moją ciążę, niestety pierwszą
            poroniłam i on robił mi zabieg, od tej chwili jestem "z nim" bardzo fajny, miły,
            kulturalny i pomocny!!! mam nadzieje że odbierze mój porod!!
            • julia310781 Re: dr Błażukiewicz 28.10.08, 19:05
              Mam pytanie, jak dr podchodzi do prowadzenia ciąży, czy wykonuje bad USG na
              każdej wizycie, i czy zleca wszystkie wymagane badania oraz ile taka wizyta
              kosztuje?
        • katerina2007 Re: dr Rutkowski 21.09.07, 18:28
          czy może któraś z pań uczęszczała w ciąży do tego lekarza???
          • tysia.w Re: dr Rutkowski 22.09.07, 12:23
            Nie chodziłam do tego dr ale go znam...wiem że jest bardzo konkretny
            i rzeczowy, pracuje na kraśnickich na sali porodowej, stara sie zeby
            kobiety rodzily naturalnie i pomaga w tym.
          • wawruchnika Re: dr Rutkowski 17.10.08, 22:03
            Dr Rutkowski jest teraz moim lekarzem.Jest lekarzem z którym mozna o
            wszystkim porozmawiać , nawet mój mąż był razem zemną na wizycie u
            niego i o co tylko chciał to mógł się go zapytac .Jest lekarzem
            który wysłucha w spokoju , doradzi i naprawdę pomoże . Polecam .
            Pozdrawiam
      • pszczolka233 Re: Lublin 24.03.06, 23:57
        czy ktoś może zna dobrego lekaża który mógłby mi pomóc?? Jestem po poronieniu i
        po martwej ciąży lekarz ze szpitala dał mi wypis bez wyjasnien nic tylko
        Dowidzenia. Chyba powinnam zrobic jakies badania ale gdzie u kogo??? POMÓZCIE
        • olas1975 Re: Lublin 16.05.06, 10:15
          Gorąco polecam panią dr Marciniak z Jaczewskiego, przyjmuje prywatnie na
          Chodźki w Titanicu - to ten nowy blok naprzeciw szpitala. Też tam trafiłam po
          utraconej ciąży, potem skierowałam do niej moje kolezanki po poronieniach i
          obie są już w ciąży, miały zrobione ZA DARMO badania, przyjmują leki i ...
          czekaja na dzieci.
          • shine10 Re: Lublin 06.10.06, 20:27
            ja tez ją gorąco polecam, jest super, szczęśliwie urodziłam u niej dzieciaczka,
            fachowo się mną zajęła w ciąży i potem w szpitalu a do tego jest sympatyczna,
            bardzo delikatna i nie przyjmuje pacjentek na ilość tylko na jakość
            • saruunia4 Re: Lublin 08.10.06, 21:18
              a wiecie coś o Wróblu?
              • gabiucha Re: Lublin DR WRÓBEL 07.09.07, 10:41
                Bardzo symaptyczny lekarz, kompetentny, miałam u niego laparoskopie
                robioną i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Przyjmuje w Pro
                Vivo na Jutrzenki i Poliklinice na Jaczewskiego. Jedyny minus ale za
                to spory to cena prywatnej wizyty-120 zł z usg.
                • only-edzia5 Re: Lublin DR WRÓBEL 21.10.07, 19:49
                  hej ja przez niego STRACIŁAM MOJA ZUZANNKĘ!!!!!!!!trzymaja sie niego
                  glupie zarty nawet w dniu kiedy wychodzilam z kliniki po stracie
                  coreczki pow mi sukin..ze nie poznaje pacjentek po twarzy tylko po
                  posladkach!!!!nie wydaruje mu skurw....ze nie zbadal mnie dokladnie
                  kiedy ja skarzylam sie na bole w podbrzuszu zignorowal to malo tego
                  w tej klinice rowniez moje zycie ratowali.to jest lekarz????
                  • only-edzia5 Re: Lublin DR WRÓBEL 21.10.07, 20:08
                    WROBEL?PRZEZ NIEGO STRACILAM CÓRKĘ!!!
                    • kami4334 Re: Lublin DR WRÓBEL 10.06.09, 19:18
                      Gorszego chamstwa i łapówkarstwa jak żyję nie widziałam dopóki nie poznałam
                      Wróbla.Tak ordynarnego lekarza to szukać ze świecą.Może na wizytach w prywatnym
                      gabinecie traktuje pacjentki jak człowieka ale nie wtedy gdy przychodzi się do
                      niego państwowo. Niedość że spieprzył mi operacje to jeszcze wyskoczył na mnie z
                      gębą że musi robić poprawki i liczył jak zwykle na kasę bo od razu poinformował
                      mnie ile by kosztowała taka poprawka prywatnie. A wała konowale spieprzyłeś to
                      poprawiaj.
                      • malwina_6 Re: Lublin DR WRÓBEL 10.08.10, 23:37
                        Zgadzam się z tą opinią.Chodziłam do Dr.Wróbla dawno temu ale jak widzę nic się
                        nie zmienił.Moja wizyta u niego skończyła się w dniu kiedy zapisałam się na
                        wizytę w przychodni, chciałam tylko receptę na tabletki.była duża kolejka i
                        powiedział że mnie już nie przyjmie, a ja powiedziałam, że wypisanie recepty
                        zajmie mu kilka minut, on mi na to"receptę na tabletki każdy dowolny lekarz pani
                        wypisze" więc zapytałam kiedy mogę do niego przyjść prywatnie bo potrzebuję już
                        tabletek bo kończą mi się... on na to że prywatnie przyjmuje wielu lekarzy.Tak
                        się zdenerwowałam, był bardzo nie miły i prawie na mnie krzyczał.Nie podobało mi
                        się jego zachowanie.Nie polecam tego lekarza!
                    • di-fi Re: Lublin DR WRÓBEL 03.04.11, 13:18
                      szukam poszkodowanych tak jak postapil ze mna tak tego nie zostawie bede sie starala by innym krzywdy jusz nigdy nie zrobil .sprawa jest jusz w izbie Lekarskiej w Lublinie prosze o pomoc kontakt@difi@interia.eu
                      To czlowiek bez skrupulöw Tylko kasa sie liczy zdrowie pacienta dla niego nie istnieje
                      Hyba nic nie slyszal o etyce lekarskiej !!!!
                      • ad.ela.ela Re: Lublin DR WRÓBEL 09.07.14, 12:19
                        Dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkałam! świetnie zaopiekował się mną i moją córeczką.. to urodzony ginekolog. chodze do niego odkąd poszłam po pierwsze tabletki. To czego jestem pewna to że wcale nie leci na kase i że sie zna. Wiadomo że jak się idzie do niego na prywatną wizytę to trzeba zapłacić- z tym trzeba się liczyc. Ale jeśli trzeba to można się z nim dogadać... jest ludzki po prostu... na żywo nie słyszałam jeszcze żadnej negatywnej opinii o nim... myślę że komentarze na forach też nie można brać na powaznie. mówie ze swojego doswiadczenia. aż człowieka przeraża że można pisac o kimś takie kłamstwa i tak niszczyć jego imię. Lekarz godny polecenia.
                        • olenka814 Re: Lublin DR WRÓBEL 06.02.15, 14:38
                          z Lublina polecam doktora Wdowiaka, swietny ginekolog, w 100% wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu. Ma swoj gabinet (www.ovea.com.pl/) na Szczerbowskiego smile
      • an.palka Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 26.10.06, 16:51
        Spotkałam się z najwspanialszym lekarzem drem Dariuszem Swatowskim. Kocham tego
        człowieka. Przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej. Jest spokojny,
        kompetentny, zainteresowany, zaangażowany, miły, wszystko dokładnie i cierpliwie
        tłumaczy. Ma zawsze czas, daje poczucie bezpieczeństwa. Polecam gorąco!!!
        • ena07 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 06.02.07, 16:29
          A ja bym powiedziała "TYLKO NIE DR SWATOWSKI"! Będąc na wizycie (notabene za
          80zł w Luxmedzie)lekceważąco odnosił się do stosowania przeze mnie metody
          objawowo - termicznej w zapobieganiu ciąży,pomimo, że stosuję ją z powodzeniem
          od kilku lat. Rozumiem, że można się z kimś nie zgadzać, ale nie należy nikogo
          upokarzać.
          • kaiw79 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 15.03.07, 15:14
            Witam dziewczyny!!! Bardzo proszę o informację na temat dr. Dariusza
            Swatowskiego.Na forum jest bardzo mało opinii o nim-ja byłam u niego na
            pierwszej wizycie, chcemy z mężem starać się o pierwszego dzidziusia a mam
            trochę problemy zdrowotne. Bardzo proszę jeśli któraś z Was coś może napisać o
            tym ginekologu będę bardzo wdzięczna. Chodzi głównie o to jak prowadzi ciążę,
            czy odbiera porody i jak z cesarką u niego.Czy przyjmuje w szpitalu i czy mozna
            na niego liczyć poza prywatnymi wizytami. Bardzo, bardzo prosze o
            opinie!.Dziękuję z góry! Pozdrawiam serdecznie!smile
            • kaiw79 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 22.03.07, 12:52
              Witam, ponawiam prośbę - jeśli któraś z Was leczyła się do dr. D.SWATOWSKIEGO
              prosze napiszcie jake były Wasze odczucia bądź rezultaty leczenia. Zamierzam
              starać się o dziecko a on nawet nie wspomniał o szczepieniach czy jakichs
              dodatkowych badaniach zeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Zastanawiam sie
              czy to dobry lekarz? Proszę o jakiś odzew!!!
              • mazria Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 20.04.07, 21:10
                Może sceptycznie podchodzi do metody objawowo termicznej. I może odebrałaś źle
                jego sugestie. Mogło być Ci przykro jeśli Ciebie skrytykował.
                Ale dla mnie jest wzorem lekarza z powołania. Jest NAJLEPSZY z tych, których
                poznałamn.
                Jest moim lekarzem od około 3 lat.
                Na poczatku brałam tabletki antykoncepcyjne, zanim mi je wypisał zlecił różne
                badania. Potem mogłam je dostać. Inni lekarze dają je niestety na piękne oczy.
                Po roku przestałam brać tabletki. Gdyż chciałam oczyścić swój organizm.
                Zaczęliśmy z mężem planować dziecko, dr Swatowski wtedy zlecił mi wszelkie
                badania, zalecił branie kwasu foliowego i innych witaminek.
                Zaszłam w ciążę, jednak niestety poroniłam sad
                Trafiłam z bólami do szpitala na Kraśnicką, gdzie byli okropni lekarze, którzy
                od razu chcięli mnie łyżeczkować nawet bez zrobienia USG.
                Wypisałm się na własne żądanie i pojechałam do dr Swatowskiego, który się mną
                zajął. Okazło się, że żadne łyżeczkowanie nie było potrzebne, bo mój organizm
                sam sie oczyścił. Potem byłam pod opieką dr Swatowskiego. Co 3 tygodnie
                chodziłam na wizyty kontrolne. Gdyby nie on i jego wsparcie, nie poradziłabym
                sobie z tym wszystkim. Caly czas rozmawiał też z moim mężem. Bardzo dużo
                zawdzięczam doktorowi i nogdy nie zamienię go na innego lekarza. Jeśli macie
                jakieś pytania, to piszcie. Będę tutaj zaglądać
                • eeee27 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 07.05.07, 21:34
                  hej!
                  a co z usg i dr Swatowskiego? zapisałam się do niego na piewrsze (w 12 tyg.),
                  może macie jakieś doświadczenia?
                  • mazria Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 10.05.07, 11:32
                    USG - bardzo profesjonalnie. Wszystko bardzo dokładnie Ci opowie i opisze.
                    Czasami wpada w swoje poczucie humoru smile Mnie spytał "Czy z moją pomocą
                    zaszła Pani w ciążę?".... Szeroko otworzyłam oczy, a on na to "Chodzi mi o to
                    czy brała Pani jakieś leki?".
                    Jest miły i delikatny.
                  • stoks486 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 27.04.10, 13:53
                    Ja robiłam usg w 12tc u dr Swatowskiego. Jestem zadowolona, wszystko pomierzył,
                    wytłumaczył.
                • sinking_stone Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 19.11.08, 17:09
                  Ja sie jakoś strasznie zraziłam do niego. Jestem ciężkim przypadkiem
                  endometriozy i pan Swatowski robił mi USG bo mi sie odnowiła cysta.
                  Pan doktor zalecił ciażę. Ja mówię, że nie mam tatusia a ten z
                  tekstem, że trzeba zaszczepić się na rózyczkę i faszerować się
                  kwasem foliowym. Pan Swatowski leczy endometriozę ciążą. Leki
                  wybłagałam już stojąc w drzwiach. Pan doktor chyba miał jeszcze
                  kilka takich naiwnych pacjentek do przebadania. Stanowczo odradzam.
                  w ogole nie słucha, wzrok lata po ścianie i kaze zaciażyć osobie
                  samotnej jakby decyzja o dziecku była jak kupowanie bułek w sklepie.
                  • sinking_stone Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 19.11.08, 17:13
                    I bez przerwy dzwoni mi komórka. Irytujacy brak szacunku dla
                    pacjenta.
            • cherrylee79 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 14.08.07, 14:05
              hej. Też chciałabym uzyskać opinie o ciążach prowadzonych przez Dr Swatowskiego.
              Jak podchodzi do tematu cesarki i czy np daje swój telefon w razie nagłego
              przypadku. pozdrawiam Kasia
              • barim Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 08.02.08, 12:37
                Nie polecam. Moje małe dziecko po ciężkiej transfuzji jakoś wyszło
                na prostą. Ale wystarczyło zrobić tylko jedno podstawowe badanie w
                czasie ciąży i nie byłoby problemu. Taka porażka zawodowa bardzo
                zaciążyła lekarzowi i zwyczajnie jak tchórz zniknął z pola widzenia.
                Wcześniej wydawał się OK.
        • olimpiaa.4 Re: Lublin TYLKO DR DARIUSZ SWATOWSKI 16.09.08, 22:08
          Ja tylko raz bylam na wizycie u Dr Swatowskiego. Staramy sie z mezem
          od 2 lat. Pan dr jest owszem mily, ale swoja diagnoze (czy raczej
          jej brak) oparl tylko na podstawie wywiadu lekarskiego. Nawet mnie
          nie zbadal. O Usg nie wspomne. Szkoda, bo szukalam u niego pomocy
          wlasnie po pozytywnych opiniach dziewczyn z innego forum.
      • mloda242 Re: Lublin 31.10.06, 09:35
        witam, chciałam zapytać Was jakie macie opinie na temat lek. Mirosława Mroczka
        przyjmującego w szpitalu mswia w lublinie?. wybieram się do niego na wizytę ale
        słyszałam że nie jest najwybitniejszsym specjalistą i nie ma podejscia do
        dziewczyn... czekam na odp. z góry dzięki
      • monia1979 Re: Lublin 19.06.07, 22:22
        Zgadzam się w 100%. Prowadziła moją pierwszą ciążę; bez żadnego usg ani
        dodatkowych badań wykryła ciążę pozamaciczną- miała nosa i pewnie uratowała mi
        życie. Jestem jej pacjentką ponad 3 lata.Polecam gorąco.
        • monia1979 Re: Lublin 19.06.07, 22:32
          Pisałam o dr Bożenie Michalak z Jaczewskiego, rzecz jasna
      • monia1979 dr Bożena Michalak 30.06.07, 10:32
        Jest sympatyczna, usmiechnięta a przy tym rzeczowa. Polecam, choć kolejki do
        niej są długie i nie robi usg w gabinecie.
        • ergon244 Re: dr Bożena Michalak 30.07.07, 10:27
          Tak pod warunkiem że jej płacisz jak przestaniesz to zpewniam że urodzisz sama.
          Zostawiała mnie przed samym porodem bo nie dostałą łapówki i o mały włos mój
          dzidziuś nie urodziłby się żywy
          • monia1979 Re: dr Bożena Michalak 07.08.07, 10:13
            Płacę za każdą prywatną wizytę więc to chyba normalne, że lekarz się
            o mnie troszczy kiedy trzeba. Nie jestem łatwym przypadkiem
            medycznym. Dr Michalak ma ze mną sporo pracy i ani razu nie zdarzyło
            mi się żebym czuła sie pozostawiona sama sobie. Dzięki właściwej
            diagnozie uratowała mi życie, więc twoje obiekcje są mi obce.
        • truana Re: dr Bożena Michalak 20.09.08, 13:53
          Zgadzam się! Ta pani to w pełni profesjonalny specjalista!
      • mela_4 Lublin-ciąża z trombofilią 19.01.10, 09:22
        Poszukuję lekarza, który prowadzi ciąże u pacjentek z trombofilią. Będę wdzięczna za informacje
    • kin2 Re: Lublin 28.04.04, 16:27
      Dr Jacek Tomaszewski, JAczewskiego. Przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej
      we wtorki i czwartki po południu. też najlepoiej umawiać się wcześniej 5323711.
      miły, chętnie dzieli się wiedzą i spostrzeżeniami. odpowaida na lażde nawet
      najbardziej absurdalne pytania. mimo że nie był w szpitalu bardzo pomógł mi w
      czasie porodu.
      • marciam13 Re: Lublin 03.07.04, 11:39
        Popieram-też jestem pacjentką dr Tomaszewskiego.Przyjmuje także w Ab Ovo na
        Bocianiej w środy po południu (i w Nałęczowie-chyba nadal, ale nie wiem w jakie
        dni).
      • gabi510 Re: Lublin 10.11.04, 15:40
        Mam duże wątpliwości co do Tomaszewskiego... właśnie szukam normalnego gin,
        najpierw mnie nastraszył, później odłozył słuchawkę jak dzwoniłam z problemem.
        Gorąco nie polecam !!! chyba jest dobry do szybkich, bezproblemowych wizyt.
        Szybka kasa...

S.
        • agaro28 Re: Lublin 10.12.04, 17:37
          ja rownież zawiodłam się na dr Tomaszewskim.
          uważam tak samo jak Gabi, niestety.
          po dwóch porornieniach domagałam się badań, chciałam znaleźć przyczynę.
          Powiedział, ze to bezcelowe i kosztowne, że to normalne co mi się przytrafiło i
          kazał przyjść za pół roku jak znowu zaczę starania.
          Aga
      • al_ex Re: Lublin 06.12.04, 16:36
        dr Jacek Tomaszewski jest rewelacyjny. To pierwszy ginekolog do którego mam
        pełne zaufanie i ciesze sie ze to do niego trafilam. Wlasnie zaczal prowadzic
        moja ciaze. Zawsze znajdzie czas zeby porozmawiac i rozjasnic watpliwosci.
    • gagat100 Re: Lublin 27.08.04, 17:10
      CYTAT

• LUBLIN
      lakasha 07.08.2004 21:17 odpowiedz na list

Dr.Kotarski...bez słów tak zwany - "Lekarz Człowiek"smile,jest wspaniały ,
      miły , kompetentny i....polecam goraco!...mogę tak zachwalac i zachwalać!
      nie tylko ja ,wiekszośc znajomych jezdzi do niego!

• Re: LUBLIN
      monika_oli 12.08.2004 12:07 odpowiedz na list

Gdzie przyjmuje? Wizyta refundowana, czy prywatnie (ile kosztuje)?

• gabi510 Re: Lublin 10.11.04, 15:01
        gdzie przyjmuje Kotarski???
    • asienka_a Re: Lublin 31.08.04, 20:42
      prof Kwasniewska cudowna kobieta przyjmuje prywatnie na okopowej we wtorki i
      czwartki od 14 a na codzien w szpitalu na staszica
      • kielbus Re: Lublin 22.12.04, 14:58
        Również gorąco polecam P.Prof. A Kwaśniewska, szczęśliwie poprowadziła mnie
        przez 2 ciąże, moje dzieciaki mają już 10 i 9 lat
      • ananasik1 Re: Lublin 04.02.05, 08:42
        A ja nie polecam prof. Kwasniewskiej! Kiedys bylam zadowolona ale od jakis 2
        lat wizyty u niej trwaja maxymalnie krotko, mam wrazenie ze zaczela sie liczyc
        ilosc a nia jakosc! No i wizyta jak na nasz region uwazam za droga (80 zl)!!!
      • iwonap3 Re: Lublin 15.04.05, 08:22
        Prof. Kwaśniewska - nie polecam. Przyjmując prywatnie pewnie jest o.k., jednak
        jak leżałam w szpitalu na Staszica to nie wspominam jej mile. Jak mnie zbadała,
        to myślałam, że pofrunę, niesympatyczna, zarozumiała, typowa pani prof. Za to
        pani dr Semczuk, córka pana prof. Semczuka - bardzo kompetentna, miła, skora do
        rozmowy i wyjaśnień. Super.
    • marta19771 Re: Lublin 09.09.04, 21:54
      również z całego serca polecam prof.Kwaśniewską.Bardzo miła,kompetentna i
      cierpliwa a nie byłam przyznaję "łatwą" pacjentką, po dwóch poronieniach i
      bardzo przewrażliwiona(ale chyba trudno się dziwić)dzięki pomocy Pani Prof.mam
      cudowne dzieciątko. Wszystkim starającym się i oczekującym też życzę
      szczęśliwego rozwiązania.
    • kiti5 Re: Lublin 27.10.04, 19:57
      Polecam dr Wieczorka .Pracuje w szpitalu przy Kraśnickiej.Super jeśli chodzi o
      prowadzenie ciąży i poród.Jeśli chodzi o leczenie to dr Ziaja,
      • mxp4 Re: Lublin 25.11.05, 06:46
        Wieczorek jest baaaaardzo niesympatyczny.
    • kleinebine Re: Lublin 29.10.04, 16:30
      O pani Gulanowskiej tez slyszalam dobre opinie. Mila kobieta - poznalam ja jak
      lezalam w szpitalu.
      Osobiscie polecam lek.med. Piotra Błażukiewicza, bardzo miły lekarz. Zna sie na
      leczeniu roznych problemow. Ja jestem jego nietrywialnym przypadkiem.
      Pracuje w szpitalu na Krasnickich, ale nie przyjmuje tam. Ma gabinet w Lublinie
      na Jutrzenki przyjmuje dwa razy w tygodniu. Bardzo zapracowany, ale pacjentki
      zawsze dobrze traktuje mimo zmeczenia.
      Wazne ze nie traktuje kobiet tak jak slyszalam o innym lekarzu od kolezanki:
      "niech pani zdejmie majtki zbadam pania".
      Tak na koniec to moj lekarz dostal tytul "Lekarz przyjazny kobiecie"
      Nie podalam telefonu bo nie chce zeby mial jakies nieprzyjemnosci. Jezeli
      chcecie naprawde to napiszcie a chetnie podam.
      Pozdrawiam przyszle mamy! (tzn. te ktore maja nadzieje ze nimi beda)
      • klara34 Re: Lublin 02.11.04, 21:38
        Tak, zgadzam sie. Dobry lekarz - mnie tez pomogl i mialam poczucie, ze
        interesuje go moj problem, a nie kasa za wizyte (gabinet na Jutrzenki 16a), a
        dla nas kobiet to jest przeciez bardzo wazne. Wiem, ze inni lekarze naciagaja
        na kase za kazde dodatkowe badanie, ktore zlecaja do zrobienia. Poznałam Dr
        Błażukiewicza w trakcie mojego pobytu w szpitalu na Kraśnickiej, kiedy miałam
        możliwość porównania jego podjeścia do pacjentki z podejściem prezentowanym
        przez inych lekarzy - kiedys leżałam też na Jaczeskiego. Polecam.
      • morando Re: Lublin 23.02.05, 00:01
        hirsutyzm - moze wiesz czy twoj lekarz jest dobry w tym temacie? a moze znasz
        gina-endokrynologa w jednej osobie?
        pozdrawiam
        • petarda2 Re: Lublin hirsutyzm 05.03.05, 20:05
          Prof. Jakimiuk jest ginekologiem -endokrynologiem i specjalizuje sie w tym
          temacie. Przyjmuje w piatki 17-19 w Luxmedzie. Trochę może mało kontaktowy ale
          kompetentny.
          • o.me Re: Lublin hirsutyzm 28.10.07, 17:30
            Po 2 poronieniach szukałam przyczyny, od kilku lekarzy usłyszałam że to normalne
            (pewnie po Czarnobylu!!!), przypadkiem trafiam na dr. Jakimiuka, postawił trafną
            diagnozę na 1 wizycie,...potem operacja, ...dzisiaj mam 9-letniego syna.
            Potwierdzam bardzo kompetentny.
    • marzenas1 Re: Lublin 29.10.04, 21:36
      dr Tomasz Mazurek przyjmuje w poniedziałki i czawartki w swoim gabinecie na
      Jutrzenki w Top Miedical-u i na Al. Krasnickiej w szpitalu dobry, miły lekarz.
      • misiabella Re: Lublin 02.11.04, 15:31
        Polecam dr Chołubka ze szpitala na Kraśnickich,przyjmuje też tam w przychodni
        oraz prywatnie ul.Baśniowa 6.Bardzo dobry i kompetentny lekarz.
        • azja.grum Re: Lublin 10.12.04, 09:26
          Również polecam dr CHOŁUBKA.
          Super lekarz, nie zostawia żadnego pytania bez odpowiedzi, on jako jedyny
          lekarz zachęcił mnie do operacji plastycznej za co jestem mu ogromnie
          wdzięczna. Uratował moją kobiecość!!!, a już traciłam wiarę, że kiedykolwiek
          zobaczę w sobie kobietę.
          Niestety ponad 2 lata temu wyjechałam z Lublina i musiałam zmienić lekarza. Nie
          spotkałam drugiego takiego jak dr CHOŁUBEK
          • katiuszka78 dr Chołubek jest the best ;) 23.04.05, 16:09
            tez go wszystkim polecam, prowadził moją ciążę, wszystko tłumaczył, na każde
            pytanie odpowiadał, zawsze w razie potrzeby kładł mnie na patologię (5 razy), na
            ostatniej wizycie zrobił ktg, wykrył spadki tętna które go zaniepokoiły, położył
            mnie do szpitala na obserwację i po kilku dniach ktg i spadków tętna byłam już
            po cc w 37 tc, dostępny pod komórką, robi tez usg
            • waniaw1 Re: dr Chołubek jest the best ;) 02.08.05, 10:10
              Spadki tętna zaniepokoiłyby każdego położnika.
              • katiuszka78 Re: dr Chołubek jest the best ;) 07.08.05, 09:27
                tak uważasz? niestety tak nie jest, nie pamiętam nazwiska tego gina ale leżałam
                4 dni pod ktg z tymi spadkami, w niedziele 23 maja 04 ten gin miał dyżur i uznał
                nasze spadki za prawidłowe tętno, podczas gdy położne już był nieźle zmartwione
                i moje zapisy to były tasiemce 40 minutowe 3 razy dziennie, po takim tekście
                zapłakana poszłam szukac docenta i na szczęście znalazłam, kilka godzin później
                ten sam gin na porodówce doszedł do wniosku że ze względu na daleką drogę do
                porodu naturalnego (37 tygodni, czop odszedł, szyjka puszczała palec) i ZE
                WZGLĘDU NA NIEPRAWIDŁOWOŚCI TĘTNA (teraz to nieprawidłowosci cholera) rozwiążą
                sprawę cięciem, no i miałam cc
                • waniaw1 Re: dr Chołubek jest the best ;) 10.08.05, 14:32
                  To przepraszam, przykro mi. Nie mieściło mi się w głowie, że tak sobie lekarze
                  olewają sprawę.
            • aga2-008 Re: dr Chołubek jest the best ;) 11.01.08, 17:33
              katiuszka78 napisała:

> tez go wszystkim polecam, prowadził moją ciążę, wszystko
              tłumaczył, na każde
              > pytanie odpowiadał, zawsze w razie potrzeby kładł mnie na
              patologię (5 razy), n
              > a
              > ostatniej wizycie zrobił ktg, wykrył spadki tętna które go
              zaniepokoiły, położy
              > ł
              > mnie do szpitala na obserwację i po kilku dniach ktg i spadków
              tętna byłam już
              > po cc w 37 tc, dostępny pod komórką, robi tez usg

proszę o informację na temat doktora Chołubka
              jak prowadzi ciążę itd.
              będę bardzo wdzięczna
        • przemag77 Re: Lublin 25.08.05, 21:18
          ZDECYDOWANIE polecamy, tj. ja i moi chłop

Zdecydowanie polecam dra Chołubka. Wystarczy jedna wizyta, aby mieć pewność, że
          to właściwa osoba na właściwym miejscu. Najlepiej sprawdzić i przekonać się
          osobiście (Baśniowa 6). Ciąża nie należała do łatwych, ale nie ma to jak
          fachowość i kompetencja niektórych lekarzy. A do nich na pewno można zaliczyć
          Dra Chołubka. Finał - zdrowe, piękne dziecko. Polecam.

• karolka17 Re: Lublin 22.10.05, 22:25
            i ja tez polecam. moją ciąże prowadził, też miałam wielu problemów, ale dzięki temu lekarzowi już prawie pół roku mamy zdrowe dziecko. Zawsze fachowe konsultacje, oprócz tego w razie potrzeby skieruje do dobrego lekarza innej specjalności...itd. Gorąco polecam!
      • asialewa Re: Lublin 25.01.05, 17:35
        tez polecam Mazurka, prowadzil moja ciaze i odbieral porod, przy nastepnym
        dziecku rowniez zyczylabym sobie takiego ginekologa
    • nitka333 Re: Lublin 15.11.04, 20:26
      Polecam: dr Kalasiewicz przyjmuje w Przychodni Stowarzyszenia Rozwoju Rodziny
      na Szwajcarskiej 7 (albo5 - niezbyt dobrze pamiętam). Co do dr Mazurka też się
      zgadzam - jest dobrym lekarzem (szpital na Kraśnickiej, Top-Medical na Zana).
      Naprawdę rewelacyjny jest dr Jacek Robak (Staszica i Luxmed). Nachodziłam sie
      trochę po tych lekarzach niestety...Nigdy więcej na Langiewicza do przychodni
      studenckiej!!!! pozdrawiam i nie chorujcie miłe Panie!!!wink
      • karola_20 Re: Lublin 19.11.04, 13:03
        Polecam doktora Jacka Robaka z Lux Medu. To świetny lekarz i zna się na tym co
        robi. Nigdy nie zawiedzie swojej pacjentki. Polecam z całego serca.
      • nataszkam Jacek Robak- zdecydowaie TAK!!! 02.12.04, 08:44
        Co do przychodni studenckiej- też nie polecam, szczególnie uwaga na
        Dawidowiczową.
        • elkrol1 Dawidowicz? nie!! 18.12.06, 13:12
          Chodziłam do niej jak byłam na studiach. Satnowczo odradzam, jest tylko do
          zapisywania tabletek. No i nieprzyjemna...
      • zahn11 Dr Kalasiewicz Jerzy 04.02.09, 09:12
        Dr Kalasiewicz to naprawde wspaniały człowiek i dobry specjalista.
        Byłam u niego na mojej pierwszej wizycie ginekologicznej i lepiej trafić nie
        mogłam. jest delikatny, wszystko powli tłumaczy i czeka na potwierdzenie, czy na
        pewno sie wszystko rozumie. A do tego jest bardzo miły, wyrozumiały. Jak jestem
        u niego, to czuję się zawsze, jak bym była w rodzinie. Pan doktor przyjmuje w
        pon., śr. i pt. od godz. 8.00 w Lekarskiej Przychodni Specjalistycznej
        Towarzystwa Rozwoju Rodziny, na Szwajcarskiej 7(wizyty refundowane z NFZ)
        Gorąco polecam!!!!!!!!!
    • gagat100 dr ireneusz Zych 25.11.04, 19:18
      CYTAT

dr ireneusz Zych - Lublin
      Autor: kobra1021
      Data: 25.11.2004 15:24 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      można na niego liczyc wkażdej sytuacji, profesjonalista,ułatwia pacjentce
      dostęp do wielu rzeczy potrzebnych w ciąży. Niestety lepiej pracuje jeże.li
      chodzi się do niego prywathie a najlepiej często. ul.Chmielna, Luxmed, SPSK
      nr 4 ul.Jaczewskiego. Naprawdę polecam.

• agaro28 Re: dr ireneusz Zych 26.11.04, 17:38
        niestety ja się zawiodłam bardzo na doktorze Zychu.
        Chodziłam do niego prywatnie przynajmniej 1,5 roku oczywiście prywatnie(nie
        powiem ile mnie to kosztowało) zanim zaszłam w ciążę. Myślałam, że mogę na
        niego liczyć w każdej sytuacji (takie miałam wrażenie) Kiedy okazało się, że
        jestem w ciąży i mam lekkie plamienia położył mnie do szpitala. niby ok, ale
        wogóle się mną nie interesował. Leżałam 3 tygodnie, gdy czułam, ze coś jest nie
        tak wybłagałam o kontrolne USG to był piątek, jakiś lekarz który bardzo się
        śpieszył do domu zrobił mi to USG i oznajmił, że serduszko naszego dziecka nie
        bije. Byłam w szoku,zostawili nas z tą wiadomośćią samych bez jakichkolwiek
        wyjaśnień. Mąż zadzwonił do dr Zycha powiedzał co się stało, na to on
        odpowiedział, no cóż, zdarza się. No i powiedział, że nie przyjedzie, bo nie ma
        czasu i rozłączył się.
        Dalej mi się nie chce pisać.
        pozdrawiam
        aga
      • tusia32 Re: dr ireneusz Zych 24.01.05, 13:13
        Nie polecan dr. Zycha przyjmował mnie do porodu (mój pan doktor był w drodze)
        krzycząc na mnie próbował wymusić informacje ,rodziłam po raz pierwszy i
        naprawde nie wiedziałąm jak wygladaja skurcze darł sie tak ze połozna przyszła
        zapytac co sie dzieje.Gdybym była jego pacjentka i dawała słona kasę pewnie
        traktowanie byłoby inne. NIE POLECAM !!!!!!!!!!
        • tusia32 DR. BRZOZOWSKI -PRO VIVO 24.01.05, 13:23
          Najlepszy lekarz na świecie ,ciepły ,przyjazny, mądry człowiek i
          lekarz,delikatny niesamowicie , wiedza medyczna na swiatowym poziomie POLECAM
          WSZYSTKIM PANIOM!!!!!!! takiego lekarza ze świeca szukać. Przyjmuje w
          przychodni pro -vivo na Jutrzenki. Raz jeszcze polecam
          • mloda-zona85 Re: DR. BRZOZOWSKI -PRO VIVO 27.12.05, 10:30
            a ja go nie polecam!brak profesjonalizmu.Chodziłam tam z mezem i nie wykonał
            zadnych badań.powiedział ze to wszystko moja wina ze nie mozemy miec dziecka i
            zebym miała pretensję do siebie!bez kultury człowiek.Badania rozplanował na 12
            miesięcy.przy czym inni lekarze wykonują je w ciągu mieiąca.ale przeciez liczba
            wizyt to pieniadze a w ciagu miesiaca nie zarobi na pacjentce tyle co w ciagu
            roku.
            komu zalezy na czasie,dziecku i kosztach to od niego z daleka.
            • pagaa Re: DR. BRZOZOWSKI -PRO VIVO 23.05.06, 09:54

hmm. dziwne, ja u Niego nie mialam wcale problemow, wszytko milo kulturalnie, sympatyczny, czulam sie pod fachowa opieka wszystko mi wyjasnil, opowiedzial, odpowiedzial na pytania, mialam tez u Nieo robiona operacje i wszystko pieknie poszlo..
            • anetkaboo Re: DR. BRZOZOWSKI -PRO VIVO 12.08.07, 10:33
              Ja z doświadczenia mogę w 100 % stwierdzić że dr Brzozowski to wyjątkowy
              człowiek i lekarz. Krótko na potwierdzenie mojego zdania dodam, że po poronieniu
              i staraniach o dziecko, to właśnie dzięki niemu jestem teraz w 5 miesiącu ciąży
              i wszystko rozwija się wspaniale smile
        • ruiza Re: dr ireneusz Zych 15.07.05, 12:57
          ja zawiodłam się na doktorze Zychu, gdy zaczęłam się leczyć u niego w
          Luxmedzie. Na szczęście chodziło o drobiazg, a nie o moje zdrowie czy życie -
          nie pojawił się bez uprzedzenia personelu na 3 kolejnych dyżurach, na które
          byłam do niego zapisana, a ja niestety nie lubię, jak ktoś nie szanuje mojego
          czasu... No i czwarty raz już nie poszłam.
          Ostatnio byłam u dra Robaka, też w Luxmedzie i jestem zadowolona. Mam nadzieję,
          że tak pozostanie...
        • karolka17 Re: dr ireneusz Zych- NIE POLECAM!!!! 22.10.05, 22:29
          i ja go nie polecam! miałam z nim bardzo niemiłe spotkanie na początku ciąży, też darł się na mnie..., a wiadomo kobieta w ciąży .... byłam parę dni w szoku, płakałam i wogóle. NIE POLECAM!!!!!
      • jagnisia1 Re: dr Ireneusz Zych 17.02.05, 20:37
        Do Pana dr. n. med.Ireneusza Zycha trafiłam w trudnym momencie ciąży i w równie
        trudnym stanie psychicznym. Okazał się nie tylko profesjonalnym,
        odpowiedzialnym lekarzem, ale i serdecznym, pełnym altruizmu i empatii
        człowiekiem. Nie wyobrażam sobie powierzenia swojego zdrowia w ręce kogoś
        innego niz Pan Doktor Ireneusz. Pieniądze? Jestem zdania, że jeśli ktoś
        decyduje się na wizyty prywatne - musi liczyć się z pewnymi kosztami, a jeśli
        nie - zyczyć wypada powodzenia w zmaganiach z "chorą kasą chorych". Agnieszka
        • sprytna1 Re: dr Ireneusz Zych 15.03.05, 15:21
          Nie polecam !!! Zawiodłam sie bardzo na lekarzu ,który wydawał sie
          profesjonalistą do momentu brania pieniażków za kazdą co 2 tyg, wizyte w
          prywatnym gabinecie.Do szpitala zostałam przyjeta przez niego i zostawiona na
          pastwe losu....(poniewaz nikt z rodziny w pore nie dał koperty)rodziłam
          16godz....na całe szczescie wszystko skonczyło sie dobrze.Przez cały nastepny
          tydzien ,mojego pobytu w szpitalu na Jaczewskiego,nawet sie nie pokazał na
          sali...było mi bardzo przykro.Jezeli któras przyszła mamusia jednak sie
          zdecyduje na obecnośc dr Zycha przy porodzie niech w kiszeni ma koperte....bo
          niestety pewnie znowu wyjedzie na konferencje......Pozdrawiam.Pielęgniareczka.
          • jonkka dr Ireneusz Zych-ja też nie plecam 16.01.07, 13:43
            Miałam problemy po cesarce która wykonywał.Nie polecam
    • kasza.z Re: Lublin 01.12.04, 21:28
      Dr Marek Gogacz przyjmuje w Ab-Ovo w czwartki i jest godnym polecenia
      specjalista. Przyjmuje tez w szpitalu na Jaczewskiego.
      • gabi510 Re: Lublin 02.12.04, 12:39
        A może któraś z Was miała problemy z prolaktyną? i może polecić jakiegoś
        dobrego endokryloga-ginekologa ???

S.
        • annette Re: Lublin 03.12.04, 11:23
          Gabi,ja chodzę do dr Tomaszewskiego,jest to gin-poł-endokrynolog,przyjmuje w
          Luxmedzie i prowadzi moją ciążę.
          • gabi510 Re: Lublin 03.12.04, 15:39
            hej, właśnie byłam u Tomaszewskiego z prolaktyna 106 skierował mnie od razu na
            tomograf i nastraszył ..zero leków i innych dodatkowych badań. Jak mąż
            zadzwonil z problemem to powiedział że ja już wszystko wiem i odłożył
            słuchawkę. Napewno byłam u niego ost. raz. Gorąco nie polecam!!!!!!!!!
            pozdrawiam
            S.
            • karola_20 dr Tomaszewski straszy pacjentki 15.12.04, 01:07
              Wiecie co dziewczyny? Czytalam juz wiele na temat dr Tomaszewskiego i wiekszosc
              dziewczyn sie skarzy ze dr potrafi tylko nastraszyc i nie chce rozmawiac przez
              telefon w razie problemu. Ja pamietam ze bylam u niego kiedys i on mi przepisal
              pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych. Zbadal mnie tylko palcem bo nie
              mial dla mnie odpowiedniego wziernika, i podczas badania patrzyl sie przez
              okno. W ogole potraktowal mnie przedmiotowo i z kamienna, nieludzka twarza.
              Mnie tez nastraszyl w sprawie tabletek antykoncepcyjnych. Powedzial ze bede
              odczuwala suchosc w pochwie i beda problemy z wprowadzeniem czlonka do pochwy.
              Wiecie jaki koszmar przezylam podczas nastepnego stosunku gdy bralam tabletki?
              Ciagle myslalam o tym co on mi powiedzial, ze bedzie sucho. I rzeczywiscie bylo
              bo o tym myslalam i nie moglam sie rozluznic z tego powodu i sie nie
              podniecilam wcale. Wiecej do niego juz nie poszlam. Poszlam do innego
              ginekologa i ten mnie uspokoil i powiedzial ze nawilzenie pochwy czy jego brak
              to nie sprawa tabletek tylko mojego umyslu, nastawienia i rozluznienia. I
              rzeczywiscie po tej wizycie juz nigdy w czasie stosunku nie mialam sucho w
              pochwie, tylko zawsze bylam bardzo nawilzona. Doktor Tomaszewski straszy
              pacjentki!!!!!
              • dekkka a co miał ci w oczy patrzeć 16.11.09, 17:51
                i ukradkiem oczko puszczać?

Kazdy głupi wie ,że tabletki mogą powodować suchość pochwy,mi powodowały choć
                nie współżyłam.
            • milutka31 Re: Lublin 20.11.07, 10:21
              Mnie też skierował na tomograf a powinien na rezonans. Dlatego też o gruczolaku dowiedziałam sie dużo później. Jako gin moze być, ale jako endo-gin niebardzo.
        • al_ex Re: Lublin 06.12.04, 16:42
          Gabi dr Jacek Tomaszewski, dobry ginekolog i endokrynolog. Polecam serdecznie.
          Przyjmuje w luxmedzie na Radziwillowskiej w poniedzialki od 14:15 do 15:45 i
          wtorki od 15 do 17. Serdecznie polecam...
        • julia97 prof.Jakiel 10.12.04, 23:24
          prof.Grzegorz Jakiel
          szef Andrologii w szpitalu na Staszica
          pryw. przyjmuje Krak . Przedm 13 .Zna się na wszystkich hormonach płciowych.
          Polecam
      • kulik.dorota Re: Lublin 08.12.04, 15:22
        Również gorąco polecam doktora Gogacza.
        • bb.ep Re: Lublin 08.02.05, 11:18
          Gorąco polecam dr Marka Gogacza. Miałam kłopoty z zajściem w ciążę , które
          wspólnie z nim pokonaliśmy a potem ogromne problemy z jej donoszeniem. Zawsze
          można było na niego liczyć , gdy zachodziła taka potrzeba, w poprzedniej ciąży
          bardzo często coś nieoczekiwanego sie zdarzało , co nakazywało pędzić
          natychmiast do niego. Pomocy zawsze udzielil , chociaż jest bardzo zapracowany.
          Kochane panie. Obecnie jestem w drugiej ciąży i tez wybrałam mojego ulubionego
          ginekologa. Znam wielu, bo sama jestem mocno związana zawodowo ze służbą
          zdrowia. Dlatego o fochowości mogę się wypowiedzieć z dużym znawstwem tematu.
          Jeszcze raz gorąco polecam Marka Gogacza
          • ewewiki Re: Lublin 26.02.08, 12:10
            Równiez polecam jedynego w swoim rodzaju dr Marek Gogacz wspaniały ginekolog i
            lekarz prowadzacy ciąze,specjalizuje sie w ginekologi operacyjnej.Godny zaufania
            prowadził moja ciaze i leczy tez wiele kobiet z mojej rodziny naprawde wspaniały
            człowiek.
      • laurex Re: Lublin 13.03.05, 12:53
        Czy któraś z Was może coś wie na temat Jerzego Framczaka z Lubartowskiej?
        Interesuje mnie też Krzysztof Żelazowski też Lubartowska, oczywiście Lublin.
        Czekam! Dzięki!
    • mistan Re: Lublin 04.12.04, 23:43
      Dr Ewa Baszak bardzo miła, życzliwa, delikatna. Przyjmuje na Kaprysowej 1.
      • cota Re: Lublin- dr Baszak 10.02.05, 07:53
        Czy mogę prosić o namiary do dr Baszak? ile koztuje wizyta + cytologia, trzeba
        się wcześniej umawiać? I jeszcze jedno pytanko - jak się zachowuje podczas
        badania? tzn.czy robi je sprawnie, nie krępująco, krótko? Bardzo krępuje mnie
        to badanie stad te pytania. Dziękuję za odpowiedź
        • dominikka Re: Lublin- dr Baszak 22.02.05, 17:49
          pani Baszak jest rewelacyjna!! prowadziła moją ciążę i dbała o mnie po
          porodzie. jest bardzo delkatna i miła. Traktuje pacjentów z ogromną troską.
          Wizyty przebiegają sprawnie, poniweaż Pani doktor ma asystentkę, również
          przemiłą kobietę.mnie również bardzo stresuja takie wizyty ale atmosfera u pani
          Baszak jest tak sprzyjająca, ze sie o tym zapomina. Na wizyty lepiej się
          umówić. tel: 0-81 7431920 w poniedziałki i wtorki po 16:00 lub soboty do 14:00.
          Wizyta kosztuje 60 zł a cytologia 25. Na prawdę warto. Zdecydowanie natomiast
          odradzam Arkadiusza Smagę. potraktował mnie jak mechanik samochodowy a ni ja
          ginekolog. był wręcz brutalny na wizycie przy badaniu, badanie było bardzo
          bolesne i nieprzyjemne
          • cota Re: Lublin- dr Baszak 25.02.05, 10:25
            Dziękuję za odpowiedź wink Ile trwa u niej badanie na fotelu?? niektórzy lekarzse
            strasznie się z tym guzdrają i długo twa sad A zależy mi na w miarę krótkim
            badaniu ze względu na niedwany wypadek i trudności ze zginaniem nogi, no
            i...trochę mnie krępuję ;-O
            napisz proszę, czy przechodzi się na golaska do fotela, czy jest jakiś parawan,
            czy może faruszki jednorazowe (tu chyba za dużo wymagam wink)) Czy aystentka też
            uczstniczy w badaniu??? dwie osoby w badaniu gienekologicznym? Jak podchodzi do
            osób, których to badanie krepuję, np. mnie - jakoś nie mog wyzbyć się
            wsytdu...niestety sad
            • lorienn Re: Lublin- dr Baszak 14.03.05, 21:19
              Ja również szukam gabinetu, najlepiej z fartuszkami i parawanami oraz
              ginekologa który nie znajduje tysiąca powodów zeby podczas badania na samolocie
              połazić po gabinecie zostawiając pacjentke w malo luksusowej pozycji...
          • msymbor Re: Lublin- dr Baszak 18.03.05, 10:51
            Hej Dominiczka
            Troche mnie pocieszyłaś tą opinią o pani dr Ewie Baszak. Ja mam problemy ze
            zdrowiem (zapalenie kłębuszków nerkowych) i namiar na tę Panią dr dał mi mój
            nefrolog. Chcę do niej pójść prywatnie - mam nadzieje że sie mną zajmie i
            dobrze przygotuje mnie do ciąży. Myślisz że to dobra lekarka??
            Pozdrawiam
          • asieczek-79 Re: Lublin- dr Baszak 25.11.09, 09:58
            Niestety w chwili obecnej jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży nie polecam.
            Odniosłam wrażenie że zależy jej tylko na kasie, wizyta przebiega w
            ekspresowym tempie. Pomyliła się co do wagi dziecka i była to znacząca różnica.
            Ale warunki w gabinecie ma bardzo dobre.
      • kusmider Dr Ewa Baszak: WARTO! 15.04.05, 16:30
        Pani Dr prowadziła moje dwie ciąże i odbierała dwa porody, 2x cesarskie cięcia
        (po godzinach pracy, gdyż akurat tak wypadło i bez koperty). Polecam ją
        wszystkim koleżankom i są ZADOWOLONE. Można na nią liczyć i jest świetnym
        specjalistą.
        • cota Re: Dr Ewa Baszak: WARTO! 18.04.05, 18:29
          A jak u niej z cc, na "życzenie"???
        • prot1979 Re: Dr Ewa Baszak: WARTO! 21.02.08, 23:22
          I ja nie polecam dr Baszak- byłam jej pacjentką przez cały okres
          ciąży- i nagle pod koniec mojej ciąży "zdazył" się remont szpitala w
          którym owa doktor dyżuruje- więc miałam nadzieję że pokieruje mnie
          pani doktor do innego lekarza przyjmującego w innym szpitalu tak
          żebym z tym pierwszym dzieckiem poczuła się pewniej- że będę mieć
          opiekę i takie tam- ale jak jej powiedziałam to tylko mi powiedziała
          żebym rodziła w innym szpitalu- i to jest odpowiedź lekarza doktora
          troszczącego się o swoją pacjentkę-młoda dziewczynę przechodzącą
          swoja pierwszą ciąże- to był dla mnie niesamowity stressad
          kolejna sprawa to kontakt z ową panią doktor- brak jakiejkolwiek
          mozliwości kontaktu- nie można się do niej nigdy dodzwonić- odbiera
          telefony tylko w okresie wizyt. Wyniki czasmai miałam podejrzane ale
          cóż dzisiaj jest czwartek więć poczekam sobie do poniedziałku aż
          będą wizyty- no przecież stres z powodu złych wyników nie zaszkodzi
          dziecku- niesamowita opieka.
          kolejna sprawa - mówią o niej "dobry lekarz"- więc powiem jak jest
          dobra- dwa tygodnie przed porodem pojecjhałam do niej - waga dziecka
          według niej z USG 3,3KG- miałam wielki brzuch, więc każdy by się
          domyślił że i dziecko może być duże- wszystkie babki, ciotki wujki
          mówiły będzie duże dziecko- ale ja powtarzałam nieprawda pani "dobry
          lekarz" powiedziała że dziecko bedzie miało 3,3kg - "moge pomylic
          się o 20%"- czyli 3,9kg- tak mówiła - i co urodziłam dziecko
          4,70kg - dobrze że żyje i ja i ona - i taka to fachowość owej pani
          doktor.
          Także to jestt moja historia - szczerze to pani doktor dobrze
          zaczyna - jest miła, ciepła ale cóż w przypadku ginekologa moim
          zdaniem najważniejsze tak jak w przypadku facetów jest ważne nie jak
          zaczyna ale jak kończy i tutaj pani doktor poniosła całkowitą klęskę-
          wizyty po 70zł co 4 tygodnie + pieniążki za USG - I co nie
          potrafiła zadbać o mnie woooogóle.
          Zmarnowany czas i pieniążki- grubo się zastanówcie - jak byłam jedną
          z was i szukałam ginekologa do którego chciałam pójść też wzorowałam
          sie internetem - i znalazłam Panią Doktor Baszak. I szczerze bardzo
          ego żałuję

• mysza875 Re: Lublin 06.12.04, 10:04
      A ja gorąco oilecam Prrof. Grzegorza Jakiela. to świetny specjalista i
      wyjątkowo miły człowiek. Miałam trudna ciąże ,ma wadę lewej nerki (zaznaczam że
      przez trzy miesiące moją ciżprowadził Jacek Tomaszewski , który nie mógł sobie
      dać rady z moim problemem)a on już na pierwszej wizycie troskliwie sie mną
      zajął i skierował mnie do Centrum Matki Polki w Łodzi do swojego kolegii.
      Gorąco polecam!!
    • isiax Re: Lublin 06.12.04, 10:23
      Polecam śerdecznie profesora Czekierdowskiego.
      Ja mam problemy z hormonami (szczegolnie prolaktyna) i mozna mu zaufac. Robi
      bardzo dobre USG stawia sobre diagnozy.
      Jak trzeba to pokrzyczy ( wszystko w granicach) jak trzeba to przytuli.
      Typ szallonego naukowca , ale mily i kompetenty lekarz.
      Przyjmuje w Artmedzie na ul Zana 29/V
      www.artmed.lublin.pl
      • rehsend Re: Lublin 06.12.04, 12:53
        a ja dodaje pozytywny bardzo bardzo głos na prof.Kotarskiego(człowiek legenda)
        i mam pytanie ze wzgledu na córkę która zaczyna się teraz leczyc,czy słyszały
        panie jakieś pozytywne opinie o doktorze Wajnbergu,szpital na
        Lubartowskiej,pozdowionka
        • kobietka-lublin Re: Lublin 29.01.05, 22:59
          Ja chodzę do dr Wajnberga od 3 lat, ale powiem szczerze, że mam mieszane
          uczucia. Wiem, ze to świetny specjalista od awaryjnych sytuacji- ja przerażona
          trafiłam z nadżerką (przyjeżdżają do niego panie z miejscowości oddalonych o
          kilkadziesiąt kilometrów, co o czymś świadczy), ale przy każdej wizycie odczuwam
          pewien dyskomfort. Owszem - jest delikatny, kompetentny i czasami miłysmile, ale
          mam wrażenie, że chce, żebym sobie jak najprędzej poszła, zostawiając pieniążki.
          Od jakiegoś czasu rozglądam się za innym lekarzem i sama nie wiem gdzie pójść...
          Czarę goryczy u dr Wajnberga przelala ostatnia moja wizyta, na której pan dr
          zdecydował, że muszę odstawić na jakieś 2 miesiące tabletki antykoncepcyjne.
          Spytałam go o inną, bezpieczną metodę na co on mi rzekł- szklanka wody...
          oczywiście obróciłam to w żart, ale moje dalsze dociekania i nalegania na
          rzeczową odpowiedź spełzły na niczym... W końcu przyznał, ze nie za bardzo się
          orientuje i żebym spytała Panią w aptece!!!
          Nigdy też nie zaproponował wizyty u siebie w szpitalu na jakieś dodatkowe
          badania (co wiem, że jest regułą u innych lekarzy), a przecież 80 zł za wizytę
          do czegoś zobowiązuje...
          Trzymajcie kciuki za moje poszukiwania!
        • katarzyna19803 Re: Lublin 22.02.05, 14:28
          wogole nie polecam lubartowskiej.
          A moze to chodzi o DR.SZELLENBERGA???
          FATALNY LEKARZ.
          DO DZISIAJ MAM PROBLEMY PO JEGO ZABIEGU.

KTO MOZE NIECH JEDZIE DO INNEGO SZPITALA< PRZYCHODNI ___TYLKO NIE
          _______LUBARTOWSKA
          • anya2004 Re: Lublin 07.05.05, 23:16
            A ja owszem...polecam... satysfakcja w 100u %...
          • kasiuld Re: Lublin 30.08.05, 00:14
            Ja także polecam...smile) Szczególnie dr Wawrzycką oraz Wieczerzak....Do rany
            przyłóż...aż dziw, że nikt do tej pory o nich nie wspomniał...
            Kasia
      • mmmmm23 Re: Lublin 04.03.05, 09:17
        Nie polecam Czekierdowskiego. Może i robi dobre USG, ale w diagnozach często
        się myli. Owszem, miły w czasie wizyt, ale niesłowny - potrafi nie przyjść na
        umówiony poród. Dla mnie to nie jest "typ szalonego naukowca", tylko typ
        robiący dobre interesy (100zł wizyta). Możliwe, że to ja mam średnio dobre
        doświadczenia, więc jeśli ktoś się jednak skusi, to życzę wszystkiego dobrego.
        • balalu Re: Lublin 20.11.05, 17:47
          podpisuję się pod tym. Poszłam do niego bo mam trudności z zajściem w ciążę.
          Diagnozę postawił mi taką samą jak koleżance kilka miesięcy wcześniej zanim
          jeszcze na fotel nie usiadłam he he he
      • ataali Re: Lublin - prof. Czekierdowski 02.12.07, 13:38
        Osobiście nie polecam wizyt u prof. A. Czekierdowskiego. Po pierwsze
        już na wstępie pani w recepcji powiedziała mi,że pan prof. nie lubi
        kobiet w ciąży, bo nie są dla niego atrakcyjne pod względem
        badawczym (co innego pacjentka z jakimś schorzeniem- można napisać
        na podstawie przebiegu jej choroby pracę i pochwaliś się w
        środowisku naukowym). Po drugie podczas wizyty jest bardzo niemiły,
        a wręcz niekulturalny. Potrafi krzyczeć bez powodu i obrażać
        pacjentkę. Sam zlecał i zapisywał mnie na termin następnego USG, a
        kiedy się zjawiłam w wyznaczonym terminie powiedział mi, że to jest
        za późno i wynik badania nie będzie wiarygodny. Poza tym straszy
        pacjentki- nie wymagam od lekarza wiecznych zapewnień, że wszystko
        będzie dobrze, ale też nie chcę żeby lekarz opowiadał mi
        najtrudniejsze przypadki kobiet ciężarnych, z jakimi sie spotkał w
        swojej karierze. Poza tym na moje pytanie o płeć dziecka nakrzyczał
        na mnie, kwitując swoją wypowiedź, że zadaję idiotyczne pytania.
        Byłam na kilku wizytach u pana prof. i każda przebiegała tak samo.
        Dlatego mogę twierdzić, że to nie było jednorazowe zaqchowanie
        wynikające z tego, że pan prof. miał złu humor ale dlatego że ma
        taki niekulturalny sposób bycia.
        • bizia-4 Dr Kozicki 06.12.07, 13:02
          Poszukuję informacji na temat dr Kozickiego podobno miły i rzeczowy
          lekarz, macie może jakieś informacje na jego temat.Gdzie przyjmuje,
          jak przebiegają wizyty, jak jest u niego z prowadzeniem ciąży itp.z
          góry dziękuję.
    • magounia Re: Lublin 07.12.04, 08:51
      A ja polecam dr Włodarczyka. Kulturalny, kompetentny, dokładny, nigdy się nie
      śpieszy. Pracuje na Kraśnickich i ma prywatną praktykę (na Skołuby). Dostał w
      2004 tytuł "Lekarz przyjazny kobiecie". Jak ktoś chce namiary to niech pisze na
      priva.

• gabi510 Re: Lublin 07.12.04, 13:19
        Dzięki kobitki któregoś napewno wybiorę.

Pozdrawiam
        S.
        • cota Re: Lublin - a kobieta gin? 08.12.04, 08:37
          Czy ktoś ma namiary na dobrą kobietę -gina, bardzo krępuje mnie to badanie,
          więć chodzi mi o kobietę potrafiącą to zrozumieć, może jeszcze ma takie
          jednorazowe fartuszki?? - byłoby super.
          Z góry dziekuje
          • tusia32 Re: Lublin - a kobieta gin? 24.01.05, 13:44
            Rozumiem Cie doskonale mnie też okropnie krępowało to badanie naprawdę polecam
            Ci lekarza mężczyznę DR. BRZOZOWSKI zanim zacznie badać wszystko Ci pokaże,jest
            tak delikatny i zyczliwy ,ze nie czujesz sie jak u ginekologa ,podczas badania
            rozmawia po to żeby rozładowac napięcie. Pryjmuje na Jutrzenki w klinice PRO-
            VIVO POLECAM BĘDZIESZ ZADOWOLONA!!!!!!! Zaprowadziłam tam moją koleżankę ,która
            z powodu wstydu nie była u lekarza 5 lat jest zachwycoan panem
            doktorem .POLECAM!!!!!!!
          • agnieszka_182 Re: Lublin - a kobieta gin? 04.02.05, 00:56
            dr Alicja Ćwioklińska, przyjmuje prywatnie n aPuławskeigo 31 A tel 7445248, jak
            róweniż w szpitalu kolejowym na odziale gionekologii polecam, byłm kilk arazy i
            sądze ze jest obrym lekarzem
            • ktosia75 Re: Lublin - a kobieta gin? 04.02.05, 20:25
              Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Dr Ćwiklińska jest cudowną kobietą i
              świetnym lekarzem. Gorąco polecam!!!
      • mugolanka do magounia 30.12.04, 12:38
        witam, napisałam do Ciebie na priwa, gdybyś miała chwilkę czasu - proszę o
        odpowiedź, pozdrawiam
    • szymona2 Re: Lublin 08.12.04, 15:37
      Zawiodłam się na doktorze Grzechniku. Pracuje w szpitali na Jaczewskiego i
      prywatnie na Chodźki.
      • szymma Re: Lublin 10.12.04, 08:42
        Ja też szukam dobrej kobiety gina- mam pytanie- czy ta dr Baszak przyjmuje
        prywatnie na Kaprysowej?

• mistan Re: Lublin 10.12.04, 18:14
          Tak prywatnie - badanie kosztuje 60 zł. Pracuje też na Jaczewskiego, ale nie
          wiem, jak się do niej dostać "państwowo". Naprawdę polecam. Wile dobrego o niej
          słyszałam, a pod wpływem takiej "reklamy" sama się wybrałam do niej. I będę się
          tego adresu trzymała.
          • magi.m Re: Lublin 11.12.04, 21:59
            Ja tez polecam dr Baszak. Jestem w 12 tc. Od razu poszlam do niej na Kaprysowa.
            Gdy mialam plamienia, poszlam na Jaczewskiego i od razu sie mna zajela i
            polozyla na oddziale.
            Polecam bardzo!!!
        • magda7875 Re: Lublin 12.12.06, 15:39
          a ja polecam baaaaardzo Dr Polaka. pracuja na Staszica, przyjmuje w Ab ovo,
          przejmuje sie każdym przypadkiem, zawsze mozna się z nim skontaktować,
          wysłucha, wytłumaczy. jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!
    • agaro28 Re: Lublin 10.12.04, 17:52
      Polecam serdecznie dr Małgorzata Jerzak. przyjmuje raz w tygodniu w Luxmedzie
      na Radziwiłłowskiej w Lublinie. przyjeżdża z warszawy. Super specjalistka z
      intuicją. Kazdą pacjentkę traktuje indywidualnie z dużym zrozumieniem.
      Sympatyczna i rzeczowa, wszystko doskonale wyjaśni. Jestem po dwóch
      poronieniach, których przyczyn wcześniej nie stwierdzono, chodziłam do różnych
      lekarzy.
      Na pierwszej wizycie popatrzyła na mnie, poczytała to o miałam i dała mi
      skierowanie na kilka badań pod kątem immunologii. Okazało się strzałem w
      dziesiątkę. Mam antykoagulant tocznia. zaczynam leczenie i niedługo zaczę
      starania.
      Polecam z całego serca !
      Aga

• allicja5 Re: Lublin 04.02.05, 19:50
        A ile kosztuje wizyta ? I czy jest delikatna ? Z gory dziekuje smile
    • yoasiab4 Re: Lublin 11.12.04, 13:03
      A może ktoś zna panią Irenę Kaszyńską - Czajkowską? Wybieram sie do niej w
      poniedzialek z polecenia znajomej. Nie chodzi mi o prowadzenie ciazy. mam
      problemy, sama jeszcze nie wiem, jakie sad Bardzo niregularny cykl.
      • bersa76 Re: Lublin 21.03.05, 17:46
        Tak ja znam. Jestem jej pacjrtką od 7 lat i jestem zadowolona.Kilka lat temu
        zamrażała mi nadżerkę dzięki czemu idealnie się zagoiła. Ostatnio prowadziła
        moją ciążę, nie było żadnych problemów, położyła mnie do szpitala gdy miałam
        problemy z wysokim ciśnieniem, przyjechała zrobić cięcie mimo, że był to długi
        weekand (02.05)i tego dnia nie pracowała, póżniej też wielokrotnie odwiedzała
        mnie na położnictwie. Gorąco polecam, nie jest może zbytnio wylewna ale w pełni
        profesjonalna, wie co robi.
    • dorka55 Re: Lublin 14.12.04, 14:15
      cześć, mnie polecono dr Swatowskiego, który przyjmuje w Luxmedzie przy
      Radziwiłowskiej i jak na razie jestem zadowolona. Wcześniej byłam u prof.
      Kotarskiego ale bardzo się zraziłam, bo była to moja pierwsza wizyta po tym jak
      zorientowałam się że jestem w ciąży. Wizyta trwała nie więcej niż 5 minut i nie
      dowiedziałam się czy jestem w ciąży czy nie (nie zbadał mnie ani nie zlecił
      innych badań) kazał brać Luteine i przyjść za 3 tygodnie.
      Dr Swatowski potraktował moją sprawę zupełnie inaczej i już po dwóch dniach
      widziałam bijące serduszko mojego dziecka, jestem w 7 tygodniu ciąży i wszystko
      na razie jest ok.
      • katka113 Re: Lublin dr swatowski 23.02.05, 12:51
        bardzo mi miło słyszeć, że dr swatowski cieszy się taką dobrą opinią bo sama
        zostałam jego pacjentką (na razie byłam na jednej wizycie "rozpoznawczej");
        uważam, że jest bardzo taktowny, delikatny i potrafi z pacjentką porozmaiwać a
        to się naprawdę liczy
        • gusiec1 Re: Lublin dr swatowski 12.08.05, 11:01
          Ja również z całego serca polecam dr. Dariusza Swatowskiego. Miałam problem z
          niepłodnością. Skorzystałam z jakichś namiarów internetowo-forumowych i
          wybrałam sie do niego do Luxmedu w lutym. W maju byłam już w ciąży smile) To
          świetny fachowiec, ma poczucie humoru, a w sytuacjach krytycznych wiem, że
          można na niego liczyć. Pozdrawiam wszystkie kobietki!!!
          • ed1981 Re: Lublin dr swatowski 02.04.08, 12:32
            Może wiecie kto w Lublinie ma dobre wyniki w leczeniu
            endometriozy?Czy doktor Swatowski jest endokrynologiem?a jeżeli tak
            to czy dobrym?bardzo proszę o odp jeżeli ktoraś z Was się u niego na
            to leczy.Z gory dziękuję.

• aa2221 Re: Lublin 05.01.05, 18:18
      Ewa Baszak. "Dmucha na zimne", robi badania piersi, pilnuje cytologii, nawet po
      długiej przerwie pamięta z jakim problemem byłaś u niej. Cudowna, kochana, mówi
      do pacjentek ciepło, jak do dzieci, troskliwa osóbka. Poza tym doskonała
      specjalistka z zagraniczną praktyką, douczona, oczytana. Pracuje w PSK 4.
      Chodzę od kilku lat, poleciłam ją koleżankom- wszystkie zostały.
      • e-anka Re: Lublin 05.02.05, 22:46
        Gdybys mogla - nr telefonu dr Baszak
        smile
      • elioteliot Re: Lublin 07.02.05, 10:33
        Ja również polecam Panią dr Baszak. Oprócz profesjonalizmu, ma duże wyczucie.
        Jestem jej wdzieczna, że z delikatnością potraktowała mnie i fakt mojego
        krótkiego macierzyństwa, kiedy poroniłam. I to wcale nie dlatego, że miałam
        zapłacić za wizytę, bo rozmawiałyśmy w szpitalu. Po prostu, odniosła się z
        dużym szacunkiem do tego, co się stało. Widzę to tak, że między innymi to
        pomogło mi się pozbierać. Pozdrawiam
        • aerwia Re: Lublin 02.12.08, 10:38
          A ja nie polecam dr Baszak!!! Zbagatelizowała nie tylko zmiany na szyjce
          macicy,ale również groźnego wirusa HPV. Nie potrafiła nic wytłumaczyć i gdyby
          nie konsultacja u innego lekarza strach pomyśleć czym by to się skończyło.Mój
          wniosek jest taki - jeśli pacjentka jest zdrowa to Pani Baszak daje radę jako
          lekarz, ale jeśli coś jest nie tak to żaden z niej specjalista.
          • dobreito Re: Lublin 06.03.09, 00:19
            AERWIA a u kogo byłaś z HPV??? Polećcie dobrego lekarza w Lublinie który ma
            pojęcie o HPV i nie bagatelizuje wirusa brodawczaka, bardzo proszę.
    • jurekad Re: Lublin 12.01.05, 19:40
      Gorąco polecam: dr Leszek Surmacz. Bardzo miły i niezwykle kompetentny. Pracuje
      w szpitalu na Al. Kraśnickiej ( polecam również- wspaniałe położne). Przymuje w
      gabinecie na ul. Nadbystrzyckiej w poniedziałki i środy. Tel 602 378 201. Dr
      poprowadził dwie moje ciąże i pomógł urodzić dwoje cudownych dzieci.
    • s.dominika Re: Lublin 12.01.05, 22:49
      polecam GORĄCO dr Sławomir WOźniak. Chodze do niego ponad 4 lata i nigdy nie
      byłam niezadowolona. Swobodnie rozmawia z kobietą o sprawach krępujących i
      sprawia,ze nie są krepujące. Stara się tak dobrac tabletkę, żeby osiągać jak
      największą satysfakcję z seksu. Pamięta o cytologii i usg. Ma prywatny
      gabinet,ale przyjmuje tez na Jaczewskiego. NIe wiem jaki jest w prowadzeniu
      ciąży. Stąd jestem ciekawa, czy prowadził juz czyjąć ciążę i jaki jest ? Czy
      bez problemu przyjmował na oddział itakie tam rzeczy związane ze sprawami
      istotnymi !! Dajcie znać !!!
      • gosiat Re: Lublin 15.01.05, 10:16
        Dr Woźniak prowadził moje obie ciąże. Byłam z niego bardzo zadowolona i polecam
        go wszystkim. Wykazuje duże zainteresowanie, pamięta o wielu rzeczach, jest
        dostępny pod tel. kom. o każdej porze (no, chyba, że akurat operuje...). W
        dodatku słyszałam, że to fachowiec od USG i od cięć cesarskich. Mi w obu
        przypadkach bardzo pomógł po porodzie, gdy miałam problemy z laktacją. Na pewno
        stara się i ma dużą wiedzę.
        A w badaniu jest bardzo delikatny smile

Chciałam jeszcze dodać, że dr Gulanowska ma u mnie minus, bo wmawiała mi, że
        Bepanthen jest maścią sterydową. (?!)
        • nicol.lublin dr Woźniak 15.07.05, 15:38
          Potwierdzam, że dr Woźniak, to świetny gość. Leczę się u niego od kilku dobrych
          lat, robił mi operację, a teraz prowadzi ciążę. Jestem bardzo zadowolona, jest
          zawsze miły, ma profesjonalnie wyposażony gabinet (z przebieralnią i
          fartuszkami) no i co najważniejsze mam z nim stały kontakt komórkowy, nawet w
          wolnym dniu, czy w godz. popołudniowych. JKest świetnym specjalistą od USG. Dla
          mnie ma też ogromne znaczenie, że mnie poznaje i pamięta moje nazwisko i to z
          czym byłam ostatnio.
          • dzidka1342 Re: dr Woźniak 20.02.06, 09:15
            dziewczyny czy wiecie cos moze o dr .szymuli?bardzo prosze o jakies informacje
            o nim?
            • tekla_skarbek Re: dr Woźniak 25.02.06, 19:57
              do Dzidka1342:
              dr. Darek (chyba) Szymula? z Jaczewskiego? przyjmuje też w LuxMedzie?
              Świetny fachowiec, spokojny, stonowany, trochę taki flegmatyczny. Byłam u niego
              raz z polecenia mojej pani doktor. Koleżanka u niego prowadziła ciążę i była
              zadowolona, nawet bardzo.
          • wilcbc Dr Rechberger, Polak i Woźniak 11.05.06, 13:20
            Czy możeci e podać mi informacje gdzie przyjmują, ile biorą i czy robią USG:dr.
            Rechberger, Polak i Woźniak?Z góry dziękuję.
          • mb1202 Re: dr Woźniak 10.01.09, 18:12
            Zgadzam się, całkowicie.Kilkakrotnie zmieniałam lekarza, więc mam porównanie. Dr
            Woźniak wzbudził we mnie największe zaufanie, jestem w 100% przekonana, że jest
            to lekarz z dużym doświadczeniem, który zdecydowanie wiec co robi. Każdego
            pacjenta traktuje z szacunkiem, jest niezwykle uprzejmy i tak jak wspomniała
            "nicol.lublin", ma się z nim kontakt praktycznie non stop, co daje dużo poczucie
            "bezpieczeństwa", szczególnie w ciąży. Dr Woźniak bardzo pomógł mi (poprzez
            udzielenie cennych rad) zajść z ciążę, a teraz ową ciążę prowadzi. Mając opiekę
            takiego lekarza jesteśmy wraz z mężem całkowicie spokojni o zdrówko i życie
            naszego maleństwa.
    • dominiczka21 Re: Lublin 15.01.05, 17:19
      Gorąco polecam dr Brzozowskiego , który przyjmuje w PRO ViVo na
      ul.Różanej,prywatnie z NFZ. Bardzo sympatyczny,dowcipny, kompetentny lekarz.Mam
      problemy ok kilku lat i byłam leczona chyba wszyskimi dostepnymi srodkami- i
      nic. Do dr brzozowskiedo trafiłam w pazdzierniku i juz sa skutki, zaproponował
      mi zabieg-zamrażanie ciekłym azotem.Mam nadzieje ,ze teraz wszystko wróci do
      normysmile.Czy Któraś z was miała taki zabieg i moze mi powiedziec o jego
      nastepstwach? Jeszcze raz polecam przesympatycznego dr Brzozowskiego
      • tusia32 Re: Lublin 24.01.05, 13:51
        Podpisuę się raz jeszcze obiema rękami wspaniały lekarz ,życzliwy i mądry
        POLECAM WAM PANIE!!!!!!!
    • janeczka-nan Re: Lublin 16.01.05, 18:03
      Leczenie niepłodności - profesor Jakiel.
      Ciąża (zwłasza, jeśli są problemy)- prof. LESZCZYŃSKA- GORZELAK ( Patologia
      Ciązy, PSK4 zastępca ordynatora)
      Prof. OLESZCZUK( PSK 4, ordynator).
      • kkkkk4 Re: Lublin 19.01.05, 11:05
        A ja słyszałam bardzo złą opinię o Woźniaku. Mojej koleżance przy badaniu USG
        kazał robić bardzo dziwne pozycje. Z tego co wiem, nie są to pozycje wymagane
        przy jakimkolwiek badaniu usg. Było to na tyle krepujace, ze dziewczyna uciekła
        z gabinetu. Nie chce rzucać oszczerstw, ale mnie to zniecheciło do wizyty u
        Woźniaka.
        • kkkkk4 Re: Lublin Janeczko!!! 19.01.05, 11:08
          Janeczko napisz coś jeszcze o Jakielu. Mam dobrą doktor (Ewa Baszak) ale na
          razie nie moge zajsć w ciążę i właśnie zastanawiałam sie czy nie zasiegnąć
          porady kogoś od niepłodności. Gdzie on przyjmuje prywatnie? Jakiego typu
          problemy leczy. Może wiecie kto w Lublinie ma dobre wyniki w leczeniu
          niepłodnoći przy endometriozie.
      • monias3 Re: Lublin 08.02.05, 21:10
        Zupełnie się nie zgadzam co do prof. Leszczyńskiej- bardzo niesłowna ,
        opryskliwa, obcesowa, nadęta, widząc moje wyniki progesteronu (jestem po jednym
        poronieniu ) powiedziała, żebym sobie znalazła innego lekarza bo mój przypadek
        jest poważny. A za jakiego lekarza ona sie uważa ??? Chyba sama wystawiła sobie
        tym ocenę. Po drugie , gdy do niej zadzwoniłam grzecznie pytając czy mam brac
        druga serię globulek po których mój organizm bardzo nietypowo zareagował, zbyła
        mnie mówiąc że przesadzam i że własnie ktoś do niej dzwoni i odłozyła
        słuchawkę, a na nastepnej wizycie jak mnie zobaczyła to powiedziała "AAA, to
        pani do mnie wydzwaniała z takomi pretensjami !! Wolałabym żeby pani juz do
        mnie nie przychodziła" Macie pojęcie ???!!! Byłam zszokowana ! To było
        bezczelne, oczywiście najpierw troche na mnie zarobiła, bo za wizytę życzy
        sobie 100zł, a kultury i szacunku ze te pieniadze nie uswiadczysz... Smutne to.
        • anda8 Re: Lublin 18.02.05, 20:52
          prof Jakiel przyjmuje we środy i poniedziałki na ul Krakowskie Przedmieście 13
          tel5344601 do rejestracji. Wizyta jest dosyc droga, ale fachowość prof.
          potwierdzam
        • mxp4 Re: Lublin 25.11.05, 07:36
          monias3 napisała:

> Zupełnie się nie zgadzam co do prof. Leszczyńskiej- bardzo niesłowna ,
          > opryskliwa, obcesowa, nadęta, widząc moje wyniki progesteronu (jestem po
          jednym
          >
          > poronieniu ) powiedziała, żebym sobie znalazła innego lekarza bo mój
          przypadek
          > jest poważny. A za jakiego lekarza ona sie uważa ??? Chyba sama wystawiła
          sobie
          >
          > tym ocenę. Po drugie , gdy do niej zadzwoniłam grzecznie pytając czy mam brac
          > druga serię globulek po których mój organizm bardzo nietypowo zareagował,
          zbyła
          >
          > mnie mówiąc że przesadzam i że własnie ktoś do niej dzwoni i odłozyła
          > słuchawkę, a na nastepnej wizycie jak mnie zobaczyła to powiedziała "AAA, to
          > pani do mnie wydzwaniała z takomi pretensjami !! Wolałabym żeby pani juz do
          > mnie nie przychodziła" Macie pojęcie ???!!! Byłam zszokowana ! To było
          > bezczelne, oczywiście najpierw troche na mnie zarobiła, bo za wizytę życzy
          > sobie 100zł, a kultury i szacunku ze te pieniadze nie uswiadczysz... Smutne
          to.

Bzdura. Prof. Leszczynska jest the best. Moze podwazalas jej opinie lub
          zaczelas sie madrzyc to kazala ci poszukac innego lekarza. Ilez ona ciaz
          uratowala! Reszta jest nie wazna.
      • asiamarek1 Re: Lublin 29.10.05, 17:14
        Leżałam kilka razy na Jaczeswskiego i to dość długo - i o pani Gorzelak mam jak
        najlepsze zdanie, natomiast prof. Oleszczuk - nie polecam i to bardzo i nie jest
        to tylko moje zdanie ale wielu pacjentek, które były na oddziale, w tym także
        tych które chodziły do niego prywatnie.
      • mxp4 Re: Lublin 25.11.05, 07:32
        janeczka-nan napisała:

> Leczenie niepłodności - profesor Jakiel.
        > Ciąża (zwłasza, jeśli są problemy)- prof. LESZCZYŃSKA- GORZELAK ( Patologia
        > Ciązy, PSK4 zastępca ordynatora)
        > Prof. OLESZCZUK( PSK 4, ordynator).

Pania Prof Leszczynska goraco polecam. W mojej rodzinie doprowadzila do
        szczesliwego konca bardzo zagrozona ciaze. Wszystkiego pilnuje bardzo
        skrupulatnie a jesli jakis lekarz jej podwladny cos nie dopilnuje daje mu
        natychmiast wycisk. U niej wszystko musi grac bo ma same trudne przypadki. Jest
        bardzo zaangazowana w kazda ciaze na swoim oddziale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka